Gradinita Eurokid

Gradinita Eurokid | Autor: NicoDelia

Link direct la acest mesaj

1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoDelia spune:

chiar nu exista nimeni interesat de acest subiect?Nu exista nimeni sa poata da relatii despre aceasta gradinita?

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Am intrat pe site-ul lor si m-am enervat instantaneu cand am vazut ca este totul scris cu o culoare atat de deschisa incat nu se vede nimic, asa ca am inchis la fel de repede.
Poti sa le transmiti sa mai incerce...
Succes puiului la gradi !

Mergi la inceput

sincer, cel mai lipsit de importanta lucru in alegerea gradinitei e site-ul ei.Chiar nu a fost pentru mine un criteriu de selectie al gradinitelor.
Am sa le transmit sa mai incerce, dar nu am inteles ce anume
Iti multumesc oricum pentru raspuns.

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ba site-ul e f important, pt ca iti formezi prima impresie si in general cu acea impresie ramai. cautand pe mai multe site-uri iti dai seama de gradul lor de preocupare, de seriozitatea fata de ce fac, pt ca un site incomplet, fara informatii de baza, nu are cum sa fie facut de profesionisti. de exemplu, am intrat pe un site al unei gradinite nou infiintate, din care lipseau poze cu interiorul, informatii concrete despre activitati, erau trecute doar generic, de ochii soacrei, nu erau detalii despre tarife, si o multime de alte lacune.din momentul acela mi-a fost clar ca nu e pt noi: cineva care stia ceva despre meseria de educator afisa multe alte lucruri,detalia activitatile pe nivel de varsta,nu lasa generic ,,activitati frontale", cineva care tinea la afacere se lauda, neavand un renume inca, cu dotarile sale si cu igiena, si o facea prin poze, cineva serios scria care sunt preturile si ce cuprinde fiecare segment,cineva serios dadea detalii despre transport,cineva serios imi spunea daca masa e prin catering sau daca au bucatarie proprie, si tot asa.
iar pe alt site, era o poza in care se vedea curtea, adica betonul din curte acoperit cu un gen de carpeta verde pe post de iarba. iti dai seama ca nici nu m-am gandit sa ma deplasez pana acolo, daca era numai ciment, nu tu copac, nu tu floare.
de asta cred eu ca e important site-ul, in conditiile in care vrei sa alegi o gradinita, si nu esti hotarat din start ca mergi la gradinita X din diverse motive, de ex. pt ca e f aproape de casa, sa zicem.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

ok,sunt de acord cu tine in acesta privinta.Poate nu m am exprimat tocmai corect pentru ca ma grabeam.Toate aceste informatii de care spui tu eu le am gasit pe site si mi au fost suficiente sa ma faca sa si vizitez gradinita.Eu m am referit la faptul ca anemona spusese ca a deranjat o culoarea(care nu mi se pare deloc prea deschisa) pe care au folosit o.De asta nu mi se pare relevant site ul.Poate sa aiba o super culoare si sute de brizbrizuri , dar sa nu iti dea nici o informatie.Si apropo, chiar am intalnit site-uri superbe, iar realitatea a fost alta atunci cand am fost sa vizitez.Pozele erau facute dintr un anume unghi si pareau imense, iar cand am ajuns acolo am ramas socata.Asa ca.....nu cred ca site ul este definitoriu.Te ajuta doar sa ti formezi o parere.
Imi pare rau ca nu pot gasi pe cineva care chiar sa dea detalii despre gradinita.Sa stiu despre educatoare, personal, etc.Eu am fost deja in 2 vizite inopinante la ei si am gasit de fiecare data totul ok(curatenie, educatoarele in clase etc).Totusi, mi ar fi de ajutor sa aflu mai multe "secrete " de interior.

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

scuze, cand am spus ca pozele erau facute dintr un anumit unghi si pareau imense am vrut sa spun ca pareau camerele imense pentru ca poza era facuta in asa fel sa te pacaleasca.

Nico si Printesa Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

NicoDelia, imi pare rau ca nu avem acelasi punct de vedere. Nu ma refeream nicidecum la brizbrizuri, ci strict la culoarea cu care este scrisa toata informatia, si anume un vernil atat de deschis (pe fond alb), incat este nevoie sa selectezi textul, ca sa poata fi lizibil.
In aceste conditii ma gandesc daca ii duce suficient mintea si/sau daca le pasa de cei care incearca sa citeasca ceva la ei pe site. Daca faci o promovare "sa fie", fara sa te gandesti putin, fara atentie la detalii, risti sa ai si astfel de reactii.
Si ma mai intreb daca asemenea alegeri le iau si in ce priveste copiii.
Imi pare rau, dar nu pot avea alta parere...

PS editez pentru a da un link, in masura in care nu vor schimba culoarea intre timp... http://www.gradinitaeurokid.ro/
Daca cineva are alta parere... asta e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gety77 spune:

buna ziua!nu m-am putut abtine asa ca scriu acest mesaj.si baietelul meu merge la eurokid de 1 luna.el are 3 ani.la inceput mi s-a paut cea mai frumoasa gradinita din sectorul 4 dar mi-am schimbat impresia
in primul rand copilul vine in fiecare zi murdar pe tricou de mancare dar rau!!la- am spus ingrijitoarelor si mi-au spus :eeeeeee asta e!
in al doilea rand cand mi s-a dat parola sa intru pe camera sa vad ce face mi-am dat seama k de fapt nu vad nimik doar poze asa de prost merge.si lucrul care ma deranjeaza cel mai rau e ca nu fac nimik cu copiii.nu au activitati nu coloreaza nu nimik.eventual ii obliga sa stea pe scaun 1 ora pana vin si ceilalti copii sa manance impreuna.totusi copiii de 2-3 ani nu pot sta pe scaun mai mult de 15 min.
sunt foarte dezamagita pentru ca am vrut ce e mai bun pentru copilul meu cum vrem toti de altfel si am crezut ca o sa si gasesc in invatamantul privat dar m-am inselat.nu ofera nimik in plus fata de stat ba e chiar invers.
A!sa nu uit!au o asistenta care cica controleaza copiii zilnic si chiar ieri o fetita expectora de mama focului si tot nu au trimis-o acasa.asa ca fetelor mai bine la stat.spatiu mare de joaca materiale la fel dar bani de 5 ori mai putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sapt asta mi-am inscris si eu copilul la Eurokid. Mie mi-a facut impresie buna. Oricum nu aveam de ales alta gradi aproape decat a lui Bahmu sau pe aceasta. Si cum la Bahmu nu mai erau locuri am mers aici unde mi s-a parut ok. Am vizitat-o de 2 ori chiar in timpul programului si mi-a placut ce-am vazut. Alte impresii de la mamici??

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gety77
in al doilea rand cand mi s-a dat parola sa intru pe camera sa vad ce face mi-am dat seama k de fapt nu vad nimik doar poze asa de prost merge.

Imi pare rau sa aud asta pentru ca unul dintre motivele pentru care am ales aceasta gradinita a fost tocmai accesul online.Asa se intampla tot timpul sau ti s a intamplat pur si simplu sa intri si sa nu mearga?
Si daca nu fac activitati ce fac copii acolo toata ziua? Eu am fost de doua ori sa o vizitez, dar o data am fost in timpul somnului si a doua oara se pregateau sa plece la targul martisoarelor si am pus lipsa de activitate pe seama faptului ca se pregateau de plecare.A doua oara am fost cu fetita si chiar mi a placut ca s a integrat perfect in grup si chiar nu mai vroia sa plece.Copii de la grupa mini(cei pana la 3 ani) se jucau cu niste cuburi, iar cei de la grupa mica(unde va intra Delia) stateau la masa si colorau alaturi de educatoare.Am crezut ca a fost doar o intamplare, dar chiar m ai facut sa mai vizitez o data gradi pana la toamna.

Mergi la inceput