nu vine sa cred ca ne a parasit

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

Bebe Beca,pai,ce sa zic,fostul a crezut ca raman definitiv, soacra mea stia ca nu.Soacra e divortata,si ma inteleg foarte bine cu ea,mi e ca si mama,dar degeaba,baiatul ei tot baiatul ei e.L am vazut pe fiul meu dar nu prea aveamvoie sa ma duc cu el undeva,ziceau ca sa nu se obisnuiasca cu mine.Dar cu toate ca nu ma vazut de 6 luni,din prima zi era cu mine ca si inainte.A fost greu sa l las acolo.vroia sa vina cu mine.Am stat la un motel,si o noapte la fostul,cand era plecat.Sincer nu stiu cum e cu custodia,eu am primit o hotarare de divort in care zice ca e al sotului,dar el zice ca e a lui si maicasa e pusa ca si tutore,si sincer nu mai inteleg nimica,ce e sau nu adevarat din povestile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui era24

"...Cand m am dus in spania soacra mea mi a zis daca plec nu am ce cauta de craciun in casa ei,si sotul la fel ca mi a zis clar ca nu ma duc acasa cu el de craciun ..."

Bebe Beca,pai,ce sa zic,fostul a crezut ca raman definitiv, soacra mea stia ca nu.Soacra e divortata,si ma inteleg foarte bine cu ea,mi e ca si mama,dar degeaba,baiatul ei tot baiatul ei e.

Mie astea doua mi se cam bat cap in cap, tu ce zici era24? Soacra e ca mama, sau ti-a zis ca nu mai ai ce cauta la ea in casa?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Era 24"

"(...)sa rabdati injosirea soacrei la care trebuia sa va rugati sa va dea bani.."

"Soacra e divortata,si ma inteleg foarte bine cu ea,mi e ca si mama..."

Cred ca nu degeaba soacra e tutore.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacam spune:

veziti mai omule de treaba ta.gandestete ca tu trebuie sa fii sanatos si sa ai puterea sa muncesti pentru copilul acela.iubirea vine si trece, dar un copil si sufletul acestuia este de nepretuit.Lasa totul in urma si mergi cu fruntea sus .o femeie care isi paraseste copilul pentru un alt barbat, nu se poate numi mama-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

Mirelacam,de unde stii tu ce sa intimplat cu adevarat?adevarul este undeva la mijloc,de ce o ataci asa dur?cu ce drept o injosesti?esti femeie si mama ca si ea,nu se stie ce ti se poate intimpla si tie mai tirziu peste ani,asa ca niciodata nu sune nicodata,te-a platit sotul cumva ca avocat?o seara buna.

Cind sunt buna,sunt foarte buna,dar cind sunt scorpie sunt.. PERFECTA!!

Corina

Mergi la inceput

si voi de ce va certati?
ptr impacare

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Dragii mei, voi nu vedeti padurea de uscaturi.
Copilul a fost parasit DE AMBII PARINTI atunci cand au plecat in Spania.
Eu una m-am saturat de parintii plecati aiurea in tramvai la munca si care isi lasa copiii in grija rudelor.Si culmea...se mai intorc si fara bani.
Asa se destrama familia si incep se se acuza unii pe altii.
Chiar as vrea sa imi raspunada Ian la o curiozitate pe care o am de mult: cat castigati fratilor ca sa se merite sa stati departe de copiii vostri si cum va permiteti sa trimiteti bani acasa avand in vedere costurile din occident?Eu am trait de mica in diverse tari, dar nu mi s-a parut ca ar umbla cainii cu covrigi in coada pe undeva.Un salariu bun iti ajunge cat sa platesti facturi si sa traiesti decent, cum va permiteti sa mai trimiteti si bani in Ro, eu nu pot sa inteleg.

Lara
Erinn's mummy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lara_c

Dragii mei, voi nu vedeti padurea de uscaturi.
Copilul a fost parasit DE AMBII PARINTI atunci cand au plecat in Spania.
Eu una m-am saturat de parintii plecati aiurea in tramvai la munca si care isi lasa copiii in grija rudelor.Si culmea...se mai intorc si fara bani.
Asa se destrama familia si incep se se acuza unii pe altii.
Chiar as vrea sa imi raspunada Ian la o curiozitate pe care o am de mult: cat castigati fratilor ca sa se merite sa stati departe de copiii vostri si cum va permiteti sa trimiteti bani acasa avand in vedere costurile din occident?Eu am trait de mica in diverse tari, dar nu mi s-a parut ca ar umbla cainii cu covrigi in coada pe undeva.Un salariu bun iti ajunge cat sa platesti facturi si sa traiesti decent, cum va permiteti sa mai trimiteti si bani in Ro, eu nu pot sa inteleg.

Lara
Erinn's mummy

uite un raspuns pertinent !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Atata vreme cat in Romania nu ai o casa, mie se pare imposibil sa muncesti in alta tara suficient de mult incat sa-ti poti permite sa-ti cumperi in tara o casa atat de necesara pentru a creste un copil. Cati ani crezi ca o sa stai acolo? Si cati ani crezi ca o sa astepte copilul dupa mama lui fara urma de resentiment? Acum este mic. Dar daca tatal va avea grija sa-i sufle in urcehe cuvinte nu foarte furmoase despre mama... risti sa ai un copil care nu o sa te mai vrea in preajma lui...

Ioana 16+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

Dupa cite observ tatal este disparut total

Corina

Mergi la inceput