Casnicute sexy (164)
Raspunsuri - Pagina 19
Liana30 spune:
va pup pe ttoatee..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
monica-elizabet spune:
Liano, cu cine sari coarda acolo? 
Danelutzo, te astpet diseara pe bancuta cu o bere in labutza ![]()
mmm
ciuperci9cum le prepari?}... io aici n-am de-alea proaspete...imi luati conserve dar nu-i tot aia...cat am stat acasa am bagat la greu ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
aveam de gind sa-mi iau role, oare e vreo contraindicatie:(
Nu ti-e bine in pantofii tai?

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alexa si mami spune:
hoooo, gata m-ati convins, astept pin' la anu', vorba monicai sa-mping carutul pe role.
toate.
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra nici un salut nimic ?
'Seara!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
hoooo, gata m-ati convins, astept pin' la anu', vorba monicai sa-mping carutul pe role.
Si neaparat sa-ti pui pantaloni scurti.
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Si neaparat sa-ti pui pantaloni scurti.

fato, ti-am vizionat pozele, cele mai recente, de acum din martie, ai niste copii

aici in ce sta amira? de unde-l ai? m-a apucat nerabdarea si dorul de un bb mic. fug la un dus sa-mi revin.
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
ooooo....aparu miha...iar fusesi fata in plimbari? 
alinutzo acush trece timpul si o sa ai bb mic 
eu astept sa se trezeasca piticii si sa merg sa cumpar aspirator...ca uitai sa va zic ca acum cateva zile m-am lasat nitel mai tare pe el(era unul de-ala firav cu baterie ca sa-l pot manevra mai usor) si l-am spart/rupt...nitel apoi nu m-am lasat si am incercat din nou sa dau cu el...si l-am facut zdrente ![]()
fara el nu putem sta nici macar o zi caci astia mici sunt producatori de scame, frimituri, etc ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2659370030080132939pdVgTV ![]()

alexa si mami spune:
danelutza, ce faci mama? parca erai la cura. vrei sa ne omori 
monica, vb de aspiratorul mic de bucatarie? am vrut si eu sa-mi iau unul, dar aveau putere cit cel al alexei de jucarie.
alexa si
mami