Ce inseamna a insela intr-o relatie???

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Pe mine m-ar durea f tare sa-mi spuna barbatul ca ii vine sa se dea la alta.Asa ca prefer sa nu-mi spuna si sa si-o scoata din cap fara mine.Sau sa-mi zica sa ne despartim,dar nu sa mi se destainuie ca la popa ca place o alta femeie.

Nu sunt amica lui totusi,sunt femeia pe care se presupune ca o iubeste.N-as putea intelege ca place o alta femeie,deci mai bine sa se abtina.
Flirtul e flirt(daca nu vad si nu aud,poa` sa faca).Numai sa nu aflu si sa nu mearga mai departe.Oare cer prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Imi iubesc sotul si ma iubeste..drept urmare nu-mi bat capul cu intrebari de genul: cand m-as simti inselata? Pentru mine e important sa simt iubirea dintre noi vie si sa o mentin asa....inselatul si restul vin din iubirea ce se estompeaza, implicit stinge! Cel putin asta e parerea mea!

Eu sunt foarte drastica in ce ma priveste legat de acest aspect poate si pentru ca am avut parte de o intamplare nu tocmai fericita in primii ani de job. Un sef al meu, actualmente manager general intr-o multinationala ( pe atunci era sales manager) mi-a facut avansuri destul de avansate intr-o delegatie. De fapt pana atunci fusesera destule semnale...insa eu prostuta si naiva...deh 24 de ani, nu le-am bagat in seama. Poate si pentru ca imi era greu sa cred ca un tip de genul lui, frumos, super inteligent, discret, cu mult sarm cu di'tai functia s-ar uita ever la mine...o pustoaica abia intrata in bransa. Tipul era si super casatorit de ceva ani. Dupa intamplarea clara din delegatie cand a venit la mine in camera sa definitivam prezentarea de a doua zi si nici mai mult nici mai putin a dat sa ma sarute si a inceput sa ma mangie pe par. Naiva cum eram...am paralizat, m-am speriat si uite asa am stat tacuti vreo jumatate de ora. El cu capul in laptop eu cu ochii pe geam. Intr-un final a plecat..mi-a sarutat mana mi-a zis ca ma respecta si ca nu stie ce i-am facut de i-am dat viata peste cap...in fine...Nu m-am simtit flatata, m-am simtit rau, m-am simtit intr-un fel vinovata ca nu am vazut alte semnale. Dupa aceea judecand retroactiv am inceput sa se lege toate, ma adusese din consultanta in vanzari sub pretextul ca se castiga mai bine (1), ma dusese cu el in birou ( 2), mergea cu mine la vanzarile mari desi in mod normal putea sa faca singur prezentarile (3), imi atingea deseori mana cand imi explica ceva (4).
Dupa intamplarea din delegatie in 2 3 luni mi-am schimbat job-ul si implicit am inceput sa ma imbrac oribil ca nu cumva sa mai atrag atentia cuiva vreodata ( pana atunci ma imbracam absolut normal).
Nu stiu ce a fost in capul lui...dar ma privea mereu dupa aceea vinovat si culmea era vazut in companie ca un barbat fidel si inaccesibil. Noi discutasem destul de mult in delegatii, ore intregi de mers cu masina si am avut ocazia sa discutam diverse, sa filosofam, sa combatem idei. Mereu am avut senzatia ca ii place sa discute cu mine...oare nu se poate totul opri aici intre un barbat si o femeie. Si repet nu am flirtat cu el, doar am discutat, despre viata, ne-am expus conceptiile, ideile. Probabil a fost prea mult.
Imi spusese odata in gluma...ca o sa se indragosteasca de mine, am ras atunci....nu credeam!
Dupa ce am plecat de la jobul acela mi-a mai scris pe mail-ul personal, rar ce-i drept si ma intreba daca mi-e bine. Atat.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babarunca spune:

Eu as zice ca sanzi are de platit o polita .da impresia ca ea a fost cea inselata si vrea sa-si ia revansa.
Am trait ceva similar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by babarunca

Eu as zice ca sanzi are de platit o polita .da impresia ca ea a fost cea inselata si vrea sa-si ia revansa.
Am trait ceva similar

De ce anume crezi asta?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Salut,

Va spun si eu o poveste trista. Poate va ajuta candva pe cineva.

Eu m-am casatorit din dragoste oarba cu un om pe care il respectam, admiram, iubeam enorm. Atat de mult ca mergeam kilometri si ore intregi cu masina sau trenul numai ca sa mai stam o noapte impreuna sau cateva ore. In sfarsit, sar peste detaliile relatiei noastre, sunt sigura ca fiecare am trait o mare, unica dragoste.
La un moment dat relatia noastar a inceput sa scartaie, el se obisnuise cu iubirea noastra, i se parea normala, i se parea normal sa primeasca in fiecare zi acele "valuri de iubire" cum spunea. Nu mai facea nimic sa intretina aceasta iubire. Sau asa mi se parea mie..

Si atunci a aparut un coleg.. dragut, inteligent, intelectual, foarte cautat de femei, amuzant, in sfarsit.. Si.., ce credeti??? Am iesit la o cafea, apoi la masa de pranz, mai intai cu toti colegii, apoi noi doi, daca nu mai venea alcineva. Apoi un mail profesional, apoi unul mai personal.. Si asa, din ce ce in ce mai personal. Sotului meu ii povestisem despre el. Insa si el avea prietene colege, ieseau la masa, etc.

Apoi am inceput sa-i fac confidente despre relatia mea care scartia, care nu ma mai multumea. Si ii ceream parerea ca unui prieten.

Si apoi..intr-un final am ajuns in pat, apoi la o relatie..

Casnicia era din ce in ce mai apasatoare, sotul meu imi cerea foarte des sa il las in pace, sa ma duc singura in oras, la petreceri, la cumparaturi, sa nu-l mai bat la cap..

Intr-o zi i-am spus ca am o alta relatie si ar fi mai bine sa divortam. Lui nu i-a venit sa creada, si de unde am crezut ca se va bucura foarte tare ca scapa din relatia pe care mi-o declara foarte apasatoare, a inceput sa planga, sa-mi spuna ca ma iubeste, ca stie unde, cum si cand a gresit, dar ca a facut-o din comoditate si egosim. Mi-a spus ca nu vrea sa ma piarda si sa incercam sa o luam de la capat. Si m-am intors imediat sperand ca mi-am recapatat casnicia..

Nu a fost asa, cand a fost sigur ca m-am intors si am renuntat la cealalta relatie, mi-a spus sa-mi fac bagajul si sa plec.. Am plecat..

Dupa o vreme am revenit unul la celalalt.. Insa relatia s-a degradat, imi repeta ca nu ma mai iubeste, ca stam impreuna doar asa, nu vrea sa ne despartim, nu vrea sa divortam.. Vrea doar sa fie lasat in pace, sa nu-l obosesc, sa ma duc singura la petreceri, la cumparaturi, in oras... Diferenta e ca acum avem si doi copii.. Nu stiu ce o sa fie, cum o sa fie..

Insa poate ajuta pe cineva, cumva aceasta poveste.

Eu regret enorm ca am mintit, ca am avut o alta relatie, ca am inselat. Ar fi trebuit sa divortez si dupa aceea imi puteam vedea de viata mea .. Il iubeam insa prea mult si cred ca a fost o dorinta de razbunare pe indiferenta lui.. Indiferenta trecuta, prezenta, viitoare..As fi vrut sa ma iubeasca, sa ma pretuiasca, nu ceream mult..si ii ofeream totul, si cel mai important, ii ofeream libertate..freelove cum spunea Felicia.

Insa totul a inceput de la o cafea..

Asta e povestea spusa foarte succint si fara prea multe detalii ca sa nu fiu off-topic.

O seara buna

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

ciarli,ti-am citit povestea,dar nu am inteles exact..daca iti pare rau ca ai avut aventura aceea,sau ti-ar fi placut sa si ramai cu acel barbat?

Cred ca...nu toti inselam din razbunare.Eu de ex,as insela pt mine,strict pt mine.
Si am mai aflat ca,inselatul nu incepe de la fapta,incepe de la gand.
Cand cineva iti umple intreaga minte,deja este un fel de a insela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujorel spune:

am dat intamplator peste forumul si peste topicul asta. citesc si ma minunez despre cat de asemanatoare puteti fi voi femeile. si va mai mirati ca sunteti inselate.... hai za zicem ca in 10 procente din cazuri aveti dreptate si puteti cataloga barbatii drept porci, dar in restul de 90 la suta purtati vina.
aceasta vina este de mai multe feluri: fie la un moment dat nu mai veniti cu nici un lucru pozitiv in relatia pe care o aveti, fie, din lipsa de diplomatie starniti interesul in mintea unui barbat cuminte(daca se poate considera ca exista asa ceva)(ceva de genul replicii din inception: nu te gandi la elefanti si atunci gandul zboara imediat la elefanti), fie din egoism(care la voi este la ordinea zilei si aveti impresia ca totul vi se cuvine),fie din frustrarea voastra ca ati vrea sa fiti egale cu barbatii dar e departe acest lucru, fie din posesivitate, fie toate astea la un loc.
nu zic, exista multi barbati care intrec masura, aceia se numesc afemeiati si trebuie evitati, dar barbatii sunt proiectati pentru a insela si acest lucru nu trebuie vazut ca un lucru rau atat timp cat subiectul face treaba cu discretie si se intoarce la iubita stabila.
eu personal am o relatie de mai multi ani cu iubita mea(care e la fel ca majoritatea dintre voi si nu accepta ca eu sa merg si cu altele) si recunosc, cand ma apuca:) atunci o insel. acest lucru nu vi-l spun ca sa ma criticati desi stiu ca asa va fi. vi-l spun ca sa va infatisez realitatea unui barbat. fiecarui barbat ii place sa se simta liber si cand partenera lui vine cu restrictii de genul sa nu te prind cu alta atunci mai mult ca sigur acest lucru se va intampla.
alta chestie pe care am patit-o cu o fosta iubita:
dupa cateva luni de relatie am intrat in contact cu o alta tipa cu care m-am vazut la o cafea. iubita mea a aflat si mi-a facut scandal. am zis ca e o coincidenta ca a aflat si am mers mai departe. dupa o saptamana sau doua am mers in club fara ea. cineva i-a zis si ea din nou cu scandal la mine. atunci m-am despartit de ea fara nici o explicatie, pe principiul ca daca afla tot ce fac cand nu sunt cu ea si partea mai grava, incearca sa ma ingradeasca atunci nu merita atentie, cu toate ca o iubeam. daca ar fi tacut si ar fi acceptat ca pe lume exista mai multi oameni si nu numai ea si eu(intentionat am amintit-o pe ea prima) relatia ar fi mers inainte mult si bine si ar fi fost fericita cu mine.
concluzia:
fiecare trebuie sa lase de la el sau de la ea daca tine cu adevarat la partener. orice relatie care dureaza se bazeaza pe principiul: carpe diem(traieste clipa) si fii pregatit sa pleci mai departe oricand. gandul fiecarui puscarias e sa evadeze si intr-un fel sau altul tot va reusi pana la urma. o viata traita in doi presupune iubire, atasament si libertate. daca unul din aceste elemente e mai mult sau mai putin decat celelalte doua atunci relatia se termina sau e pe drumul de a se termina. nici un om nu e perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujorel

am dat intamplator peste forumul si peste topicul asta. citesc si ma minunez despre cat de asemanatoare puteti fi voi femeile. si va mai mirati ca sunteti inselate.... hai za zicem ca in 10 procente din cazuri aveti dreptate si puteti cataloga barbatii drept porci, dar in restul de 90 la suta purtati vina.
aceasta vina este de mai multe feluri: fie la un moment dat nu mai veniti cu nici un lucru pozitiv in relatia pe care o aveti, fie, din lipsa de diplomatie starniti interesul in mintea unui barbat cuminte(daca se poate considera ca exista asa ceva)(ceva de genul replicii din inception: nu te gandi la elefanti si atunci gandul zboara imediat la elefanti), fie din egoism(care la voi este la ordinea zilei si aveti impresia ca totul vi se cuvine),fie din frustrarea voastra ca ati vrea sa fiti egale cu barbatii dar e departe acest lucru, fie din posesivitate, fie toate astea la un loc.
nu zic, exista multi barbati care intrec masura, aceia se numesc afemeiati si trebuie evitati, dar barbatii sunt proiectati pentru a insela si acest lucru nu trebuie vazut ca un lucru rau atat timp cat subiectul face treaba cu discretie si se intoarce la iubita stabila.
eu personal am o relatie de mai multi ani cu iubita mea(care e la fel ca majoritatea dintre voi si nu accepta ca eu sa merg si cu altele) si recunosc, cand ma apuca:) atunci o insel. acest lucru nu vi-l spun ca sa ma criticati desi stiu ca asa va fi. vi-l spun ca sa va infatisez realitatea unui barbat. fiecarui barbat ii place sa se simta liber si cand partenera lui vine cu restrictii de genul sa nu te prind cu alta atunci mai mult ca sigur acest lucru se va intampla.
alta chestie pe care am patit-o cu o fosta iubita:
dupa cateva luni de relatie am intrat in contact cu o alta tipa cu care m-am vazut la o cafea. iubita mea a aflat si mi-a facut scandal. am zis ca e o coincidenta ca a aflat si am mers mai departe. dupa o saptamana sau doua am mers in club fara ea. cineva i-a zis si ea din nou cu scandal la mine. atunci m-am despartit de ea fara nici o explicatie, pe principiul ca daca afla tot ce fac cand nu sunt cu ea si partea mai grava, incearca sa ma ingradeasca atunci nu merita atentie, cu toate ca o iubeam. daca ar fi tacut si ar fi acceptat ca pe lume exista mai multi oameni si nu numai ea si eu(intentionat am amintit-o pe ea prima) relatia ar fi mers inainte mult si bine si ar fi fost fericita cu mine.
concluzia:
fiecare trebuie sa lase de la el sau de la ea daca tine cu adevarat la partener. orice relatie care dureaza se bazeaza pe principiul: carpe diem(traieste clipa) si fii pregatit sa pleci mai departe oricand. gandul fiecarui puscarias e sa evadeze si intr-un fel sau altul tot va reusi pana la urma. o viata traita in doi presupune iubire, atasament si libertate. daca unul din aceste elemente e mai mult sau mai putin decat celelalte doua atunci relatia se termina sau e pe drumul de a se termina. nici un om nu e perfect

nici nu am avut rabdare sa citesc tot ca m-am umplut de toti dracii! Si nici nu am sa comentez ca o sa-mi stric noaptea degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

bujorel...termina cu prostiile!...Esti sigur ca ai mers mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Bujorel ... Hahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

n-a fost poanta? asa gindesti? ei, atunci mai ai de crescut puiutz, traieste-ti anii pubertari linistit si cind incepe sa scapere si capul al mai mare ceva scintei prin axoni sa ne dai de veste. pina atunci nu mai incurca bietele fete cu minciuni. vrei relatie deschisa si libertate de actiune, atunci spune-i fetei de la inceput.

Mergi la inceput