Ce inseamna a insela intr-o relatie???
Raspunsuri - Pagina 11
ellej spune:
Bujorel, n-am inteles prea bine:
1. iubita pe care o inseli din cand in cand asa, ca sa-i arati tu cine e seful, mai e cu tine? Daca da, atunci merita tot ce ii faci
2. aceeasi iubita avea si ea voie sa te insele din cand in cand? Sau e un sport rezervat doar barbatilor?
... sau doar te amuzi si tu pe seama noastra?
moonchild spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujorel am dat intamplator peste forumul si peste topicul asta. |
Bujorel, am si eu o mare curiozitate: ce cautai de fapt cand ai dat intamplator peste forumul asta si peste topic?
Rufus spune:
Asa, Bujorel...zi-le, poate or sa inteleaga si fetele astea odata...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
casandra spune:
Bujorel, cum ar fi putu fi fericita cu tine, daca tu o inselai si ea nu era fericita ca o inselai?
Greu iti va fi sa gasesti o femeie care sa fie fericita cu tine. Pare imposibil !
vikinga spune:
haideti mai ca a fost haios floricel cel tinerel .Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
kariguld spune:
ma dat gata faza aia ca suntem frustrate si ne credem egale cu barbatii
impresionanta lectie de viata
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
Luna1 spune:
citat din mesajul lui Rufus Asa, Bujorel...zi-le, poate or sa inteleaga si fetele astea odata... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
My reason
EllaX spune:
Pe mine pur si simplu m-a distrat. Sunt suficient de multi cei care gandesc ca bujorelu' , da' eu n-o sa ma amestec cu ei niciodata.
violetan spune:
citat din mesajul lui kariguld ma dat gata faza aia ca suntem frustrate si ne credem egale cu barbatii impresionanta lectie de viata Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David _M-am nascut pentru succes! |
Kari,
Da' Doamne fereste, mah, mama, mah sa ne dorim asa ceva! Nu mi-ar sta deloc bine cu-n neuron si 3 sinapse obosite si prin urmare sa judec cu ce-as avea-n prohab!
Da', altfel, combate tare junele, este?
Vara-mera are o vorba: "sa ma suni cand te lasi de l..a, aaaa, (adika de jurk off)!" valabila pentru toti masculii cu judecata stramba gen: "insel, deci exist", barbatu' este ancestral vanator" (si pescar), "monogamia e doar pentru soareci, sobolani si lilieci", "noi avem o relatie libera" (adica io f... pe unde-apuc si ea e libera sa m-astepte) etc etc etc.
Hai ca m-am cam aprins si incep s-o dau in diverse. Scuze!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Dorsilia spune:
o sa scriu doar ceva ce am auzit chiar azi si m-a distrat desi e oarecum misogina:
"sunt femei care mimeaza orgasme pentru o relatie, sunt si barbati care mimeaza relatii pentru un orgasm"
acum la subiect:
A insela inseamna a nu (mai) respecta, a nu investi incredere de fapt in relatie, in potentialul ei, in omul de langa tine, in viata construita pana in acel moment impreuna, cu tot ce implica ea, si mai ales tinand cont de copii.
Lipsa credintei si a resectului conduce la actiuni necugetate si mai devreme sau mai tarziu, toti cei implicati sufera.
Si nu ma refer la incredere oarba. Ci la increderea de care e capabil un om matur si echilibrat psihic, care chiar vrea sa faca sa mearga o casnicie, sa-si incropeasca o familie, sa se inconjoare de afectiune si sa inconjure cu afectiune, respect, loialitate si grija pe cel/cea aleasa cu mare discernamant drept co-echipier/a, cea mai dezirabila persoana cu care sa conceapa si sa creasca puisori intr-o atmosfera protectiva, sanatoasa, demna sa serveasca drept model de viata copiilor.