Nr. telefon cabinet Gynera?
Raspunsuri - Pagina 2
goldi spune:
11 luni ?????
Cred ca ai vrut sa spui 1 sau 2 luni.
I-a raspuns cuiva la telefon sau e-mail astazi asistenta de la Gynera ?
Sincer, mi se pare o lipsa de respect sa fii nevoita sa suni in disperare sau sa ti se dea refuz in minutul urmator, mai ales ca apelam la niste serviciile platite .
misa_21 spune:
Draga mea,era vorba despre fiv cu ovocite donate!Pt. ca se alege donatoarea din baza de date,isi face toate analizele de la zero,stimularea si apoi urmeaza primitoarea la rind cu tramatentul pt. un endometru bun.Au zis max. 11 luni
catalinasi spune:
Pentru Mary bani
Te rog frumos, daca nu mai ai nevoie de programarea aceea la dna dr Dracea la Gynera, cedeaza-mi-o mie pentru ca am mare nevoie...
Multumesc
naida87 spune:
MISA_21: am o mare dilema....nu stiu cum sa imi activez PM-ul...HELP!!!
Si da, sunt chiar din Bacau...
Iar in ceea ce priveste interventia in cehia...ma sperie si gandul de a ma duce pana acolo(eu sunt foarte teritoriala) si ma sperie si pretul. Dar am vb si la Med New Life..si am inteles ca si ei au cunostinte de donatoare..dar mai "neoficial." Totusi, daca nu am nicio sansa in tara...as opta pentru Spania. Ca am fost si la Polisano, Sibiu, si mi-au zis sa vin cu donatoarea de manutza. :((
Many_bani: sper ca ai primit e-mailul meu la timp....![]()
naida87 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goldi I-a raspuns cuiva la telefon sau e-mail astazi asistenta de la Gynera ? |
Da, mie mi-au raspuns astazi pe la 13:00. Urma ca ma suna ei inapoi, dar bineinteles ca nu au mai facut-o...
many_bani spune:
Buna dimineata,
naida87, embrionii cu care am facut ET sunt ai mei de la un FIV facut in oct. cu rezultat 0. Eu am facut la Med New Life, cu prof. Ron-el. Aceasta clinica are si banca de ovocite, insa nu te pot ajuta cu pretul, tot ce stiu este ca un FIV cu ICSI dar fara tratament si monitorizari costa 3000 euro. Dar ptr. mai multe informatii poti suna la ei, ceri cu Ioana si ii spui despre ce este vorba. Mai mult ca sigur ca in prima faza o sa aveti o intalnire cu profu si o sa va zica el daca este cazul sau nu.
Catalinasi cu mare placere activeaza PM ca sa putem stabili detaliile. Eu azi daca nu gasesc doritoare anunt la clinica.
Pupici
misa_21 spune:
NAIDA,iti spun eu ca luni am fost la gynera...cu donatoarea de minuta face daca vrei!!!!
Ti-am trimis un pm!
catalinasi spune:
MANY_BANI:
Mi-am activat PM-ul.
Am incercat si azi si ieri sa-ti dau PM, dar nu am putut. Imi spune ca nu accepti mesaje private. In concluzie ti-am trimis un mesaj pe mail-ul pe care l-ai dat la inregistrarea pe forum.
PS
Astept cu nerabdare sa vorbim...
naida87 spune:
many_bani, se pare ca eu nu o sa mai am nevoie de programarea aia. M-au sunat cei de acolo astazi si mi-au zis ca nu au banca de embrioni. banuiesc ca nici dr dracea nu se mai baga la cazuri asa..mai complicate. Ca de dr marinescu stiu sigur ca nu mai face. I-a spus unei doamne(dupa 3 intrevederi) pe care am intalnit-o la Sibiu ca e prea complicat si nu mai vrea sa faca.
Eu cred ca ma apuc de tratamentul naturist care a functionat acum cateva luni.Rau nu are ce sa imi faca. De fapt, mai rau de atat nu prea se poate...
Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?