Aspirante optimiste > 20 ani (273)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

claudela, ai voie no-spa, e singurul medicament de durere pe care ai voie sa-l iei in sarcina.

crisuta, draga mea, ce faci ?

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ciao Crisa!Pai ma bag si eu la galerie si pentru mine, si pentru tine si pentru toate fetele noastre...
La incalzire cu majoretele!Prea au lenevit...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Maryb, tu ai avut asa dureri de burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Ce faceti doamnelor? O primavara superba va doresc, cu cat mai multe teste pozitive :)
Vad ca va inmultiti pentru odiseea de nov- dec...Foarte bine! Poate va ajung si eu din urma pentru cea din feb- martie anul viitor :D Eu ma simt rau..nu stiu ce se intampla cu mine. Abia am terminat tratamentul pentru anexita si pentru chist, mi-a trecut CM, dar azi ma simt rau de tot..adica am ameteli de zici ca-s beata, ma arde in partae stanga jos si ca sa ma enervez pana la capat, m-a intrebat azi cineva daca sunt graviduta ca am burtica desi sunt vai steaua mea de slabanoaga! Miercuri tre sa fac colposcopie si parca mi-e frica un pic..e nasol tare? Ce simti?

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Claudela, No-spa e recomandat in sarcina pentru dureri de burtica.
Cristi_2003, nu pot sa spun ca incercam de mult timp sau ca avem probleme, cred doar ca nu am prestat in zilele bune.Eu anul trecut, la sf lui mai am pierdut o sarcina si am zis ca pana in 2008 nu mai incerc."Incercam" cam de luna trecuta si sper ca luna asta sa se fi prins bebe.
sa va spun de ce nu am vrut sa raman pana in 2008, o sa spuneti ca sunt nebuna.In anul 2006, mama, a fost la o astroloaga, la Camelia Patrascanu, avea intr-un timp emisiune pe Euforia, printre altele i-a spus mamei ca in 2007 o sa pierd o sarcina.La acea vreme am ras, pt ca noi nu ne gandeam la bebe si ziceam ca e astroloaga nebuna.Abia cand am pierdut sarcina mi-am dat seama ca avusese dreptate.La 2 sapt dupa ce am pierdut sarcina am sunat-o la emisiune sa-mi faca astrograma pt 2008 si si-a dat seama ca se intamplase ceva cu cateva sapt in urma.I-am spus ca in urma cu 2 sapt pierdusem o sarcina.Mi-a spus ca vede ca mi-am dorit f mult acel copil si ca iubesc fff mult copiii si sa nu-mi fac probleme ca, in toamna lui 2008 ori nasc, ori raman insarcinata....deci Doamne Ajuta sa fie bebe acum si sa nasc in toamna!

http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png

Mergi la inceput

claudela, da am avut mai ales cu o zi inainte de presupusa zi in care trebuia sa-mi vina. Si au continuat vreo saptamana timp in care am luat si eu no-spa. Acum ma doare mult mai putin, desi zilnic simt ceva dureri nu sunt nasoale sa necesite no-spa.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Maryb mersic!
Just !Stai linistita ca nu e dureroasa colposcopia...Poate neplacuta, dar nicidecum dureroasa...
Daca ai posibilitate sa faci videocolposcopie ai sa reusesti sa vezi si tu ce vede medicul...E foarte interesant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

quote:
Originally posted by claudela

Maryb mersic!
Just !Stai linistita ca nu e dureroasa colposcopia...Poate neplacuta, dar nicidecum dureroasa...
Daca ai posibilitate sa faci videocolposcopie ai sa reusesti sa vezi si tu ce vede medicul...E foarte interesant!

Ce bine..m-am mai linistit! Pai cred ca de fapt videocolposcopie fac...am emotii sa stiti..ca am colul inflamat si nu as vrea sa mi se spuna..."stii..mai trebuie sa astepti cu bebele"..adica eu in mai MAXIM vreau sa ma apuc de bebe! Doamne ajuta!

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Bine fac CLAUDELA , MARYB , fetele mele iubite!!!
Eu de azi o sa incep glucophajul..medicament dat de endocrinoloaga.Sper sa-mi ajute , abia azi am citit mai multe despre el...prima data am citit si cand am vazut ca e pentru diabetici nici nu am vrut sa aud.Apoi am dat cautare si am vazut ca e si pentru sindromul ovarelor polichistice....si mie mi-a zis ca am:(((Din analize asta reiese..desi nu am chisturi pe ovare si am ciclu in fiecare luna.Dar am inteles ca nu e musai sa ai chisturi pe ovare:( ca sa ai acest sindrom.Prima mea reactie a fost ca doamne fereste cum a putut aia sa-mi spuna ca sa iau glucophage(care de fapt e metformin) ca sa raman gravida:)))) cind ala e medicament pentru diabet.Apoi citind, am realizat ca a stiut ea ce mi-a dat..asa ca o sa ma duc si o sa-l iau ca sa incep de azi plus ca cica taie pofta de mancare si am nevoie sa slabesc.
In rest ...deci o sa suspend proiectul ca sa ma fac bine si eu si sotul meu...ca si el are testosteronul mic...si e cam imosibil...adica nu-l suspend , dar nu o sa se prinda , clar!!!!Oricum de scris mai scriu aici chiar daca pentru cateva luni nu mai sper poate reluam prin toamna.Din cauza progesteronului m-am nenorocit.Asa ca fetele mai ales care sinteti si mai plinute aveti grija inainte de a va apuca de progesteron.Eu am luat zeci de kile....nu 3 nu 4 nu 10...zeci!!!!
Doctorita mea cu care lucrez mi-a spus ca ala nu a fost normal..si ca aici daca un medica dadea asa ceva , si pacienta ar fiavut de suferit azi era somer!!! De fapt toti medicii la care am fost au spus la fel..doi ginecologi, un endocrinolog plus medicul meu de familie ca sa zic asa si doctorita cu care lucrez.Si la astea se adauga lasatul de fumat, necazul cu mama , stresul , lipsa de activitate ..si uite-ma ...vai de steaua mea intrebandu-ma de ce nu fac copil.O sa fac!!!!! Dar nu acum!!!
Va pup si va iubesc!!!!
Crisa

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

crisuta, te pup dulce si te imbratisez cu drag. Imi pare tare rau sa aud ca din toamna mai reluati proiectul bebe, eu oricum sunt alaturi de tine si te voi sustine in tot ceea ce vei face.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput