noaptea dintre azi si maine
Raspunsuri - Pagina 7
balanta spune:
Elise, eu am recitit ce ai scris la Relatii... si imi dau seama acum ca nedumerirea imi venea de la faptul ca stiam ca pe undeva ai postat ca nu ai sta ancorata intr-o situatie nefericita,ca nu ai mai sta casatorita cu cineva care iti e doar amic, etc si de aici am ramas surprinsa de situatia asta a ta si chiar de toata incurcatura asta cu L si sotul tau si ca si el e casatorit si acum postarile cu incurajarile sa-l suni pe L cand de fapt are si el o familie.
Nu mai continui ca s-ar putea sa spun prostii si mai intai ar trebui sa citesc toate postarile tale la toate subiectele ca sa inteleg cate ceva.
Imi ziceai de resemnare, si asta e tot un fel de resemnare in acest moment.Ea imbraca multe forme si uneori pentru a depasi unele situatii face bine.
Vei reusi ai sa vezi,ti-am scris undeva ca la varsta ta eu pocneam de viata.9 ani mi-am crescut copilul singura de la 25 la 34 dar m-au ajutat si parintii.Si atunci m-am ocupat si de formarea mea profesionala.A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea cand m-am calit si format ca ceea ce sunt acum si am avut multi prieteni in perioada aia care m-au ajutat.
Sa te bucuri de anii astia.Nimeni nu iti da anii inapoi.Ma opresc aici ca cine stie ce polemica mai starnesc.
Elise spune:
Nerantula,
eu in mitul iubirii vesnice nu mai cred demult.
Da, fuse si se duse, asa cum au mai fost si altii fara care eram in momentul ala convinsa ca o sa imi dau obsescul sfarsit. Si uite ca nu mi-am dat.
Poate n-a fost corect cum am procedat. Dar a fost ceva corect in povestea asta?
Nu. Si atunci?
Ar fi mai corect sa ii sar acum de git, cu toate problemele mele cu tot? Nu cred.
Q.E.D.
balanta,
da, ai dreptate: n-as sta casatorita cu cineva cu care as fi doar amica, drept dovada nici nu stau. Mi-a luat ceva timp sa ma lamuresc ca nu mai e nimic viu in relatia asta. Atit.
N-am sa reiau nici una dintre greselile de pina acum: daca tot e sa fac, macar o sa fac altele.
Capitolele pe care le-am inchis sint inchise.
Nu pot sa spun ca ma simt nemaipomenit de bine, dar am mai trecut si prin alte situatii de acest gen, nu se moare din asta. O sa fie totul in regula, in ceva timp.
Elise & BBLisa
MissParker spune:
Elise, mi-a fost teama ca daca-ti voi scrie o vei lua ca pe o intruziune in sfera ta intima si, apoi, cunosc si eu orgoliul Scorpionului si pe undeva m-am temut ca o sa fac mai mult rau, adica tu sa te incapatanezi sa(-ti) dovedesti ca totusi lucrurile nu stau asa cum stau... si prin asta s-ar fi intarziat poate deznodamantul. Las'ca e mai bine asa.
Chestia cu L. e greu de suportat acum, ma gandesc eu, fiindca tocmai ai taiat in carne vie si rana (ranile) inca sangereaza, de aceea un pansament ar fi fost ideal... dar TU vei merge mai departe si fara, sunt convinsa de asta.
Ma mai gandesc si ca L. e casatorit (cine stie ce tragedie se ascunde si acolo), iar daca-i spui acum adevarul e ca si cum l-ai manipula sa ia o decizie pe care nu a luat-o cand credea ca tu ai o casnicie ok. Oare cat atarna in ochii lui propria lui casnicie?
Apoi, ma gandesc ca tu te-ai apropiat de el intr-o perioada cand casnicia ta era in mare criza, ori asta are o influenta asupra capacitatii de a lua decizii corecte si bine gandite. Sentimentele sunt acolo, da, sunt frumoase, bucura-te ca le-ai putut trai si ti-ai dovedit tie insati ca esti inca vie in suflet si ca inca te mai poti indragosti, dar cu restul ... mai asteapta, sa se mai limpezeasca putin totul. Altfel ma tem ca s-ar putea sa fie doar un fel de rebound de scurta durata.
Oricum, tu vei sti cel mai bine ce si cum. Si cand.
Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Elise spune:
MissParker,
cit timp eu singura am decis sa imi impartasesc gindurile aici... n-ar fi fost nici o intruziune. :)
Prin relatia cu L. n-am reusit decit sa imi clarific si mai mult, prin comparatie, statutul de acasa. Si eu stiu asta, si el ar sti asta, si e suficient de destept cit sa se prinda ca a avut un rol in cadrul deznodamintului, oricit i-as spune eu ca nu-i asa si pe dincolo. La ce ma ajuta?
Ca pe el in mod cert nu l-ar ajuta la nimic. Daca ar fi genul care mai pune o cucerire la panoplie (ba chiar una care si-a lasat barbatul!) chiar as face-o. Sa fie si el fericit.
Dar nu e genul asta.
Dintre noi doi, eu sint aia superficiala.
Nu stiu ce tragedii se ascund la el acasa, in mod cert un om care pune suflet - nu sex, suflet - in alta parte nu are o casnicie nemaipomenit de fericita. Dintr-un motiv sau altul. Dar nu e treaba mea, nici macar cind imi cerea parerea nu ma bagam - il ascultam, daca avea nevoie sa spuna cuiva, si atit.
Sint foarte obosita, obosita psihic, bebelisa imi reincarca bateriile dar in rest nu prea am chef sa vad pe nimeni. Simt nevoia sa povestesc una- alta ca sa inchid capitol dupa capitol, dar parerile nu mi le mai pot schimba.
Elise & BBLisa
larissa_79 spune:
elise, tu stii mai bine ce ai de facut. Eu daca iubeam cu adevarat fie sunam, fie dadeam mesaj fie aruncam telefonul pe geam. Eu nu am rabdare cand iubesc clar, sigur, fara dubii. Sau ma rog....nu aveam...ca a trecut ceva timp decand stationez in iubirea si casatoria actuala si nu am ideea daca as reactiona la fel ca la 23 de ani sau nu!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Elise spune:
pai rabdare n-am nici eu, dar ma incadrez la "aruncat telefonul pe geam".
Nu l-am aruncat decit in WC, deocamdata. Si nu eu, fie-mea.
Insa a supravietuit eroic, si inainte sa-i dau drumul sa zboare ar trebui sa sterg cam tot ce e in el...
Inca nu mi-am luat avint sa le parcurg din nou.
O sa o fac si pe asta, zilele astea.
Elise & BBLisa
balanta spune:
Of, MissParker, numai mie nu-mi dai voie sa-mi aplic un pansament.Hai ca glumesc si ti-am vazut si pozele si esti frumusica.
Elise, nu azi, nu maine,ci putin mai tarziu iti va fi greu si pe urma vei intra pe o linie continua . O perioada.Dar macar suferi acum pentru toate relele la un loc.Si sigur nu se moare si sigur nu exista mitul iubirii vesnice.Eu tot incerc sa explic asta dar...
Stiu un singur lucru ca daca vei reusi sa te simti bine cu tine insuti vei reusi sa mergi mai departe.
Ne nastem singuri, murim singuri,traim singuri.Eu am o teorie a mea proprie despre familie pe care daca vei vrea vreodata ti-o voi spune.Nu neaparat pe forum.E un pic mai altfel...
Daca noi "babele" iti putem fi de folos intr-un fel ...
Elise spune:
:)
multumesc frumos.
Pai da, cred ca deja ma ajuta ca am cu cine sa vorbesc...
Elise & BBLisa
She spune:
Eu nu as spune nimic lui L. As fi facut exact la fel ca Elise. (culmea)
Balanta..tare cred ca mi-ar place sa iti citesc gindurile referitoare la ...familie...
Ramona J spune:
Elise, am tot citit dar n-am scris. Nu prea sint genul sa mingii pe crestet si m-am gindit ca acum poate de asta ai nevoie.
Totusi... Hai sa spun si eu ce am de zis. Mai pe scurt, ca asa mi-e stilul. Imi pare rau pentru casnicia ta, din cite vad e clar ca e incheiata. Era de ceva vreme. Sorry si pentru job, sper sa-l inlocuiesti cu unul mai bun.
Despre L... Mi-e mai greu sa citesc printre rinduri, dar nu stiu cit de importante sint detaliile. A intrat pe usa din dos in viata ta si tot asa a iesit. Ai avut nevoie de el pentru ca erai nefericita. Nu-l vad ca pe o solutie. E gata, arunca telefonul, scutura-te de praf si mergi mai departe.
The best thing you can do for your children is to love your wife.