Pozele vorbesc

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Apoi ce va spune poza mea ? Se pare ca dupa 20 de ani tot in aceasi pozitie facem poze mereu imbratisati sau de mana nu m-am gandit niciodata ca poate sa insemne ceva, dar si mereu facem poze singuri asta inseamna ca avem nevoie de spatiu? A si alt lucru mie nu imi plac pozele pt ca nu sunt fotogenica asa ca nu e nici o suparare daca eu nu sunt in poza respectiva. Nu stiu cat de mult vorbesc , probail ca mai trebuiesc studiate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

wow, Vikinga, ce poze de milioane ai pus!
Sint foarte "vii"... super!
Astea chiar sint poze pe care sa le rasfoiesti peste ani.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Elise
wow, Vikinga, ce poze de milioane ai pus! Sint foarte "vii"... super!Astea chiar sint poze pe care sa le rasfoiesti peste ani. Elise & BBLisa
haha:)) danke! Pozele-s vii ca-s prea vioaie eu Pe cind poze cu tine?Lemoni ce baieti mari ai! Frumoase poze de familie, emana un aer linistit si cald. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Vikinga, foarte expresive pozele!! Ai un chip foarte wandelbar, in functie de zambet, de farduri, de culoarea parului sau coafura etc.

Dar n-am recunoscut poza unde esti nefericita.

Lemoni, tare frumoasa pereche faci cu sotul tau!!! DA, pozele vorbesc si la tine clar. De bine.

Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://family.webshots.com/album/554352125KzuOnq
ma aventurez si eu cu poze...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, mie in poza nr. 1 mi s-a parut un zambet trist ascuns in spatele unei masti bine realizate. In celelalte, pari sigura pe tine, implinita si nebunatica. Cu semnul intrebarii e poza cand stai tu cu prietena pe canapea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

merci Vikinga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

sanziana,foarte dragut sotul tau .

Nu sariti,nu-mi dati in cap.Am zis si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Uite ca a meritat sa intru pe net la 5 dimineata (nu mai am somn si ma dor soldurile si nu mai stiu cum sa stau cu pepenasul asta din burtik )...

Sinzi, ai tare multe poze frumoase cu sotul tau, limbajul corpului degaja intimitate si vitalitate, o relatie vie si armonioasa, fara a fi plictisitoare. Cel putin asta e impresia mea.

Chiar daca el e uneori mai retinut/sobru si tu - vorba ta - ceva mai "ranjita" (asa suntem noi, femeile), se vad clar armonia si spiritul de echipa in ochii vostri. Sa ramaneti cat mai multa vreme asa

Felicia 24+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Felicia, multumesc!!! Da...eu sunt ranjita...de mica am fost asa (se vede si in poze nu????) Ma mandresc tare mult cu relatia noastra...am si de ce...
Acum sunt in bratele sotului...revedere dulce si pasionala...

Dahriana, da...mie imi place frumosul...asa sunt eu...artista!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput