Aspirante optimiste > 20 ani (273)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Multumesc din suflet Mary...eu nu ca il reiau ...eu muncesc in continuare dar cred ca fara folos!!!
Asa ca poate doar o minune...Dumnezeiasca , cine stie om vedea..pe la ce odisee aterizez:)))))
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Crisa, daca trebuie facut si tratamentul asta .. pentru bebe orice...Oricum timpul trece repede si cu multa credinta acesta trece in favoarea noastra, sunt sigura!Si eu sunt alaturi de tine si te rog din suflet sa fii increzatoare si optimista!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Astazi asa cum ma asteptam, au venit rushii la 28 zile cu 1 pastila de duphaston luata sdin ziua 15 pana in ziua 25.
Cam ciudat mi se pare cum au venit. Pe la ora 3 o pata mare maro inchis.
Mi-am schimbat tamponul p la ora 5 si pana acum nu a mai curs nimik.
Oare ce se intampla?
Or mai intarzia putin?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

buna fetelor !
am si eu intrebare : candida apare in sarcina? dar e posibil sa apara
imediat ce presupusa sarcina s-ar fi instalat?
Am ceva probleme, din senin cam la 2 zile dupa ce-am prestat si ma tot sacaie chestia asta.
mai am 9 zile pana la testare

http://tt.lilypie.com/cB1bm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Am mai scris o data aici dar pe urma nu prea am maia vut curaj sa-mi mai var nasul ca n-aveam nimic de zis.
Acum am...sau mai bine zis am intrebari.
Nici eu nu stiu exact ce se intampla.
Pana in toamna trecuta am avut niste dereglari hormonale datorate stresului, etc. Am luat anticonceptionale si din octombrie de cand le-am intrerupt a inceput sa-mi vina ciclul...la 35 de zile fix.
Buunnn...am avut 4 cicluri de fix 35 zile.
Intre timp am fost si la ecograf si mi s-a zis ca am ovare polichistice (nimc nou pt. mine) dar cica inca nu e prea grav. Analizele hormonale si biochimia sangelui ...toate au iesit ok (nu testosteron, prolactina sau altceva in neregula).
Buuunnn...mi s-a zis ca totusi slabe sperante sa raman gravida in mod normal, fara stimularea ovulatiei si tratament.
Am zis totusi sa incerc ceva timp si asa ca sa nu zic ca am sarit direct pe pastile.
Si am incercat luna asta (mai bine zis trecuta ca tocmai s-a terminat)...si vineri trebuia sa vina ciclul...si nu mi-a venit.
Azi deja e luni, am facut un test...a iesit negativ.
Offf...naiba s-o ia de treaba...o iau de la cap cu dereglarile hormonale sau e posibil sa fie bebe?
Sincer e prima data in viata cand nu m-am protejat, implicit si cand fac astfel de teste si ar fi posibil sa arate ceva.
E posibil sa fie sarcina?
E dereglare?
Eu deja nu mai inteleg nimic.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Aaaa...am uitat sa precizez ca testul l-am facut duminica dimineta, nu azi si ca in decursul lunii asteia (pe la mijloc-sfarsit) am avut o perioada cu caderi de tensiune pana la 9 cu 5 si niste stari destul de ciudate.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Ce facetyi mai fetelor, faceti nani?
Mie intre timp mi-a venit CM.
Deci declar ziua 1.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Rallu, nu stiu nici eu ce sa zic...Mai asteapta 2-3 zile si repeta testul...Daca ai posibilitate sa faci test de sange, mai degraba iti va confirma sau infirma o posibila sarcina...Ceva simptome de sunt prezente?
Noname, eu nu dorm...inca...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

quote:
Originally posted by maryb

vaaaaaaiiiiiiiiii ce ma- enervat seful meu (supervisorul)....vroiam si eu concediu 4 zile ca atat mai am pe anul trecut si cica nu ma lasa sa-mi iau ca acum trebuie sa preluam alte activitati si ca deocamdata nu se poate....instant m-am calmat pentru bebele meu....i-am spus ca imi bag medical daca nu-mi da concediul care imi revine....frate, dar nu se poate asa ceva....

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

si eu patesc la fel d obicei,vand vreau nu se poate, si ianuarie abia mi-am luat cateva zile si 2007

http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna seara ,am intrat un picut ca sa va pupicesc de noapte buna,eu nu am nici o speranta sa fi ramas luna aceasta ...cu 2 zile de ovulatie nu am mai prestat nimic...i-a fost rau sotului ...dar am prestat pe a 13 zi conform tikerului.Eu sincer va zic ca sunt constipata ...rau tare de tot si am usoare furnicaturi la ovare,dar v-am zis ca nu sper

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput