Rahova sau apropiere(41)
Raspunsuri - Pagina 20
preda_vicky spune:
. Monica, primul pas a fost facut, incet-incet se va obisnui, o sa vezi.
Vio, Dani a luat FB la evaluare la romana, nu a avut nici o taietura, cum spune el. Dar supararea mea cea mai mare e ca a racit. Din nou
. Nu e rosu in gat(inca), nu a facut febra (si sper nici sa nu faca), doar stranuta si nasul e robinet
. Am fost la dr. dimineata, apoi l-am lasat la after, ca eu sunt dupa-masa azi si maine, eu lucrez si sambata, recuperez
. Nu stiu ce sa-i mai dau sa-i intaresc sistemul imunitar. Din octombrie a facut cure cu Broncho-Vaxom, apoi a tot luat Echinaceea sub diverse forme. Si degeaba!
Mai bine
la treaba, ca incep sa ma enervez
.
Va
.
http://community.webshots.com/user/viki39
anangel_lexi spune:
Monica, felicitari pentru reusita cu gradi!!!

Eu sunt fericita ca ni s-a acordat un credit sa ne luam masina! Asa ca ne motorizam! 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Dory232002 spune:
Vio, ce am mai ras citind mesajul tau, Mihnea are dreptate, iti va arata el la anul ce poate...
Viky, in legatura cu sistemul imunitar am auzit astazi in parc pe cineca ca face sirop de catina pe care il consuma intreaga familie, nu doar copii si nu au avut probleme toata iarna, iar acum vrea sa se apuce sa faca si o cura cu germeni de grau ca ajuta si asta la sistemul imunitar.
Lexi, felicitari pt. obtinerea creditului, ce masina vreti sa ma luati?
Monicutzaaa, cum a fost azi la gradi?
monica-elizabet spune:
buna fetelor, a fost bine azi ruxi la gradi, a stat de la 7,30 pana la 10,15 cand nu am mai rezistat eu pe-afara ![]()
venisem dupa ea la 9,30 asa cum stabilisem cu profesoara si d-ra ruxi mi-a spus sa o mai las putin ca acum e ocupata si deseneaza
asa ca mi-am luat catrafusele si am iesit afara dar era prea soare si cald, eu umblasem 2 ore de nu mai puteam asa ca am zis gata...de-ajuns pentru azi
mai bine iesim razand si vesele decat urland la ieri...si am plecat amandoua in parc din nou pe la magazine ca trebuia sa cumpere si ea ceva
si apoi acasa...
maine a zis ca merge din nou si s-a laudat la toata lumea ca a fost cuminte ![]()
Dory, cred ca mai mult dureaza acomodarea noastra decat a lor ![]()

vicky, sanatate multa lui Dani, offf...si alex e la fel...nici eu nu stiu ce sa-i mai dau si sa-i mai fac ca tot ce e colecteaza si el 
si aveti grija de voi
lexi...spor la cumaprat masinuta
sa ne arati poze
vioooo
lasa draga ca la anul o sa fie cel mai bun...
Mirela, voi ce mai faceti?
cris, cum mai e ale?
va
pe toate si va multumim ca ati fost alaturi de noi
monica