intalnire de gemeni in parc
Buna fetelor,
va citesc mesajele de acum 2 ani si ceva, dar nu am prea avut timp pana acum sa va scriu. Sunt si eu mamica de gemeni, Ilinca si Andrei de 2,5 ani si suntem din Bucuresti. Pot sa spun ca pentru noi, greul cel mare a cam trecut, insa citindu-va mesajele parca ar fi vorba despre mine...aceleasi probleme ....
eu m-am gandit sa va propun sa ne intalnim, macar noi cele din Bucuresti, in parc cu copii; cred ca ne-ar prinde bine la toate! mai ales ca acum se va face si frumos afara . Ce parere aveti? va incumetati la o intalnire in Herastrau, de exemplu?
Va pup pe toate si va doresc multa rabdare si putere.
Alina
Raspunsuri
Kariris spune:
Eu vin la intalnire, dar sa o stabilesti mai pe la sfarsitul lunii martie sa se incalzeasca din nou vremea.
Lista continua: lachione
........
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
aib_alina spune:
Super!
credeam ca n-o sa intereseze chiar pe nimeni. Eu cred ca ne-ar prinde bine la toate sa ne vedem si in primul rand sa se vada copii. Eu una aici nu prea am timp sa scriu, de abia apuc sa citesc cate ceva.
Bravo, ma bucur mult si deci asteptam sa se mai incalzeasca un pic!
andruskandu spune:
Heeeeeeeeei!
Pe cand intalnirea aia, ca vreau si io!
A trecut si luna martie, suntem deja in mai, e cald, frumos afara!!!!!!!!
Vreau intalnire, vreau intalnire!!!! Ce daca nu am gemeni? Il aduc pe Andrei care face cat 2-3 la un loc!!!
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Sheannamp spune:
Eu as veni daca va hotarati.
In Bucuresti, undeva intr-un parc central sa poata sa ajunga toata lumea indiferent de unde e.
Andreea, sigur ca da! Cu drag!
Kariris spune:
Si noi venim! stabiliti cand. Doar sa fie vreme frumoasa. Mie mi-ar conveni foarte mult Herastraul ca inca nu merg bebelinele si mi-e greu sa merg prea departe cu ele in carucior. Caruciorul nostru e cam mare si ca sa le "incarc" pe fete, caruciorul si bona am nevoie de microbus (pe care eu inca nu ma incumet sa-l "parchez" ca de condus nu e greu) de aceea mi-ar conveni Herastraul.
Stabiliti cand si ne vedem.
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
thea_m spune:
Si mie mi-ar placea Herastrau, ca avem loc cu toti acolo si sper sa fiu in Bucuresti la data pe care o stabiliti.
Teodora
mami fericita de Tiberiu si Daria
Tiberiu si Daria 4 luni
www.flickr.com/photos/10361025@N06/sets/72157602674414404/" target="_blank">poze botez
andruskandu spune:
Duminica viitoare? Pe la 11? Undeva in Herastrau?
aib_alina spune:
Hei, ma bucur tare mult ca v-ati mobilizat. Deci ramane Herastraul?
Sa incerc eu, sa zic, in Herastrau, in fata la Roata Mare (inspre Ambasada Chinei), ora 11,00 pe 25 mai 2008 ?
Ce ziceti? Ramane asa? Daca nu ploua, insa!
andruskandu spune:
Adica unde ar fi asta? Ca eu vin cu 335, sa stiu unde cobor: la Televiziune sau la Arcul de triumf? Sau urmatoarea statie?
Ca noi sigur venim, daca nu ploua sau nu intervine vreo problema (Doamne fereste)!
elyanne spune:
N-avem cum duminica ... o sa fim dupa chef... se marita surioara mea...
In schimb mergem la intalneala... pe 1 iunie (adica peste doua sapt.) tot in Herastrau... cu gashca de martie-arpilie 2007.
La mine oricum e mai complicat... cu 3 pici dupa mine singura si fara masina ca n-am carnet... asa ca depind de soata... care are we-uri cand luzreaza... deci mai greu sa ma potrivesc cu voi.
Poate data viitoare
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica