Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu am luat luna aceasta BU - 10 zile (2cp/zi) si cand m-am dus la monitorizare in Z12- ZERO foliculi

Nu ma asteptam la minuni - dar macar 1 folicul mititel

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

buna, eu sunt in a2a luna de tratament cu closty si am avut un cm fff scurt, aprox 3 zile si fff abundent iar astazi in z7 am mai sangerat un pic.si am o durere de cap.........
a mai patit cineva asa ceva?
multam! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu am avut dureri de cap, stare de betie, ameteli, cred ca fiecare organism reactioneaza intr-un anume fel. CM foarte scurt il am de cand iau utrogestan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Fetele, am intret sa va spun ca in a doua luna de stimulare cu closty am avut un folicul de 23 mm si acum sunt gravi
va doresc tuturor sa reusiti, nu va pierdeti speranta si credinta ca va fi bine
Va tin pumnii stransi la toate

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2006 spune:

oana , am vazut ca esti din iasi!si eu la fel numai ca locuiesc momentan in sibiu.vreau sa te intreb la ce medic esti.
sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

OANA OANA26, in ce zi a ciclului ai avut tu acel folicul frumos? Te pup, sarcina usoara si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Z15, ca si data trecuta, in a doua luna de stimulare, 2 closty pe zi

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetele mele dragi,

oana oana...FELICITARI!!!!
Ma bucur sa vad ca a mai reusit una dintre voi...
Aveti incredere fetelor....
Eu intru cam o data pe saptamana sa vad ce mai spuneti...nu scriu de fiecare data pentru ca nu stiu ce sa va spun ...decat sa va imbarbatez...si sa va spun ca pana la urma intr-un fel sau altul o sa fie bine...

Va pup pe toete

bobitamica 21+-IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara,
Am cateva intrebari la care banuiesc ca am sa gasec raspuns la voi..
1. data trecuta am facut stimulare cu Gonal f si clostilbegyt, iar in ziua 13 pregnyl-ul, mentionez ca atunci nu am facut nici o ecografie inaintea inseminarii si sincer a fost mai bine pt. ca nu am avut ce intrebari sa-mi pun,unde nu mai pui ca am ramas insarcinata din prima la IUI precedent, asta asa, ca o paranteza caci oricum s-a oprit in evolutie si... acum sunt o groaza si nu am raspuns. In prezent fac stimulare cu menopur, clostilbegyt si evident pregnyl dar de data asta pregnyl-ul am sa-l fac in ziua 12 a UM si probabil inseminara in ziua 13-a, de ce oare a schimbat medicatia?! habar nu am..
2.cat tr. sa aiba endometrul pt. a se face inseminarea?
3.in urma stimularii, in ziua a 6-a endometrul meu avea 8,3mm; ovarul stg. avea un folicul de 11mm, si OD=fol de 11/7,1mm. Este posibil c dupa stimulare sa am doar doi foliculi si aia asa, vai mama lor? endometrul nu este prea mare pt. ziua a 6-a de stimulare?
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, eu am scris luna trecuta ca facusem si eu tratament cu closty..
Din pacate am facut hiperstimulare si m-am ales cu un chist de 7cm/6cm...
Visul meu de a avea [bebe] va mai intarzia din pacate, pentru ca trebuie sa iau AC cel putin 3 luni(asta sa nu ma opereze...)...
Bafta celor care fac tratament cu closty, dar si mare mare atentie...la mine a avut cea mai nepotrivita reactie...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Mergi la inceput