Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 52

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

completez....cu siguranta te vom urma cat de curand. te pup si ai grija de samburel dar si de fetita minunata pe care o vei lua acasa.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor , vad ca s-a incins o mare discutie despre cazul meu ...
Nici nu se pune problema sa mai fac inseminari , pana nu rezolva cu uteru'! Deci sa mai repetam odata , ptr cele care n-au inteles : La laparo se vede uterul doar pe dinafara , si numai la histero se poate vedea pe dinauntru ! Logic ar fi sa le faca pe amandoua odata ! pei faceam la greu inseminari...ca tot nu se prindea ! si sunt multe alte fete in aceeasi situatie . La histero , nu se vede doar daca e septat sau altfel uterul , ci se vad si sinechiile , aderentele...si ce-o mai fi pe acolo , dar care n-ar trebui sa fie ! si de aici si problema cu sterilitatea ! nu stiu ce sa zic... Alte fete au facut cate 7-8 inseminari , pama sa faca histero , ca sa vada pana la urma ca din cauza la uter sau la alte probleme nu pot ramane de fapt gravide ! asta din ce citesc si eu pe net..
Luni merg la Tutu , sa vad ce si cum ...
Va tin la curent ! si ganditi-va bine , cele care au de facut laparo ! sa ii spuneti sa va faca si histero ,daca se poate , in acelasi moment ! anesteziile sunt groaznice ! pe mine acum ma doare capul . Cred ca nu aveam voie sa mai fac iar anestezie generala , la 2 luni fatza de prima , la laparo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

corect anaconda ... uite vezi , io chestiile astea nu le inteleg.. si pace ... de ce sa te complici , cand poti sa simplifici ... de ce facem milioane de operatii cand poti face una si buna ... plus , si aici , iar am io o mare "traire" , poate fi o chlamydia , din cauza careia NU se poate ramane insarcinata ... ajungem sa gandim ca la NASA , cand poate fi o infectie .. avioane si nave spatiale .. cand de fapt pot fi cauze rezolvabile in 2 luni de tratament , si ar ramane , unele nu zic toate , insarcinate naturat ...in fine .. cred ca oricum este un castig , ca mai invatam una de la alta , ca altfel am fi mancate de gargarite ... hai sa vina bb cat mai repede la toata lumea

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

"...poate fi o chlamydia , din cauza careia NU se poate ramane insarcinata ... "
Georgia , referitor la fraza ta , tot la vreo cauza infectioasa m-am gandit ei eu .. Si l-am intrebat pe Tutu zilele trecute ca probabil sa fie de la vreo infectie pe care o am nedepistata in corp , si de aceea n-au prins nici inseminarile ... Ma rog , ce i-am zis eu acolo...
Si mi-a raspuns asa :" atunci n-ar mai exista atatia tigani !" Si mi-a inchis gura...
Adica , tiganii sunt plini de boli si tot felul de infectii , insa copii fac pe banda rulanta...
Deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Bianca , eu l-am sunat luni.Mi-a spus sa ii trimit sms.In sms am scris nume , prenume , apoi "pt programare laparoscopie" , atat si nimic mai mult.Miercuri m-a sunat T , am fost la analize ,iar joi , adica ieri dimineata a fost laparo.Probabil si cum are sala de operatii libera , s-a ivit vreo "fereastra" nu stiu ce sa zic.Am vazut ca sunt fete care asteapta mai mult.Si eu ma gandeam sa il sun , dar mi-a luat-o inainte.
Din pacate rezulatul la mine nu e prea bun , am fost diagnosticata cu endometrioza , cand ma duc la scos fire o sa imi dea mai multe amanunte , inclusiv tratament.
Eu nu am avut nici un fel de probleme de la anestezie , un pic de greata doar imediat dupa operatie, dar am dormit cateva ore.Dupa amiaza am plecat acasa, ma simteam bine.
Una din voi m-a intrebat daca platesc; eu lucrez si duc adeverinta , asa ca nu stiu cat este.Doar platile "neoficiale" , adica atentiile sau cum vreti sa le ziceti.Ce pot sa va spun e ca sunt amabili ; eu pe unii i-am sarit de la atentii(uitasem banii in pijamaua adusa de acasa) , eram speriata si superzapacita , dar toti au fost superok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Scuze , trebuia sa scriu Andreuk.Am raspuns si pt Bianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Ralu multumesc, azi i-am trimis si io sms. Mi-a spus sa-l sun miercuri, nu stiu daca am rabdare pana atunci, cred ca il voi suna marti seara.

Madlen, ce frumos!!! Sa va de-a Dumnezeu sanatate la toti patru! pe burtica

Anaconda, fii optimista! e dureros sa stii ca ai pierdut atata timp cu inseminari si alte proceduri, dar continua sa lupti. Dumnezeu ii da celui care poate duce

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna fetele,
multa activitate pe aici...eu din pacate nu prea mai am timp sa scriu fiindca am inceput serviciul si e noul loc de munca si va dati seama ca chiar nu am cum,va mai citesc asa printre picaturi.
Madlen, vreau sa te intreb un lucru si sper sa nu te superi pe mine ca te fac sa te gandesti iar la acest lucru dar vreua sa stiu si eu cum sa intamplat atunci cand sarcina ta, de 8 saptamani sa oprit din evolutie...adica, te-a durut burta, ai avut sangerari,etc.sau pur si simplu cand ai fost la control nu-i mai batea inimioara?
te rog mult nu te supara pe mine dar si eu sunt insarcinata cam in 8 saptamani si simt ca nu mai trece timpul pana sa ma duc la eco sa vad daca e ok.
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

quote:
Originally posted by Cicicuta
Madlen, vreau sa te intreb un lucru si sper sa nu te superi pe mine ca te fac sa te gandesti iar la acest lucru dar vreua sa stiu si eu cum sa intamplat atunci cand sarcina ta, de 8 saptamani sa oprit din evolutie...adica, te-a durut burta, ai avut sangerari,etc.sau pur si simplu cand ai fost la control nu-i mai batea inimioara?
te rog mult nu te supara pe mine dar si eu sunt insarcinata cam in 8 saptamani si simt ca nu mai trece timpul pana sa ma duc la eco sa vad daca e ok.
pupici la toate

Din pacate eu nu am avut nici un simptom la oprirea sarcinii in evolutie: nici o sangerare, nici o durere nimic; ba chiar simptomele caracteristice sarcinii continuau. Pur si simplu nu s-a vazut activitate cardiaca la echo. Dar tu trebuie sa gandesti pozitiv, pentru ca este bine atat pentru bebelush cat si pentru tine. Vei merge la echo si vei vedea samburelul si vei auzi bataile inimioarei .
Vis-a-vis de histeroscopie, si pentru mine ar fi fost ultimul lucru pe care l-as mai fi bifat. Din pacate cand am facut eu laparo, nu avea inca aparatura necesara. Dar au fost cateva fete care au facut histerosopie (nu paciente de-ale lui Tutu) si au descoperit sinechii uterine. Imi intrase mie piticul, dar, din fericire nu a mai fost nevoie.
Va multumesc tuturor pentru felicitari si va urez weekend placut!

Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Madlen, multumesc mult de tot pentru raspuns dar stii cum e, pana nu treci de primul trimestru, mai ales cand ai o sarcina obtinuta dupa multi ani,trec f.greu 2 saptamani pana la urmatorul control :(
dar sper ca va fi bine si, vorba ta, trebuie sa gandesc pozitiv

Mergi la inceput