Patrick Swayze - in lupta cu cancerul
Raspunsuri - Pagina 2
Criss75 spune:
Pacat, e un mare actor.
Dar din pacate cancerul se pare ca nu iarta pe nimeni .
Criss si Alex (11.05.2003)
gonghy spune:
Nu imi pot reveni din soc,asa am plans azi la pranz cand am vazut stirea si nu imi pot reveni nici pana la ora asta,a fost,este si va ramane actorul meu preferat si iubit. E trist ca inca un om bun va merge acolo SUS langa DD.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Anina_n spune:
Of, Doamne, nu e drept ! E groaznic !
Poate reuseste sa treaca, totusi, peste acele sedinte de chimioterapie.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Adrianaa spune:
offff!!!, nu mai am cuvinte...
istorioare cu talc (pentru copii)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
terry spune:
Medicul lui Patrick Swayze a confirmat faptul ca actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, dar insista ca acesta nu este atât de aproape de moarte, asa cum a sugerat presa. Mass-media americane au anuntat miercuri ca protagonistul din “Ghost” se afla într-o stare grava si nu mai are decât cinci saptamâni de trait, însa dr. George Fisher s-a declarat optimist în ceea ce priveste însanatosirea actorului. “Forma bolii nu este una atât de grava, iar Patrick pare sa raspunda bine la tratament. Toate relatarile privind timpul pe care îl mai are de trait si efectele bolii asupra corpului sau sunt complet false. Suntem optimisti’, a precizat medicul, într-un comunicat de presa. Mai mult, dr. George Fisher a mentionat ca Swayze îsi va continua cariera si ar putea primi un rol într-un nou serial de televiziune.
La fel cum arata si Cristina_C - mai exista speranta!
Anca Wish spune:
Ce se aventureaza presa in a face pronosticuri. Nu mi-ar placea deloc sa citesc pe prima pagina a unui ziar ca mai am 2,3, 4...saptamani/luni de trait.
Sa-i dea Dumnezeu putere si zile multe!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
anky spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Poate nu-i adevarat, cititi aici:http://www.hollywood.com/news/Mystery_Surrounds_Swayze_Cancer_Battle_/5095954
Daca totusi e adevarat, imi pare foarte, foarte rau!
Doamne,sper din tot sufletul sa nu fie adevarat.Mi-e atit de drag actorul asta, inca din Dirty Dancing.L-am vazut de nenumarate ori.
Anca,mami de doi nazdravani
adriana_m spune:
Si eu am fost socata cand am auzit vestea la televizor.
Dar scriau ca raspunde bine la chimioterapie. Sa dea Domnul sa fie bine si sa reuseasca sa scape de aceasta cumplita boala.
dana d spune:
Sa-l ajute Dumnezeu sa se vindece si sa il mai vedem si in alte productii ca tare mai e frumos si tare frumos danseaza. Mie imi place la nebunie sa-l vad dansand, iar si iar si....am tocit dvd-ul ala cu Dirty Dancing.
Oricum, cancerul de pancreas este cel mai agresiv cancer si nu cred ca ce scrie presa e exagerat sau inventat, din pacate.Socrul meu a murit vara trecuta de cancer de pancreas, exact la o luna de la operatia de by-pass gastric.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA