Aspirante optimiste > 20 ani (273)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Claudela si eu am facut test in Z25 si era negativ,desi imi era rau de nu vedeam pe unde merg...deci nu dispera,testul se poate pozitiva mai tarziu...iti tin pumnii stransi,stransi4+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

dyannna FELICITARI !!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos.Te astept la odiseea de nov-dec. maryb 5+marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu testele mele

pai deja m-am inscris...ca numai aveam rabdare4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Claudela, tickerul ala pot sa fac pish pe el...ca pe mine tzitzi ma dor de la ovulatie...
Si am facut si efort ca am dat la sapa...daaaaaa, asa am ajuns la sapa ! Am rashchetat tot gazonul ca era nasol, am tarait si custile cainilor ca sa fac curat si-s ff grele...
Alt test nu mai faci? Poate e prea devreme...

http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

Vreau sa va povestesc simptomele pe care le-am avut ptr ca imi amintesc cum asteptam cu infrigurare o graviduta sa povesteasca primele semne,imi amintesc cum rasfoiam capitolele precedente sa vad cum se simtea iainte sa afle,etc...bantui si eu p-aci de vreun an si cevaSo, primul semn la mine a fost lipsa durerilor de sani...de obicei pe mine ma dureau inainte de menstruatie cu vreo saptamana si ceva...acum sanii nu ma dureau doar erau foarte sensibile mameloanele,de fapt nici acum nu ma dorApoi am observat o scurgere ciudata,zicea cineva odata ca parca ar fii un tub cu crema in interior...era alba si cremoasa,acum vad ca a disparutDuminica trecuta au inceput starile de greata...initial le-am pus pe seama fisticului ingurgitat...dar luni ele m-au insotit toata ziua si m-am decis sa fac test care spre surprinderea mea era negativ de ma orbea...oricum eu nu inteleg ce mama naiba depisteaza testele astea,mie banuiesc ca de la hormoni imi era greata ,nu?Marti au inceput niste dureri de spate foarte mari si mi-am zis ca gata: imi vineee...dar treptat semnele de menstruatie au disparut dar greturile nu ...atunci am fost convinsa ca sunt insarcinata in ciuda testului negativ...Mai mentionez urinarea frecventa si faptul ca era sa vars dupa ce am baut un banal pahar cu apa...Cam asta ar fii...daca imi mai aduc aminte de ceva va mai scriu ca deja m-am lungit prea mult4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

dyannna, felicitari!!!!!

http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gaby76

dyannna, felicitari!!!!!http://tt.lilypie.com/fdZUp2.png
Pozici din tinereti
pana pe 28 august

Gaby multumesc si te astept la odisee...sunt locuri ptr toata lumea...eu pe voi v-am citit zi de zi si tot cu voi as vrea sa fiu la odiseeUnde e MARYNIC??????!!!!!4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

DYANNA FELICITARI!!!!!!!

iar m-am emotionat de fericire

....Luna asta vin ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Dyanna, felicitari din tot sufletul!Ma bucur enorm pentru Martisorul frumos pe care l-ai primit! Si eu ma gandesc ca am facut testul prea devreme si are timp sa se pozitiveze...
Simptomele de care vorbesti le am si eu...inclusiv scurgerea alba si cremoasa, putina cantitativ pe care am observat-o ieri...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Incerc sa mai am rabdare...Oricum, de nu va fi acum...va veni bebita mai tarziu...Am incredere in Dumnezeu...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alexa.1983

DYANNA FELICITARI!!!!!!!iar m-am emotionat de fericire ....Luna asta vin ...
LAURA

Multumesc Alexa...hai si tu la odisee ca momentan sunt locuri chiar la loja...si daca vii cu tripletii te pune Maryb cap de lista ca la parlament4+

Mergi la inceput