Gradinita Eurokid
Raspunsuri - Pagina 2
gety77 spune:
buna !am revenit!nu e doar o intamplare.serverul merge prost asa incat vezi numai poze,iar ca sa ai acces la el treuie sa o suni pe d-na directoare.sincer m-am saturat ca de fiecare data cand vreau sa vad ce face copilul meu sa sun sa deschida ea serverul.si mie mi-a asat impresie buna la inceput si tocmai de asta l-am inscris aici,dar acum nu stiu ce. sa mai zic.la inceput copilul meu mergea cu drag,iar acum nu mai vrea sa se duca .e clar ca ceva nu e in ordine.ii lasa de capul lor,o educatoare pleaca la facultate pt examene,ei raman cu alta educatoare nu doar o zi ci o saptamana,nu fac nimic educativ.numai cuburi si in cazuri bune,colorat.nu poezii,nu cantecele.ar mai fi optionalele care scrie pe site ca sunt incluse,cand am intrebat au zis ca nu,se platesc separat.preturi?foarte piperate.70 ron fiecare curs,mi s-a zis.adik eu am vrut pictura am dat 70ron ,si dupa 2 dati a trebuit sa dau iar 70 rommai e vorba de gustarea de la 10-11,care nu exista si mi s-a spus ca au.pe meniul saptamanal nu era nici una.ce sa va zic !dupa cate gradinite am vazut,ma gandeam ca am gasit-o pe cea mai potrivita dar se vede treaba ca nu e asa.ei vor doar sa se imbogateasca.ar mai fi stersul la fundulet.sunt totusi acolo si copii de 2 ani care nu stiu sa se stearga corect.al meu a venit cu caca pe chilotei,vi se pare normal?adik chiar nimik pt. copii.am colege cu copii la stat care chiar n-au avut aceasta problema.sunt total scarbita.la urma urmei e alegerea fiecarei mama.eu nu vreau sa fac reclama negativa,doar sa va atrag atentia asupra acestor aspecte ca sa stiti sa intrebati sa nu patiti ca mine.pupici
lidiamatei spune:
si eu am fetita la eurokid are 2 ani si 10 luni si merge la gradi de la 1 iunie. Ce pot sa spun este ca s-a integrat extraordinar de bine (in we chiar ma intreaba de ce nu merge la gradi).
Din punct de vedere educational pot sa spun ca chiar din prima saptamana a fost integrata in programul de serbare si a avut de invatat poezioare si cantecele pentru asta.
Am inscris-o si la engleza si mi-a spus ca au vorbit despre o papusa si un catel (ma rog n-am prea inteles eu prea multe din povestire dar cert este ca atunci cand vorbesc cu ea in engleza este foarte atenta si chiar intelege).
De mancat mananca binisor la gradi si de cele mai multe ori mananca chiar tot (e fooooooooarte pisicoasa la mancare de fel).
In privinta sistemului video la mine nu functioneaza de loc (asta ma cam deranjeaza ca si eu am ales gradinita tinand cont de criteriul asta), dar sincer pana la urma nu am facut caz de asta atata timp cat Alexuta e fericita acolo.
In privinta asistentei pot sa spun ca o consulta zilnic sa vada daca are rosu in gat sau ganglionii umflati ( e drept ca eu sunt de specialitate si la randul meu nu ii dau voie sa mearga la gradi daca e bolnava)
Marinutza spune:
eu nu am avut o experienta placuta cu aceasta gradinita.
mi-am dus copilul anul trecut in toamna. eram bucuroasa si linistita pt ca stiam gradinita inca de dinainte sa i se dea drumul (ma rog , nu intru in alte detalii ca nu are sens).
am optat la inceput pt programul mediu.
le-am spus inca de la inceput ca, am un copil un pic mai dificil, ca trebuie sa aiba rabdare cu el si ca e cam mofturos. nici nu prea vorbea si am sperat ca daca intra la gradi isi va da drumul la vorbire.experienta noastra a durat fix o saptamana.
inca din prima zi am observat ca nu pot comunica cu educatoarea. o intrebam cum s-a comportat copilul, daca ma poate sfatui ceva, daca a obsv ceva la el, etc. nu obtineam decat un datul ochilor peste scap si o ca e foarte greu ca nu coopereaza.
de mancat copilul nu manca nimic. intr-o zi, inainte sa-l iau am incercat eu sa-i dau sa manance. ne-am asezat frumos la masa. vine si directoarea , se aseaza in capatul celalalt al mesei si se uita la noi. copilul a cerut sticla cu apa, a baut a mai mancat un pic si apoi a baut iar. directoarea il apostrofeaza sa nu mai bea apa. in cele din urma a venit , i-a luat sticla din fata si copilul a inceput sa planga. am ramas masca. va dati seama ca nu a mai mancat. i-am explicat ca eu ii dau copilului sa bea apa in timpul mesei daca ii este sete.
desi ii duceam pampers nu-l schimbau niciodata. de fiecare data il luam cu el plin. a facut si infectie pt ca avea fimoza (a trebuit taiat si curatat).
fiind la serviciu ma mai uitam la el sa vad ce face. in acelasi timp se mai uita si sotul meu. copiii erau la ora de modelat plastelina. m-am bucurat sa-l vad ca sta cuminte scaun si participa. la un moment dat o vad pe educatoare ca se apleaca supa lui si apoi ca il scoate afara din clasa. am crezut ca a inghitit plastelina dar intretimp intra asistenta pt ca ramasesera singuri copiii. o sun pe directoare si imi spune ca alex e la ea in birou pt ca a vrut sa bage plastelina din gura, educatoarea i-a luat-o si el a inceput sa planga. si cum ii deranja ora l-a trimis pe usa afara.
iar cireasa de pe tort urmeaza acum. vineri (chiar in ziua incidentului cu plastelina) ma anunta Claudia, patroana ca ei nu-l mai pot tine, ca nu vorbeste, nu asculta si ca nu au personal care sa stea dupa el. mi s-a pus un nod in gat. cum adica???? copilului nu i s-a dat timpul necesar sa se acomodeze, in plus nu l-am dus la armata sa stea nemiscat. mi se pare lipsa de profesionalism sa etichetezi un copil dupa numai o saptamana, mai ales ca directoarea era laudata ca fiind cu nu stiu ce specializare. si ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca la discutie am participat eu cu patroana. directoarea si educatoarea se fofilasera in bucatarie. daca era copilul cu probleme trebuia sa discutam impreuna si eventual sa ma sfatuiasca ce sa fac mai departe.
mi-a parut rau pt ca m-am dus cu toata increderea. patroana stiu ca a investit f mult acolo si nu ma refer numai la bani. a vrut sa fie totul perfect, sa le ofere copiilor un mediu cald. nu a facut-o pe catsig asa cum s-a zis mai sus ci din dragoste pt copii. in parte a reusit. pacat nu a gasit atunci si personalul potrivit. sper ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile.
copilul meu a mers la alta gradinita unde s-a integrat foarte bine. are o problema cu vorbirea si acum dar face logopedie iar lumea are ff multa rabdare cu el. iar rezultatele nu au incetat sa apara.
am stat mult pe ganduri daca sa scriu acest mesaj sau nu. si daca am ales sa o fac nu am ales ca sa denigrez gradnita in vreun fel. departe de mine gandurile astea. doar ca a ramas ca o amintire neplacuta atat pt mine cat si pt copil.
am fost ff dezamagita
eunice78 spune:
Marinutza, parca ai vorbi de gradinitza Melba, asa cunoscut imi suna ce spui tu..numai ca baiatul meu a fost la Melba nu la Eurokid. Imi apre tare rau pentru patania voastra, stiu ce inseamna. Nici noi nu am avut probleme altundeva.
Marinutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andramer79 Marinutza, la ce gradinita ti-ai inscris copilul pana la urma? |
l-am dus la gradinita Coccinelle, in Colentina. are deja un an si doua luni de cand merge. desi am auzit multe pareri proaste, noi am fost f multumiti.a inceput sa vorbeasca mult si relativ bine, este mai ordonat, disciplinat si ascultator. a fost nevoie de multa rabdare cu el si ma bucur ca s-a putut intampla asta la gradinita aceasta.
mychydutza spune:
ma intereseaza si pe mine ceva impresii despre gradinita asta.
multumesc anticipat
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
grnich spune:
Buna mamici.Eu am auzit multe lucruri bune despre gradinita Eurokid.Plus ca am pe cineva cunoscut din personal.Intr-adevar Ce nu imi place acolo,e lipsa de comunicare,Una din ingrijitoare,care se baga in seama fara sa o intrebi nimic,adica in loc sa primesti info de la educatoare,primeai de la ea si de soferul acela acru si gras.In rest, camerele nu merg mereu,pentru ca sunt foarte multi utilizatori care stau non-stop pe ele,fara sa le mai inchida.Ori acele camere nu sunt facute pt asa ceva.Iar cu activitatile,da,unele chiar se ocupa,unele fac prea mult pentru varsta lor.Can atat am aflat momentan despre gr asta.Spor la gradinite.
PS:Facand comparatie cu Melba,Ursuletul de plus si altele din zona,e cea mai ok.