Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Fetelor dragi,

Sunt tare amarata. Azi am fost la tutu sa-mi scoata atzele dupa laparoscopie si m-a cam convins ca pt endometrioza mea (mi-a gasit cateva puncte de endo pe fundul de sac douglas pe care mi le-a cauterizat) sa fac Diphereline. Asa ca, dc nu raman gravida luna asta, din aprilie trec pe tratament. Asta inseamna ca 5-6 luni de la inceperea tratamentului pot sa-mi iau adio de la bebe pt ca aceste Diphereline iti induc menopauza. Menopauza la 25 de ani...e super nu?
Vineri incep MO si peste o saptamana isi face si sotiorul spermograma. Cine stie..poate se intampla luna asta minunea!
V-am pupat,
Silvy.

P.S.: Tutu mi-a spus ca Dr. Matei nu e disponibila in wkd. Noi trebuia sa mergem sambata asa ca....poate va foloseset informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Andreuk , si eu mi-am pus aceeasi intrebare cand am vazut ca sunt fete care asteapta de saptamani intregi si pe mine m-a programat asa repede.Cred ca are importanta , dupa parerea mea , de cat timp incercam sa avem bb si nu reusim, in cazul meu din 2003.
Silvy ,fruntea sus , se pare ca asta e calea clasica ; cred ca si pe mine ma pandeste aceeasi "bucurie".Daca asa e cel mai bine , atunci asta trebuie sa facem.Eu mai am 2 zile pana la "descusut".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Dragalor, in primul rand imi cer scuze ca dau buzna pe aici.
Multe fete de aici au facut laparoscopie, si intrebarea mea este adresata lor.
Deci, am facut acum aproape o luna o operatie laparoscpica unde mi.au fost soase ambele trompe, pline de hidrosalpinx si inflamate. Plus ca cea dreapta era si cu multe aderente care au fost indepartate. Nu am nici o durere, ma simt excelent, insa sunt balonata de vreo 3 saptamani. Precizez ca inca nu mi.a venit CM, in general sunt un pic balonata inainte de CM, dar nu asa mult ca acum.
Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor , am o veste cat de cat buna ! a analizat Tutu la eco mai atent uteru' , si mi-a spus ca , chiar daca are o forma "ciudata" , n-ar fi chiar septat ....si nu necesita sa ma opereze din nou histero ! deci...un lucru bun totusi . Acum sunt chiar in perioada fertila asa ca....continui cu monito . Ma mai duc joi , sa vada daca s-a spart foliculul . E unul de 24 mm ! Si poate vineri sa fac cea de-a 3 a inseminare ! sa vedem ce-o iesi ....
Sper ca ...cu ochi !
va pup
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Andreuk draga mea tin a te anunt ca atazi la ora 11 m a unat domnul doctor, mi a zi a merg a mi fac analizele la pital i maine la 6.30 a zi ca ma opereaza aa ca trebuie a te atepti la un telefon din partea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by felix76
Bianca, cand il suni poti sa il intrebi si care este modalitatea de plata, tinand cont ca tu nu esti asigurata la Casa de Asigurari de Sanatate Romaneasca. Sau, poti sa suni direct la spitatlul Elias. Numarul de telefon il gasesti pe adresa elias.ro. Pune www inainte. Iti urez succes!

Felix

Multumesc Felix, am ceva emotii! Nu mi-e frica, stiu cum e dar totusi!
Anaconda tinem pumnii

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare fetelor !!!!azi toata ziua am fost pe drumuri. dimineata la monitorizare unde am constatat ca nu s-au spart foliculii apoi dupa amiaza din nou la cabinet. nu s-au spart. maine o iau de la capat. poate vrea doamne doamne si maine fac inseminarea.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

buna fetele
Nu stiu ce sa mai fac pt ca mi-a intarziat cm o saptamana, teste mi-am facut la greu dintre care cel de ieri era barza a iesit a doua liniuta mai tarziu si era f firava dar pe sure chek-ul de azi nimic.In schimb ma dor sanii si sunt balonata si ma mananca sfarcurile.Eu am ovulat tarziu luna asta prin z 20 .Nu cred ca e bb ,iesea la teste cred ca m-am dereglat.Oricum cand imi vine trebuie sa il sun pe tutu sa ma program pt laparo nr 2 si histero.De cand mi-am facut prima laparo acum 8 luni mi-a venit tot timpul la 28 de zile si ovulam in z 14.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Roxy, poate astazi e cu noroc! Cine stie? Tin pumnii stransi pentru tine!

Pamy, ai facut cumva pregnyl? Daca ai facut, testul poate sa fi iesit pozitiv de la el, eu am patit-o la fel (intarziere de ciclu si test slab pozitiv). Daca nu ai facut, du-te la IDS si fa-ti un bhcg la urgenta. Daca te mananca sfarcurile si testul barza a iesit pozitiv atunci e posibil sa aiba ochisori.

Carmencar, doctorul asta al nostru are darul de a ne anunta subit sa venim la operatie. Poate se gandeste la psihicul nostru, sa nu ne stresam prea tare cu interventia chirurgicala.

Anaconda, ma bucur pentru tine, poate luna asta iti aduce un bebe. Cred ca incep sa vina berzele din tarile calde....

Blanche, nu dai buzna, doar toate avem acelas scop, un bebe. Eu am facut laparo in ianuarie dar balonarea a durat doar o saptamana. Iar ciclul mi-a venit la doua zile de la interventie, fara sa intarzie. Dar mie nu mi-a scos nimic pt ca totul era in regula.

Silvy, eu cred ca decizia de a face diphe este a ta si numai a ta. Nu te poate obliga nimeni sa incepi acest tratament. Sa cantaresti bine toate variantele inainte de a te apuca de tratament.

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Fetelor, credeti ca ma suna si pe mine saptamana asta Tutu??Ma omoara asteptarea....Si mi-e frica de mor de diagnosticul pe care o sa mi-l puna.Ma gandeam ca daca nu am avut nimic la toate celelate analize, singura posibilitate ar fi sa gaseasca endometrioza, lucru care ma inspaimanta si mai rau...

Mergi la inceput