noaptea dintre azi si maine

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by balanta

Si ca-i obisnuiesti prost pe cei din jurul tau si ca tu te pierzi undeva pe drum de tine insuti.

Si eu am avut de multe ori senzatia asta....credeam ca mi se pare. Consideram ca trebuie sa fiu o mama foarte buna, o sotie, o fiica, o angajata foarte buna si ca acestea ar trebui sa fie rostul meu. Dar, oare noi ce ne dorim cu adevarat ? Si mai cred ca sacrificiul unei femei nu este apreciat cum ar trebui.... celor din jurul nostru chiar li se pare normal si firesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Elise, cum o mai duci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Bine...
Maninc ciocolata, non stop.
Ascult muzica saltareatza.
Si incerc sa ii conturez imaginea de bestie nenorocita de care bine ca am scapat - dar nu-mi prea iese. Daca ma straduiesc, sper sa reusesc totusi.

Si m-a sunat.
M-a sunat... m-a intrebat acelasi lucru: cum imi e.
I-am spus ca bine.
Nemaipomenit.
M-am impacat cu sotul?
Bineinteles.
Mi-am temperat nuantele ironice din voce.
In realitate, mai impacati de asa nici nu puteam fi. Este maximum, culmea impacarii. Bine ca nu sintem in aceeasi zona a orasului.

Dar important e ca am fost convingatoare. Triluri de pasarele in fundal mai lipseau, ca sa fie imaginea pastel de tot...
A spus ca se bucura ca sint fericita.
Am facut o pauza: sa ii zic "multumesc la fel" ?
Am spus multumesc, simplu.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Daca as spune ca...tu, fie si in subconstient, ti-ai dori ca si el sa se separe si sa incercati totusi o relatie, dar stii ca nu e prea probabil sa o faca, asa ca preferi sa-i spui ca iti merge bine...pentru ca daca el te-ar stii singura si totusi nu ar veni langa tine, ai percepe treaba asta ca pe o "invingere"...as gresi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Si la intrebarea: de ce ai pastrat telefonul, ce ai raspuns?

11+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Lo_li_ta,
L. e un barbat tipic, totusi.
Si un barbat tipic ar veni.
Nu neaparat pe termen lung, dar s-ar mai invirti prin zona o perioada. Daca tot as fi singura, inlacrimata si consolabila fara alte pretentii. Pentru ca atractie exista. Si e reciproca.
In cazul in care totusi in situatia asta ar spune nu, nu vreau sa te mai vad in viata mea, zat de aici , ar insemna ca a fost destul de lovit in ceva mai puternic decit atractia.
Deci... nu stiu in care dintre cazuri ar trebui sa ma simt "complimentata".

Nerantula,
nu m-a intrebat... si nici nu ar fi avut de unde sa stie ca nu-l folosesc. Si ca n-am mai dat acest numar nimanui.
Daca m-ar fi intrebat, i-as fi spus pai cum sa il arunc, pe nr. asta ma suna toate neamurile.... daca tot noi nu-l mai folosim.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Elise, cand am zis "sa vina" ma refeream la ideea ca si el sa se desparta, nu doar la "a da tarcoale"
Si la "Zat de aici!" ar mai fi o varianta nu prea magulitoare...sa zica "Pa!" tocmai ca nu cumva tie, femeie neconsolata, sa-ti treaca prin cap ca ar fi el bun de sot nou. Asta...a propos de barbati tipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tu crezi ca "minciunica" asta ajuta. Ca sa pui in aplicare intentia de a te desparti de el, clar ca ajuta, este un argument total pentru a scapa de orice barbat, nici ca ai fi putut gasi altul mai bun.

Insa nu te va lamuri niciodata ce gandeste el sau ce simte el.

Iar asta, daca ai fi dorit, ai fi putut s-o faci simplu, cu intrebari directe. Poate nu-ti pasa...probabil ca decizia ta nu mai are nevoie de clarificari. E ok, cata vreme esti impacata cu ea 100%, si daca nici una din celelalte 'n" variante posibile (si totusi neverificate inca, chiar daca le dai sanse de 0.001%) nu te-ar fi "coafat" mai bine.

'Fostul tau sot" cum suporta despartirea? E ok?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Elise, nu m-am gandit neaparat ca te-a intrebat, dar eu cred ca el s-a intrebat ..
Am inteles ca era un numar special al vostru, oricum pana la acel telefon sigur toate rudele si prietenii tai aveau deja o cale directa de a te contacta ..
Noi credem ca barbatii functioneaza dupa principii simple, dar nu e chiar asa, chiar si in cazurile in care acestia deliberat vor sa creeze aceasta impresie ..

12+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

Elise , eu m-am uitat in globul de cristal , si ce crezi ca se arata?

deocamdata , amandoi cavalerii sunt in in stare de soc/reculegere/meditatie !
cel vechi o sa devina mai curtenitor dupa vreo 2 luni , maxim , cand il va rapune dorul de tine , (ca de fapt tu i-ai dat papucii , lui ii placea cu tine )combinat cu singuratatea.
cel nou o sa iti mai ia interviuri telefonice tip "meteo" (adica starea vremii) ,dar nu o sa te copleseasca cu insistente , ca nu pare la fel de energic si curajos ca tine .

cel mai clar si sanatos mod de a clasa/clasifica situatia cu L. este discutia concreta pe care ti-a propus-o Adina Iulia .

si ultima chestie din globul de cristal : o sa-ti fie bine , orice ai alege

Mergi la inceput