Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52
Raspunsuri - Pagina 15
felix76 spune:
Fetele,
Pe undeva prin paginile forumului am gasit ca nu se va mai importa PREGNYL pentru o perioada de timp, datorita preluarii fabricarii sale de catre alta firma.
In schimb am gasit pe farmaline.ro alte cateva medicamente care au aceeasi substanta activa si anume gonadotropina corionica. M-am gandit sa va spun si voua de ele, dar nu stiu daca se gasesc in farmacii pentru ca abia acum am inceput sa ma documentez.
Acestea sunt:
PRIMOGONYL, fiole - Schering AG
PROFASI 2000, 5000 UI, flacon injectabil
Asa ca, fetele mele dragi, am rugamintea ca, in cazul in care vedeti vreo farmacie, intrati si intrebati de aceste medicamente si apoi spuneti-ne si noua ca sa nu ne mai facem griji de posibila lipsa a pregnylului.
Va pupacesc,
Felix
rocsy2007 spune:
felix eu chiar azi am facut pregnyl. deci inca se mai gaseste....eu sper sa nu mai am nevoie. sau sa am nevoie dar sa fiu insarcinata.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
Andreuk spune:
Carmencor, sa stii ca si eu imi faceam griji ca nu m-a sunat inca.Eu am dat sms pe 10 martie, in aceeasi zi cu ralu si silvy24. Si vineri nu mai aveam rabdare si l-am sunat pe Tutu. Mi-a spus sa am rabdare ca sunt pe lista de asteptare si poate dura pana la 3 luni. Asta e, nu pot sa sper decat ca raman insarcinata pana atunci
Asa ca trebuie sa avem rabdare, cand te suna pe tine te rog sa ma anunti ca sa mai adaug 3 sapt 
Te pup,poate se lasa cu
si nu mai e cazul.
anis spune:
Culmea ca acum am observat subiectul cu dr T.
Eu sunt pacienta lui de 3 ani jumatate , am nascut 2 copii cu el..si acum sunt iar insarcinata..si normal o sa nasc cu el iar.
Eram curioasa de clinica lui, unde va fi?
*** AniS **
9+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anaconda2 spune:
Fetelor , stie careva daca este si azi Tutu la cabinet ? aveti vreuna facuta programare astazi ? cam pe la ce ora o sa vina ? stiti ?
o zi buna sa aveti !
georgia_c spune:
anis, ai 2 fete tare frumoase , sa-ti traiasca , poate le faci un fratior ...
clinica dr t , va fi amplasata pe langa unde are cabinetul
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Andreuk spune:
Carmencar, crezi ca Tutu are vreun criteriu dupa care ne cheama la laparo?Cum ar fi varsta, localitatea de domiciliu, etc.?
aaandreea78 spune:
Anaconda, eu am programare la 14.30, dar vin mai devreme.
Va urez o zi buna.
Andreea
34+
RADU
madlen spune:
quote:
Originally posted by anis
Culmea ca acum am observat subiectul cu dr T.
Eu sunt pacienta lui de 3 ani jumatate , am nascut 2 copii cu el..si acum sunt iar insarcinata..si normal o sa nasc cu el iar.
Eram curioasa de clinica lui, unde va fi?
*** AniS **9+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Si eu sunt insarcinata in 12 saptamani si voi naste cu dr. T; de aceea l-am intrebat si eu despre clinica, dar va fi dedicata laparascopiilor si FIV-urilor.
Sunt adorabile fetele tale. Am citit povestea ta la odisee. Felicitari!
Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.