Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, cine ma trece si pe mine la viitoare mamici? Am avut noroc luna asta. In z 12 am avut un folicul de 18 mm, iar luna trecuta am avut in z 11 un folicul de 19 mm. Se pare ca as fi ramas de data trecuta, dar cred ca am ratat ovulatia care cred ca s-a produs mai devreme de z 14, pentru ca si ciclul mi-a venit la 26 de zile. Va pup pe toate si va doresc si voua acelasi noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna dimineata!
Ma numesc Oana, am 29 de ani si va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Pana acum am citit ceea ce ati scris voi si descopar ca framantarile si grijile mele le aveti si voi.
Pe scurt, de doi ani incercam eu si sotul meu sa avem un BB. Anul trecut sotului meu i-a iesit o spermograma destul de proasta.La inceputul lunii acesteia am ajuns la dr. si am inceput monitorizarile in vederea IAS. In ziua a 14-a, s-a descoperit ca am un CM anovulator si mi-a fost recomandat OVA-MIT incepand cu luna viitoare. M-am cam speriat de reactiile adverse descrise pe prospect. Voi, cele care luati deja Ova/mit, spuneti-mi, va rog, e chiar asa de groaznic (cadere de par, greata, stare de betie etc.)?
Va multumesc mult de tot si va doresc multa sanatate si reusita tuturor!

Oana D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mari_lolutza- te-am trecut la aspirante
Succes si te asteptam cu vesti bune.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ona_Oana26 - FELICITARIIIIII
Te-am trecut la GRAVIDUTE FERICITE.

SArcina usoara.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,
Este prima oara cand va scriu, insa va citesc regulat. Incercam de 4 ani sa avem un , insa se lasa asteptat. Am facut laparoscopie in decembrie unde mi-a cauterizat cateva puncte de endometrioza, in rest totul bine. Ne-am hotarat luna asta sa facem inseminare si de ieri am inceput tratamentul cu clostilbegyt, 100mg zi, z5-z9. Iar in z10 o sa merg la monitorizare. Vroiam sa va intreb cam in ce zi a cm se produce ovulatia sub acest tratament? Eu natural am ovulat si in z10 si in z13. Insa nu stiu sub tratament cum se intampla. Stiu ca depinde de fiecare organism in parte, insa as fi vrut sa-mi povestiti din experienta voastra.
Oana_oana, felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si placuta !
Oanaiacovita, imi pare rau ca ai facut hiperstimulare. Intr-adevar orice tratament are un factor de risc. Pregnyl ai facut?

Doamne ajuta tuturor sa ne implinim visul de a deveni mamici cat mai curand !

Vine , poate vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by magdita

Buna fetele,
Oanaiacovita, imi pare rau ca ai facut hiperstimulare. Intr-adevar orice tratament are un factor de risc. Pregnyl ai facut?

!

Vine , poate vine cu
magdita

Magdita, nu am facut pregnyl pentru ca in z14 cel mai mare folicul avea 13mm,deci mult prea mic...nu stiu cand a crescut asa tare sa ajunga la 7cm chistul...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Oana, imi pare sincer rau. Iti urez sanatate multa si sa iti implinesti visul cat mai curand !
Doamne ajuta

Vine , poate vine cu
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, ma bag si eu la stimulate ! Incep de duminica cu 100 mg de closty iar de vinerea viitoare incep monitorizarile. Sper sa gasesc si eu o , luna asta!

oanaiacovita, in ce consta hiperstimularea asta? Sunt ceva simptome sau manifestari? De unde iti dai seama ca ai facut-o?

Pup fetele stimulatele!

Felix

Mergi la inceput

Magdita, multumesc
Iti doresc si tie si tuturor fetelor acelasi lucru...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Felix, hiperstimularea s-a produs pentru ca foliculii au crescut f mult dar nu s-au spart...si s-au transformat in chist.
Pe mine m-a speriat durerea de ovar ffff puternica. imi amortise piciorul de la ovar pana la genunchi. Nu ma mai puteam misca...si asa mi-a descoperit la eco la urgenta chistul de 7 cm...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput