Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)
Raspunsuri - Pagina 13
Doris-Alina spune:
Katik, merci
Acusica dai si tu de baut...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
beiiiiiiiii 
am inotat printre hartzoage si oferte si comenzi sa vin acileaaa 
Dorisakeeeeee-Fusionakeeee!!!!!!!!!!! 

dezmat total 

BRAVO MEI COPILASI!!!!!! Sa va 'traiasca' fara evenimente 1001 ani! ![]()

vrem poze, filme, tot ce aveti....da si de la magheala ![]()

Ana....am citit patania lui Alex ...sau a voastra?! ![]()
foarte fainnn meiii. mi-l tot imaginam ce fata avea dragul de el 
hai ma ca asa frumoase-s momentele astea!!!! 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
deya spune:
Hop tup si eu
Doris felicitari sa mearga ca unsa
Ana e ce sa ii faci ale varstei valuri sper sa aibe succes Alex![]()
Mariaa tare ma bucur ca simt ceva optimist la tine tare harnicuta esti tu
Silvana mii de scuze uite

fu fara intentie
Dani ma bucur ca s-a rezolvat cu vecina sa te tii tare
Claudia
pentru cat esti de tare
De emma ce se mai stie?
Restu unde sunteti?
va pup o zi buna
Ana68 spune:
Doris,s-o stapaniti sanatosi si sa o folositi cati mai multi kilometrii fara nici o reparatie!Nah,ori dai de baut acuma,ori faci un dansul ploii ca sa fie udata masina,mey......sa nu rugineasca!
Felicitari!
Simona,multumesc...asa e,sunt momente ce ar trebui imortalizate.
Deya...Alex are inca 12 ani...nu sunteti de-o varsta,tocmai d-aia am scris patania...fetele ma stiu si pe mine si pe el...![]()
Andule....saru-mana!
Alex e un copil deosebit,care a avut o copilarie deosebita....poate o fi si meritul meu,nu stiu...insa cred ca cel mai mare merit il poarta el singurel...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
ana, pupam la el, baiatu' lu' mama!!!!!
si tot din serialul: "cresc copiii nostri", ce a facut fii-mea la gradi acu vreo doua zile: vine acasa ojata pe unghii![]()
![]()
![]()
![]()
io ma uit ca la OZN, ma gindeam ca au pictat cu degetele si i-a ramas acuarele pe unghii, ma pun si frec, nimik
. dupa o vreme imi zice fata ca aia nu e acurele ci oja, de la gradi, din geanta unei colege![]()
![]()
![]()
. nici acum nu stiu povestea intreaga da' o aflu io cind ma duc la gradi(cica a cautat in geanta unei colege care a luat oja lu' mama-sa de acasa si a dus-o la gradi si s-au vopsit ele pe acolo). acu' nu stiu unde si cind au reusit sa mosmondeasca dar cert este ca fata s-a ojat destul de frumos(acasa nu a vazut asa ceva).
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by katik
ana, pupam la el, baiatu' lu' mama!!!!!
si tot din serialul: "cresc copiii nostri", ce a facut fii-mea la gradi acu vreo doua zile: vine acasa ojata pe unghii
io ma uit ca la OZN, ma gindeam ca au pictat cu degetele si i-a ramas acuarele pe unghii, ma pun si frec, nimik. dupa o vreme imi zice fata ca aia nu e acurele ci oja, de la gradi, din geanta unei colege
. nici acum nu stiu povestea intreaga da' o aflu io cind ma duc la gradi(cica a cautat in geanta unei colege care a luat oja lu' mama-sa de acasa si a dus-o la gradi si s-au vopsit ele pe acolo). acu' nu stiu unde si cind au reusit sa mosmondeasca dar cert este ca fata s-a ojat destul de frumos(acasa nu a vazut asa ceva).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Beton!Sa ne ti la curent cu noutatile!Cam aceeasi conjunctura,numai ca Luana s-a dat cu ruj...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
ana, pai o faza cu ruj a facut si a mea fata pina acuma, noroc ca acasa
: eu il alaptam pe robi, in sufragerie liniste suspecta, evident. fata mea draga ce facea: se ruja de zor cu trei culori deodata(a primit de la o vecina o trusa de machiaj pt copii dar asa m-am inteles cu ea ca o folosim numai cind este careva dintre noi de fata, ea avind ceva bube pe fata unde nu trebuie sa ajunga cosmeticale), deci, ea se picta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danitin spune:
Mai, io cred ca-mi schimb semnatura. O sa pun 

. Pai uite, Dorisake e
ca are
, Ana are baiat mare
, acusi incep problemele cu nora, iar eu, in loc sa ma bucur cu voi impreuna sunt 

si cred ca nu exista suficiente emoticoane pt a descrie starea mea. Katik, pun
la
, da cat de tare vrei ca depresia mea e gata instalata.
Fetelor, va rog eu muuuult
dar mai suportati o tura de
ca n-am cui altcuiva. Pai vecinii aia rai, in bataie de joc, si-au facut gardul si mi-au lasat liber asa, o juma de metru, cica pt intors masina. Plus ca azi cand am ajuns pe acasa s-au napustit asupra mea si mi-au facut un scandal de m-au terminat. Pur si simplu am ramas interzisa! Nici nu pot sa scriu tot ce mi-au spus, eu eram cu Lori dupa mine, cu ochii pe ea sa nu se loveasca in ceva in curtea aia plina de ramasite de la constructia lor, si astia doi m-au luat in suturi de ziceai ca-s sclav pe plantatia lor. Puteti zice ca-s proasta, ca-s bleaga, ce vreti voi, dar pe mine situatia ma depaseste. Ei sunt in ilegalitate cu o multime de treburi, ne jignesc, ne sfideaza, si eu nu stiu cum sa reactionez. Si uite asa in timp ce ei pocnesc de satisfactie eu am crezut azi ca fac infarct. Am facut palpitatii si m-a luat greata de la stomac plus un junghi in dreptul inimii ca am crezut ca pana aici mi-a fost. Cred ca daca nu eram cu Spiridusul cadeam jos. Asa mi-am adunat puterile si am urcat plangand in casa, ma tot gandeam ca mor in fata copilului. Nu exagerez, asa rau mi-a fost.
Dragelor, ce sa fac???? Pare absurd poate ca o femeie la varsta mea, cu educatia si meseria mea sa fie intr-o astfel de situatie dar probabil lipsa tiglelor isi spune cuvantul.
1. As putea sa ma mut. Dar ... in afara de vecini casa e perfecta, aici am copilarit, Lori e atasata foarte mult de ea, am muncit imens ca sa o punem la punct si mi-ar parea extrem de rau sa plec, evident dandu-le satisfactie...
2. As putea sa incep sa-i reclam pentru toate neregulile. Stiti insa si voi cum functioneaza sistemul si de ce nervi ai nevoie ca sa faci fata.
3. As putea incepe o lupta de guerilla, cu distrus straturile lor de flori, gardul, etc dar ... am o strangere de inima, ce vina au plantele alea.
Sa stau cu mainile in san nu pot, de cate ori ma uit in curte, scot masina, trec prin coridor, ma enervez si nu pot sa-mi impun sa fiu calma.
Hai, va rog eu mult, dati-va si voi cu parerea 

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi