as vrea sa stiu si eu cat trebuie sa am pe cartea de munca ca sa pot primi indemnizatia sunt insarcinata in 3 luni si lucrez aiki din iunie anul trecut 2007 ??
6 luni pt maternitate si 11 pt CIC a 12-a poate fi prenatal - anterior datei nasterii copilului.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Si totusi ma scuzati dar nu am inteles pot beneficia de indemnizatie? avand in vedere k eu lucrez din 15 iunie cu carte de munk si o sa vreau sa lucrez pina la 7 luni adik pina in iunie cand fac 12 luni si o sa nasc in septembrie. Va multumesc frumos
VREAU SA STIU DACA BENEFICIEZ DE VREO INDEMNIZATIE TINAND CONT DE FAPTUL CA SUNT ANGAJATA CU CONTRACT DIN 15 IANUARIE 2008 SI SUNT INSARCINATA IN 5 LUNI
Te rog sa scrii cu litere mici. Da vei beneficia de concediu de maternitate pe o perioada maxima de 126 de zile, din care 42 postnatal.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
quote:
Originally posted by Aty06
Si totusi ma scuzati dar nu am inteles pot beneficia de indemnizatie? avand in vedere k eu lucrez din 15 iunie cu carte de munk si o sa vreau sa lucrez pina la 7 luni adik pina in iunie cand fac 12 luni si o sa nasc in septembrie. Va multumesc frumos
Soare Atena