noaptea dintre azi si maine
Raspunsuri - Pagina 14
Nerantula spune:
Eu personal nu cred in asa ceva .. disciplina inimii.
Probabil timpul si intensa implicare in viata bblisei, prietenii reali sau virtuali vor ajuta inima aceea sa se elibereze la un moment dat, dar nu autodisciplina, oricat de super-Elise ar putea fi un om sau o oama pe lumea asta.
Imi place si iti admir foarte mult indarjirea cu care iei viata in piept, deschiderea si imensa incredere in tine pe care le dovedesti, dar in acelasi timp eu vad si o Elise umana, cu slabiciuni si sperante, la fel de grele sau de vii cat sunt pentru oricare, oricine ..
Iti doresc sa-ti visezi visele si sa ti se implineasca ... la momentul cel mai potrivit!
10+
Liniuta noastra
MissParker spune:
Inima n-o poti disciplina, dar actiunile da. Mai ales daca simti ca risca sa aiba rezultate negative.
Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
monixy spune:
Elise , cata vreme pastrezi un obiect de la cineva , exista si legatura cu acea persoana (si daca arunci tel pur si simplu , ce pierzi ?(daca , scuze pt indrazneala, ai renuntat la servici si din cauza ca il puteai intalni pe acolo , atunci tel e chiar absurd sa-l pastrezi)
asa , de prin carti ,cand omul e indragostit , e sub influenta unui coktail hormonal care-l baga intr-o stare asemanatoare celei de sevraj , cand nu se afla in preajma "obiectului" , indiferent de ideile nobile sau obiective pe care le are.
cica in situatii d'astea ar fi nevoie sa schimbi chimia organismului , ori facand sport (sau mutand mobila prin casa) , sau implicandu-te in vreun hobby , proiect (dans , servici ) ,si intrand in relatii cu alti oameni care sa te faca sa te simti atragatoare .
tot insist cu jurnalul (planul , harta) , in situatii de criza scrisul iti limpezeste gandurile (si forumul e o optiune , dar aici nu scrie nimeni chiar tot ce simte si gandeste).
azi e 8 martie , asa ca tie si tuturor fetelor care citesc pe aici "la multi ani !" si sa fiti iubite !
anky spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
Mie mi s-a parut ciudata faza cu telefonul care nu s-a defectat.Ce probabilitate e sa scapi un telefon in apa si sa nu se strice?Categoric e si direct proprtionala cu valoarea lui...Deci cum spuneam, mi s-a parut suspect si m-am gindit ca sigur o sa te sune,ca ce alta "ratiune" e in faza asta?Eu fac parte din cele 0,5% care considera ca viata e mult prea scurta sa ne impiedicam in detalii ,cu vezi ca e casatorit,etc. E adevarat ca nu prea aplic,dar sincer asa simt.
dulcetica
uite ca nu s-a stricat. Calitativ... e un Nokia din gama business, da' daca as fi tinut la el, la telefon, s-ar fi stricat precis.
In principiu as putea sa arunc doar cartela... si sa iau alta, cu alt nr. Oricum pe asta nu l-am dat nimanui altcuiva, deci nu pierd nimic. INSA telefonul fiind cadou de la el, asociez si aparatul in sine cu persoana. Ma trezesc in fiecare dimineata si verific daca mi-a trimis vreun mesaj peste noapte - si evident ca n-a trimis nimic.
Totusi, ultima mea concluzie e ca nu fac bine nici daca schimb cartela, nici daca arunc telefonul. Trebuie sa ma obisnuiesc cu situatia. Sa ajung sa-l ignor.
Si daca te lasi de fumat, solutia nu e sa distrugi toate tigarile din lume. E vorba de autodisciplina. Problema e corazonul, nu telefonul...
... iar am inceput, si speram ca-mi trece...
PS: asa, dulcetica, si tu ce ziceai ca ai face, in locul meu?
L-ai suna sa ii spui la multi ani de 8 Martie?
Ce, daca e casatorit nu se bucura si el?
Elise & BBLisa
Nu pot sa spun decit ca esti o persoana extraordinar de puternica pe care o admir foarte mult.
Imi place tare mult cum povestesti,esti de-a dreptul amezing..
Anca,mami de doi nazdravani
Mmmaria spune:
"Am avut un soc cand am citit postarea ta.
Sper sa ai parte de tot binele din lume!
Deciziile fiind luate de tine, nu ma indoiesc ca stii ce faci."
Inca n-am citit tot, insa pot doar sa-ti spun ca n-o sa prea potzi aniversa ziua asta/evenimentele astea...(daca o sa-ti doresti).
Uhh, merg sa citesc si sa-mi revin!
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by Elise
PS: asa, , si tu ce ziceai ca ai face, in locul meu?
L-ai suna sa ii spui la multi ani de 8 Martie?
Ce, daca e casatorit nu se bucura si el?
Elise & BBLisa
Ce mai e nou pe frontul de vest?
Eu nu l-as suna,ca-s de moda veche si astept sa fiu cautata,e sub demnitatea mea sa sun ,dar mai mult ca sigur m-ar minca degetelele s-o fac.
Daca nu te-a sunat il sun eu sa-l traznesc! Pai daca nu te-a sunat ,mai ales ca era momentul oportun si asa ar fi fost elegant pina la urma,cred ca trebuie sa-ti iei de urgenta un servici si sa terminam cu scenariile.Asta ti-ar mai deturna un pic atentia de la modul in care opereaza telefonia mobila in Romania. Iar daca te-a sunat ,acorda-ti un termen limita de bun simt pentru statul de number 2 si daca n-o fi sa fie asta-i treaba...
Mmmaria spune:
Am citit.
Stau ca proasta si nu prea pot sa-ti spun nimic.
Am si eu o parere in legatura cu "L" si anume ca l-ai fortat sa renunte la tine.
Ca l-ai pus in fata unei decizii care nu era a lui. Si ca nu i-ai dat posibilitatea sa ia o hotarare cunoscand adevarul/toate amanuntele.
Insa probabil nici nu mai prea conteaza acum…si ma gandesc ca un barbat pe masura ta nu ti-ar fi deschis si inchis portiera, ca apoi sa plece.
Ci te-ar fi luat pe sus, cam ca Banderas pe Zeta Jones…(Cel putin eu asa mi te inchipui pe tine…).
Mergi mai departe. Este tot ce poti sa faci acum.
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by Mmmaria
Am citit.
Ci te-ar fi luat pe sus...
Din pacate barbatilor adevarati le-a cam pierit saminta .
blue eyes spune:
Pe cat punem pariu ca si multi barbati gandesc, femeia adevarata e o raritate? Femeia care trebuie sa o inlocuiasa pe mamitica; ca aia e pentru ei "femeia adevarata", desi le greu sa recunoasca.
Elise, fii barbata! Bine ai venit in grupul femeilor care si-au luat inima-n dinti, copilul/ii de mana si propria viata in propriile maini! Eu am primt azi de judecatorie instiintarea ca de trei zile sunt femeie divortata; aka libera. De acum incolo am dubla sarbatoare de 8 martie. Si de ziua mea aniversez dublu: suplimentul e mutatul si primi pasii spre eliberare.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
Elise spune:
Mmmaria
Luatul pe sus ar fi fost cam ciudat in contextul in care eu i-am spus pa pentru ca vreau sa imi refac casnicia.
Nu degeaba i-am spus asta.
Ma gindeam ca ar fi o reactie previzibila.... Cunosc setul de valori in care crede, familia este una dintre ele, oricit ar suna de ciudat: stiu ca, daca mi-as fi dorit sa imi "carpesc" familia, nu ar fi fost omul care sa se opuna si sa spuna ba nu, eu sint mai important decit barbatul si copilul tau....
La alte pretexte putea gasi argumente.
Asa e, nefiind sincera nu i-am dat posibilitatea sa reactioneze la ce vreau, de fapt.
Am calculat cam care i-ar putea fi reactiile si am ales varianta in care sa nu aiba prea multe.
Cam asta e... e subiectul incheiat.
Noi cred ca putem sa despicam pe aici firul in patru mult si bine, dar atit. Nu mai apare nimic nou, e over, finish, the end, etc.
blue-eyes,
ce sa-ti spun... felicitari?
Cel putin, tu nu pari sa suferi. Nu stiu daca nu pari sau chiar nu suferi, dar sper in a doua varianta.
Elise & BBLisa