Neatza cu Razvan si Dani
Ce parere aveti de baietii astia?!
Mie imi plac. Cand erau la National nu ii urmaream decat foarte rar, din intamplare. Acum ii vad aproape zilnic si reusesc sa ma bine dispuna si sa ma retina in fata televizorului minute in sir, ceea ce e lucru mare.
Acum cateva zile m-au distrat tare cu Liviu Mititelu ( sau cum il cheama?) si cu celalalt invitat care il imita bine de tot pe Ion Dolanescu si azi au fost foarte simpatici alergand prin platou de frica unui scorpion.
Nu imi place "vecina" si imi pare ca a fost "facatura" votul cu alegerea ei, noroc ca nu vorbeste prea mult.
Raspunsuri
alex_ioanid spune:
da, sunt simpatici... si eu ii urmaream destul de rar cand erau National, insa acuma ma uit mai des (atat cat imi permite viatza de studenta). Sincera sa fiu, imi placea mult mai mul de Capatos cum tinea emisiunea de dimineatza cu Cristina Cioran, desi, uneori mi se parea ca don'soara radea cam aiurea... da' nah' era blonda ... oricum eu emisiunea de dimineatza o urmaresc mai mult pentru ca dupa vine Mircea Badea (preferatul meu ), si cum seara nu prea am timp de urmarit emisiunea lui, cel mai cnfortabil e dimineatza.
Catalin spune:
Sunt tari, pacat ca au lasat balta proiectul de pe National FM "Ciuri-buri radio"... cred ca n-au rivali pe matinale!
Catalin
Think pink pear!
Victoria spune:
Si mie imi placeau mai mult Capatos si Cioran....
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
papadie spune:
ca Mircea si Teo probabil ca n-o sa-mi placa asa mult un show de dimineata...:-)
Razvan si Dani sunt faini si probabil ca daca as fi la fel de tanara ca pe vremea lui "Teo & Mircea show" mi-ar placea la fel de mult. Dat fiind ca am prins ghiocei in par ([icon cu babä bätrâna cu dintii de lânä]) nu ma mai dau in vant dupa un kil de tzitze pe centimetrul patrat :D
Oricum de unul dintre baietii astia doi imi place SI pentru ca este barbatul sotiei sale :-)
blog
saphir spune:
Si mie imi placeau foarte mult Capatos si Cioran, dar avand in vedere ca nu mai sunt, in momentul de fata nu este nimic mai bun dimineata si daca la inceput nu prea ma uitam, acum chiar daca nu ma uit, ii ascult facand diverse prin casa.
Mai gafeaza uneori Razvan, dar o "drege" repede
lulu_boches spune:
Si mie imi plac Razvan si Dani.Cand au plecat de la National m-a bucurat ca "am scapat" de blonda, dar si-au luat vecina la Antena, care mie nu-mi place.Eu le urez succes, ca sunt tari.
noi
Impreuna pentru Emma
VERDE
antosit spune:
dimineata imi beau cafeaua cu urechile la ei si cu ochii pe !
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
rory76 spune:
Sunt fan declarat al celor doi! Ii urmaresc de mult, de pe cand erau la National tv. Imi placeau si atunci, dar acum imi plac si mai mult, ca o au si pe Mantea, cum ii zice Dani, care e superfrumoasa, dulcica, exact cum imi place mie sa arate o femeie...In alta viata, mi-ar place sa arat ca ea...Ei sunt super destepti, dar cea mai mare calitate a lor cred ca e modestia. Si faptul ca sunt autoironici, asta e un semn de inteligenta. Imi pare rau ca tine doar 2 ore emisiunea lor...as vrea sa tina pana la 12!!!
"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"
pisix spune:
Eu inainte ma uitam zilnic la ei pe National ... mie mi se parea ca si Blonda avea roulul ei, juca superb rolul usor tamp de ...blonda :-)
Nu zic e frumoasa si fata noua da Blonda era mai savuroasa
desprecopii spune:
pai poate ne dedica o melodie Razvan - pentru fetele de pe DC.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/