Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Boo si Ralu_t pupici speciali pentru voi!
Ana-Alexia nu fi trista iubita, sigur va veni si o zi cu soare pentru tine!!! Ai incredere!!!
Lucialu unde disparusi dragutoooo, vezi ca pun mana pe telefon si te sun daca nu apari pe aici!!
Ancaoradea felicitari pentru inimioara!! Cat despre E-coli daca nu stii ceva poti sa ma intrebi pe mine, ca mai am putin si iau Doctoratul in materie de bacili, atat de mult m-am documentat zilele astea. Un milion de germeni e mult si nu trece de la sine, decat daca erau mai putini de 100.000. Cat despre antibiotic si ampicilina si alte antibiotice sunt permise in sarcina, asa ca sa nu-ti faci griji. Si Amely a facut o infectie urinara puternica in sarcina si a fost internata cu tratament si a scapat, iar bebe e bine merci!! Deci sa nu te stresezi deloc ziele astea, fa tratamentul si va trece cu siguranta!!! Pupici si multa bafta iubita!!

Eu sunt fericita de doua ori: una pentru ca azi dimineata mi-am facut primul Difereline in burtica singura si a fost foarte usor!!
In al doilea rand sunt fericita ca mi-a iesit a doua urocultura cea de la IDS foarte NEGATIVA! Deci nu am E-coli si eu deja ma indopam cu antibiotic. Eu le spuneam asistentelor alea sa se uite bine pe rezultat ca sigur am eu ceva, iar ele zambeau si m-au intrebat daca eram racita atunci cand mi-am facut prima urocultura si le-am spus ca DA. Apoi m-au intrebat si daca luam ceva pentru raceala aia si le-am zis ca luam Penicilina V si ele au dedus de unde mi-a iesit mie eroarea. Deci concluzia: daca sunteti gripate, racite si mai luati si antibiotic sa nu faceti urocultura ca o patiti ca mine. Am avut vreo trei zile de cosmar!!! Acum nu stiu ce sa fac cu antibioticul ca deja iau de doua zile si eu si sotul??? Si mi-am luat si Urinal si o tona de ceaiuri diuretice, va dati seama ce obsedata am fost zilele astea cu infectia mea imaginara!!!??? Acum insa m-am linistit si-mi vad de injectat in continuare, pentru ca am intrat in linie dreapta....

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ar fi fost prea frumos...Z18 s-a transformat in z1.Asta este...Se pare ca si luna aceasta va trebui sa stau linistita,sa incerc natural.Ce sa fac...sper in continuare!
Ancuta ,chiar nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez...E bine ca ai trecut peste infectia urinara si e bine ca ai auzit o inimioara...Cat despre bebe2...cum o vrea Dumnezeu!Sa fii tare si puternica,da?
Ioana ,esti o curajoasa!Bravo,tine-o tot asa!!!
Lucia ,dupa cum vezi,primesti ultimatumuri.Daca nu apari,vom lua masuri drastice!!!
Boo,Ralu ,fete dragi,unde ati disparut si voi?Faceti castinguri de nurori?
Magdita,pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

hello
fetelor, sunt racita moarta, de o saptamana ma tine si e din ce in ce mai rauam dormit cu sulul de hartie igienica in brate, ma doare gatul, si m-am saturat de ceaiuri si de bilute homeopate care nu ma ajuta deloc!!!! ce bun era acum un nurofen de raceala si gripa
una bucata sot m-a abandonat pentru scopuri nobile cica, deplasari de serviciusub pretextul ca "ce, nu te las singura, nu esti cu tudor"....si cu promisiunea ferma ca e ultima deplasare pana vine bb...si sper io si cateva luni dupa aceea...sper.
camera lui bb e pe punctul de a fi finalizata, numai ca un obiect, asa, aparent neinteresant, salteluta de pat, mi-a dat batai de cap mai mult decat tot restul camerei. sunt la a 3-a comanda, sper eu si ultima, pe primele 2 le-am returnat, sotul zice ca-s nebuna, dar nu sunt, ca nu era bobul de mazare care se simtea prin saltea, ci fie dimensiunea nu era buna, fie salteaua avea valuri. oricum, se vede ca stau acasa si nu mai am prea multe de facut
cam asta la noi, de maine incepem AMR cu 10 saptamani... ce a trecut timpul. mai e asa putin, tudor e foarte vioi, are la cateva ore program de stretching, prin diverse organe care-i stau in cale, dar mami nu se supara ca o fi rau sa stai ingramadit intr-un sac atata timp, saracu bb...deci v-am pus la curent cu toate
anca felicitari pt inimioara!!! banuiesc ca sunteti tristi pt bb care nu se vede, si daca pana la final nu va fi sunt eu convinsa ca fratiorul/surioara va va iubi va va umple casa cat doi.va tin pumnii sa fie cum va doriti voi
aerlilian, ana alexia imi pare rau. cu siguranta intr-o zi sau 2 va reveniti si o sa realizati ca e o noua luna in care puteti incerca fiindca asta e, pana nu obtinem ce ne dorim nu ne putem lasa batute. o imbratisare din tota inima sa prindeti puteri
magda fata constiincioasa.
ioana esti in linie dreapta si la finish asteapta bebe vizualizam, da????

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
29+
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Va pup pe toate sunt prinsa cu treburi.Si nici prea bine nu imi e...
Lilisor ai fost aici si eu te-am pierdutTe pup si te imbratisez forte forte.
Ioana sa nu dai,dar o sa intru si eu cum poci pe aici. Felicitari pt ananlize,vorba lui Ralu intri in linie dreapta.Si nu te mai stresaoricum nu vei putea sa acoperi tot in privinta virusilor si altor prob.Ia-le cum vin,daca vin.De ex cam greu sa reuseasca o femeie sa scape de raceli 9 luni doar ca asa ar fii bine si ideal.Si atunci de sa adaugi stres in plus inaite de vreme?Gandeste-te la BB si restul lasa pe mana dr-lor si lui DD.
Ana-Alexia imi pare rau iubitaFara cuvinte.Fii tare!Sunt alaturi de tine si sa nu te lasi.
Anca eu iti tin pumnii sa fie cum vreti voi...Sa nu te necajesti,daca DD considera altfel ca e mai bine pt voi.Imp. e sa fii optimista,ca acolo in burtica se simte tot ce simti tu.
Ralu pup mamic gravidut racit.Sper sa te faci cat mai repede bine.Nici paracetamol sub supreveghere med nu ai voie?Ceai de ceapa ai incercat?Bine macar ca ies mucisorii afaraSi ma bucur ca iti cladesti cuibul neperturbata nici macar de acest incident.O sa ai un BB vesel/optimist ca mami lui
Aerlilian
[b][orange]Mada,Magdita,Gabitoni,toate fetelesi fetelor noi va salut si va pup si va doresc din inima sa va impliniti repede visele!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

salutare fete
am facut si eu joi laparo si am fost diagnosticata cu endometrioza
abia astept sa vina joia urmatoare , sa ma duc la scos fire si sa vad ce tratament voi primi
nu ajungea ca sunt probleme la sotu , acum sunt si la mine
intre timp am citit ce ati scris voi pe aici , m-am mai calmat un pic , vad ca e ceva care se poate rezolva
va pup pe toate , vad ca sunteti niste curajoase si ca nu va dati batute cu una cu doua
la fel vreau sa fac si eu ; pana nu il vad pe bb nu ma las

Mergi la inceput

Buna fetele!!
Lucialu ma bucur ca ne aduci vesti despre tine, ca-mi era tare dor de tine si de mesajele tale! I-mi pare rau ca nu merg toate bine si-ti doresc multa sanatate!! Multumesc pentru urari!
Ralu_t sanatate iubita, sa scapi de raceala aia nesuferita cat mai repede!! Mersic de incurajare!
LilianaFi te strig si eu la apel, iar ne-ai parasit???

Mergi la inceput

Buna fetele!!
Lucialu ma bucur ca ne aduci vesti despre tine, ca-mi era tare dor de tine si de mesajele tale! I-mi pare rau ca nu merg toate bine si-ti doresc multa sanatate!! Multumesc pentru urari!
Ralu_t sanatate iubita, sa scapi de raceala aia nesuferita cat mai repede!! Mersic de incurajare!
LilianaFi te strig si eu la apel, iar ne-ai parasit???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna!
Sunt convinsa ca multe nu ma cunoasteti,dar eu partial va stiu!Sunt si eu o fosta tutunareasa,laparoscopiata in dec 2006,rezultat favorabil,acum fericita mamica a unui bebelush care azi implineste 5 lunisoare!Am cateva prietene dragi aici:IoanaTugs,Alexia28,Ralut,Boo,pe care le-am cunoscut personal la intilnirile de tutunarese
Tare mi-e dor de vremurile alea.Dar acum ca s-a facut cald,nu zic nu la niste preparate mongoleze,dar neaparat cu Ioana!
Asa cum ti-am promis,draga mea,iti pun mai jos link-ul cu pozici ale lui Mihnea,citeva de la botez si altele din anumite etape ale lui!
Te pupacesc dulce dulce si sa fie cu norocul Fiv-uletul tau!Doamne ajuta!
Ralut,multa sanatate iubita,am patit-o si eu,eram in vreo 10 sapt de sarcina si a fel ca tine tanjeam dupa un nurofen raceala si gripa,dar m-am consolat cu apa de mare in nas,vit.C cu propolis si oscilococcinum!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si ca sa vezi cum e viatza,am patit cu nasii acelasi lucru pe care l-a patit Laura69Silk,drept pentru care Mihnea a fost botezat de o colega de odisee,cunoscuta aici pe DC!
Asta sa te convingi o data in plus ca DC-ul e un punct de plecare in crearea unor relatii speciale si legarea unor prietenii pe viatza!
Cum tu ai avut suflet mare si-ai nasit-o pe Laurica,asa a avut si Mihnutzul noroc de o supernashica!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Ancaoradea, Ioanatugs, Ralu_t, Lucialu, Magdita, Gabitoni, multumesc pentru sustinere si incurajari!

E o noua luna, in care nu vreau sa mai fac nimic dpdv medical. Voi incerca sa ma bucur de primavara si de tot ce ma inconjoara, si sa indepartez de mine pe cat posibil un "amic" cu care merg "de mana" de multa vreme: stresul.
Apoi, dupa o vreme, voi mai vedea ce voi mai face...Dpdv medical nu am epuizat toate posibilitatile, dar le las pentru mai tarziu...daca va mai fi nevoie.

Am o rugaminte: imi puteti spune ce ceaiuri se beau in endometrioza? Eu nu prea mai beau ceaiuri de vreo 2 ani...

Ioanatugs, sa-ti ajute Doamne-Doamne la FIV!
Ancaoradea, sanatate multa pentru tine si bebelusi!
Ralu_t, Boo,pentru voi si bebelusii vostri!
Lucialu,toate cele bune pentru tine!

Teodora, sa-ti traiasca Mihnea, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii! Ce mare s-a facut!...Ce trece timpul...Eu sunt tutunica, scriu mai rar, dar iti stiu postarile.

toate fetele! Sa aveti o saptamana frumoasa, plina de realizari!

Mergi la inceput