Am facut prima oara declaratia de eliberare pasaport + cererea+procura.In declaratie nu am mentionat domiciliul minorului.Cei de la pasapoarte au zis ca avem nevoie de declaratia parintelui strain ca e de acord ca domiciliul copilului sa fie acelasi cu al parintelui roman.
D-l Consul de aici ne-a spus ca putem doar adauga la sfarsit in declaratia initiala:"Mentionam ca minorul va avea domiciliul ...".Declaratia e facuta la comun :"Subsemnatii ...".
E de ajuns sau trebuie declaratie separata in care isi da acordul?
Copilul are certificat roman eliberat de ambasada si va fi inregistrat in orasul unde am eu domiciliul.
Va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti pana diseara - maine mergem la ambasada sa ridicam actele.Si va rog nu ma trimiteti la pagina cu legi ca mi-am prins urechile pe acolo.
Multumesc.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
Nu stiu daca te va ajuta cu ceva raspunsul meu. Eu i-am facut pasaport copilului, in sensul ca l-am trecut in pasaportul meu... Si sotul meu este cetatean strain, dar locuieste in Romania. Si pe el l-a pus sa faca o declaratie pe propria raspundere ca este deacord ca minorul sa fie inscris in pasaportul meu, si ca atat el, tatal, cat si copilul au acelas domiciliu, adica acelas care este inscris in pasaportul meu. Declaratia sotului a fost facuta la notariat.... Din ce ai spus tu, ar rezulta ca tatal trebuie sa faca o alta declaratie, separat, in care sa isi dea acordul
Multumesc Cllaudia.Voi merge maine sa o fac,asta e.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
quote:
Originally posted by cllaudia
tatal trebuie sa faca o alta declaratie, separat, in care sa isi dea acordul