Nr. telefon cabinet Gynera?

Nr. telefon cabinet Gynera? | Autor: ainia

Link direct la acest mesaj

Sora mea incearca de aproape o saptamana la telefonul 0727 833 833 si nu raspunde nimeni (uneori suna ocupat, insa....). Un alt numar de telefon cunoasteti? Trebuie sa-si faca programare la dr. Dracea - sotul ei are azoospermie. Dr. Damian i-a spus ca au ajuns programarile pana in mai-iunie. Trebuie sa-si fac programare si nu raspunde nimeni la acest telefon. Si timpul trece....
Va rog, stie cineva????

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Si eu am incercat joi mai bine de o ora si la fel ba suna ocupat ba nu raspundea nimeni.... trebuie sa insisti .... eu am reusit sa ma programez pe 12 mai

Bafta!!!

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Si eu am sunat azi, dar mi-a raspuns robotul....am inteles ca numai dupa orele 14:00 pot reveni. As vrea sa ma programez tot la dna Dracea, dar...problema mea e mai delicata. Eu am nevoie de ovocite donate...si as vrea mai intai sa stiu daca au cum sa ma ajute.....ca am cam ajuns la capatul rabdarii.

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?

Mergi la inceput

am reusit sa vb la Gynera. A ramas ca ma suna ei sa imi spuna daca ma ajuta cu ovocitele...dar in principiu cica au liber pe 18 mai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Daca vrea cineva o programare la Dr. Laura DRACEA pe 16.03.09 la ora 15.30, astept PM, programarea este facuta ptr. o consultatie in vederea pregatirii FIV. La noi nu mai este cazul.

Mergi la inceput

M-ar tenta propunerea ta, dar astept mai intai sa vad ce imi spun cand ma suna...ca poate nu are rost...Dar daca totul e k, iti trimit PM.

Mergi la inceput

Cum e ai spus ca la tine nu mai e nevoie? esti o fericita posesoare de burtici ne-fiv-uite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Sunt dupa un transfer cu embrioni congelati, care a reusit. Ma rog la DD sa fie bine pana la capat.Preventiva cum sunt, prin ianuarie la inceput, am facut programare si la Gynera, acum nu mai este cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ainia,trebuie sa insisti caci pina la urma v-a raspunde daca nu poti trimite un mail la :office@gynera.ro ,mie mi-a raspuns la mail chiar in aceeasi zi,succes

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Many_bani, ai spus ca ai facut un transfer cu embrioni congelati. sa inteleg ca embrionii aceia sunt ai tai dintr-un fiv nereusit sau cum? Ca eu dupa cum am mai zis, caut o clinica care sa faca fiv cu ovule donate...pentru ca(la 22 de ani) cica nu mai am....din cauze necunoscute. totusi, multi doctori se mira de faptul ca analizele mele sunt contradictorii...Ma rog...vreau sa fac fiv-ul asta mai repede, ca imi e frica sa nu se interzica si la noi donarea de ovule.In Germania mi s-a spus ca ei nu pot face, ca e lege data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

NAIDA,din cite stiu la gynera face cu ovocite donate daca aduci tu donatoarea.Si eu sunt in aceeasi situatie,numai ca la mine virsta e prea mare ca sa mai fac ceva cu ovocitele mele.Insa,am gasit 2 clinici in cehia "sanatorium helios" si "reprofit" care au si rezultate si preturi f avantajoase.Eu am optat deja pt Reprofit si urmeaza sa le scriu sapt. viitoare cel tirziu.Oricum preturile sunt 3000-3900eur+aprox. 1000 eur tratamentul donatoarei si toata procedura dureaza aprox 11 luni.Activeaza-ti pm-ul si mai vorbim.Locuiesti in Bacau?(sunt din zona)

ainia,sora ta sa incerce si un sms,caci raspund destul de repede la sms secretarele de la gynera.Bafta

Mergi la inceput