Aspirante optimiste > 20 ani (273)
Raspunsuri - Pagina 3
dyannna spune:
quote:Claudela eu am avut simptome de menstruatie clare, clare cu o zi inainte de data probabila ...credeam ca atunci cand voi ramane insarcinata nu voi mai avea PMS...am fost oarecum surprinsa cand am vazut ca nu-mi vine desi imi era rau...de fapt am observat ca greturile apar in jurul pranzului ptr ca eu de obicei nu mananc dimineta...acum vad ca le fentez pe moment daca mananc putin...Tu cand presupui ca ai avut ovulatia?...a mea a fost in jurul datei de 15 la un ciclu de 28-29 de zile,deci nu cred ca avea ce sa se vada in z25 pe test...stiu sigur ca mai devreme de z15 nu a fost ptr ca altfel nu aveam cum sa fiu insarcinata
Originally posted by claudela
Dyanna, felicitari din tot sufletul!Ma bucur enorm pentru Martisorul frumos pe care l-ai primit! Si eu ma gandesc ca am facut testul prea devreme si are timp sa se pozitiveze...
Simptomele de care vorbesti le am si eu...inclusiv scurgerea alba si cremoasa, putina cantitativ pe care am observat-o ieri...VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
4+
claudela spune:
quote:
Originally posted by dyannnaquote:
Originally posted by Alexa.1983
DYANNA FELICITARI!!!!!!!
iar m-am emotionat de fericire
....Luna asta vin...
LAURA
Multumesc Alexa...hai si tu la odisee ca momentan sunt locuri chiar la loja...si daca vii cu tripletii te pune Maryb cap de lista ca la parlament
4+
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
claudela spune:
Eu ma gandesc ca am ovulat in jur de ziua 22...atunci a aparut clar albusul...adica vinerea trecuta...
maryb spune:
v-am scris si eu un mesaj pe prima pagina si iar nu ma vede nimeni....bineeeeeee.......

maryb
5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
claudela spune:
Bay, frate eu ma gandesc ca trebuie sa iau alt tip de test...Barza face figuri...Nu prea e sensibil la nimic...Am observat din vara...Cand mi-au iesit liniutele fff pale...Iar apoi am luat un alt tip de test si s-a pozitivat in asa fel incat sa se vada liniutele alea...
M-a speriat pe mine treaba asta cu paloarea testelor...Ori e alba, ori e neagra...
claudela spune:
Maryb
!Multumim din suflet pentru urari...Sa dea Dumnezeu sa se implineasca spusele tale...Sa reusim sa ne vedem si noi visul implinit...cat de curand...
Aceleasi ganduri de mult bine si de la mine!
Pe mine ma macina testele astea...si simptomeala...
maryb spune:
gaby, claudela....pai asa mai merge....
si de la NOI.
mai fetelor, eu va sfatuiesc sa faceti numai sure check. In prima zi de intarziere iese super misto testul.
maryb
5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele

...hai si tu la odisee ca momentan sunt locuri chiar la loja...si daca vii cu tripletii te pune Maryb cap de lista ca la parlament