Pozele vorbesc
Raspunsuri - Pagina 9
vikinga spune:
quote:Sinzi foarte expresive fotografiile voastre! Tineri, frumosi si plini de energie, aveti o relatie sudata, se vede ca va iubiti!De citi ani sunteti impreuna?Valeria, da asa e, se vede ca ne cunoastem de atita vreme, in prima poza is lovita rau in dragoste, ah cum imi mai plingea inima. Ma durea sufletelul in mine de atita amor:) Taiat in bucati singerinde mi-l simteam Mai fetelor intensitatea astea a sentimenetlor ca in tinerete, de numai daca auzeam melodia "noastra" intram in transa, zburda sufelul printre vise si intr-o realitate romantata la maximul suportabil:), se mai poate simti de la o virsta incolo? Pina si suferinta aia in dragoste de pe la 18-20 de ani are frumusetea ei, da da cu naivitatea noastra de atunci cind eram convinsi ca sigur se va termina lumea si pamintul odata cu amorul nostru:) Imi amintesc ca la 20 de ani mi-am vazut iubitul cu o alta, ma insela netrebnicul si asa de distrusa am fost incit am slabit in 3 zile 4 kg:))) Cum o sa fim noi in fotografiile noastre peste 10-20 de ani? Sper ca lumintia aia jucausa din ochi, dragostea de viata sa nu ne paraseasca, indiferent de e sau nu un barbat linga noi, de e primul sot ori al patrulea:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by sinzi_ana
http://family.webshots.com/album/554352125KzuOnqma aventurez si eu cu poze...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, Disneyland 2008 Repetitie pt concert la pian[red]D-ale lui David
ema spune:
Off topic,Vikinga...te cunosc de undeva....si nu stiu de unde.Esti din Galati?Sau poate doar semeni cu cineva cunoscut mie.
sinzi_ana spune:
Vikinga, multumesc...sa stii ca si eu ma uit cu mare drag pe pozele voastre (Elena e de vina) ai niste copii superbi!!!! Idem mama
Acum asteptam pozele Elisei
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian
miereamara spune:
Am intrat in hora cu pozele si eu!
Personal, de cand am ajuns aici mi se pare ca arat mult mai bine in poze si se vede fericirea si implinirea pe fata mea! Cel putin asa mi-a spus mama, dar probabil ca parerea ei este subiectiva, fiind mama...
Poze cu noi doi sunt in albumul de pe flickr si cateva in cel de al doilea site, la personal pictures parca... si toate fotografiile sunt facute se el, deci zambetul din poze ii este lui adresat:))
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Simonna spune:
Cool subiect.
Asa ca m-am dus la poze si, de-o ora, le tot rasfoiesc! In cele albumele de pe Net e evident ca unul face pozele, celalat e cu Radu. Evident, eu sint hlizita familiei, Atomix imi calca pe urme cu incredere.
Singura poza in care sintem amindoi, pusa pe net, este
http://s259.photobucket.com/albums/hh298/ufasir/2008/iarna%20grea/?action=view¤t=002.jpg
restul: copilul, copilul, copilul, poate unde si pozele de pe net sint destinate familiei din tara, a carei prioritate este Radu.
Pe de alta parte, in pozele pe hirtie dinainte de emigrare sintem tot "all over", ca sa zic asa :), pe urma, cam doi ani dupa ce-am ajuns aici sintem cam "imprastiati" in spatiu, nu mult, dar la o analiza atenta se vede ca ne-a "zgiltiit" un pic emigrarea.
Bine ca ne-am re-adunat! Si ce-mi place mie in poze este ca ridem! Si, ma uit la ceva poze de grup, fiecare e cu privirea si zimbetul in alta parte, da' intr-un colt se vede mina lu' colegu', ancorata bine pe mine. Sau eu de el!
Am observat in schimb altceva. In toate pozele in care sint cu mama, facute in vara lui 2007 (pe mama n-o vazusem din 2004), eu sint cea care o "protejeaza". Am fie o mina in jurul ei, fie o trag spre mine, fie ea isi inclina capul pe umarul meu, in orice caz, mie pozele astea imi arata ca s-a schimbat cumva raportul intre noi... De parca eu, departindu-ma fizic la 10,000 de kilometri, am dobindit independenta emotionala care ma lasa sa fiu eu cea care are grija de ea, nu mai sint tocmai "fetita" ei...
De exemplu:
http://s259.photobucket.com/albums/hh298/ufasir/2007/Vacanta%20Mare/?action=view¤t=316.jpg
Si adevarul e ca relatia mea cu mama s-a imbunatatit mult de cind am plecat din tara... Iar pozele astea o demonstreaza...
Cu drag,
Simonna
MissParker spune:
Simonna, mi-au placut pozele tale. Ai dreptate si cu atitudinea protectoare fata de mame, de la o varsta se pare ca noi preluam rolul de protectori, iar ei se transforma din nou in copii. La mine din pacate, pe langa atitudinea mea protectoare, se mai vede in pozele cu mama mutra ei acrita rau de tot... Ma bucur pentru tine si mama ta ca distanta v-a imbunatatit relatia. La noi a fost invers.
miereamara este de fapt o dulce Tare frumoase poze
Felicia 25+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mariaanna spune:
Parerea mea...este ca doar instantaneele sunt relevante pentru o relatie...
De regula, atunci cand suntem fotografiati, ne aranjam si atitudinea, nu doar parul....
Mariaanna
cand vine BB?