Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Magdita multumesc frumos de urari!
Am repetat azi analiza la IDS, ca sa am un rezultat de la 2 laboratoare diferite, insa am ramas masca dupa cate zile i-mi da rezultatul, dupa 7 zile! Mi se pare foarte mult, iar eu nu prea am timp sa astept, asa ca am inceput si tratament cu antibiotic de azi. Oricum m-am mai linistit dupa ce-am citit mai multe despre nenea Coli asta! Si m-am mai uitat peste rezultat si peste valorile la care ar trebui tratament si am aflat ca la mine nu e chiar asa de rau. Cica sub 100.000 nu se face tratament, trece de la sine si doar peste 100.000 trebuie sa iei antibiotic. Mie mi-a iesit putin peste 100.000, deci la limita, dar mai bine ma tratez acum inainte de FIV, ca sa fie totul bine si sa stau linistita pe urma.

da' voi unde a-ti disparut fetelor...ce e linistea asta pe aici???

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ancaoradea nu fi trista, e normal sa apara infectie urinara la debutul sarcinii, mai ales ca la tine sunt doi!! Multe gravidute se confrunta cu asta, dar nu e ceva care sa te ingrijoreze, o sa-ti dea ceva medicul ca sa o tratezi, cu ce ai voie in sarcina. Multa bafta sa scapi repede de ea!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Dragutze frumoase unde ati disparut? prestati, prestati ?
Ioana...bafta multa in lupta cu "Ecolitul" , o sa fie bine, ai sa vezi
Magdita...
Ancule...cum te mai simti, gemeli sa fie rezistenti , sa te faci bine, astept vesti
Dragi gravidutze si mamici e frumos sa ne parasiti am ramas noi putine dar tot avem nevoie de incurajare.
numai bine tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fete cucuiete,
Ce faceti pe pagina 2? Chiar nu mai are niciuna vesti?
Ioana, sanatate multa iti urez si sa scapi cat mai repede de acea infectie !
Ancutzule, cum te mai simti? Esti mai bine ? Asteptam vesti, fii optimista, asa cum a zis si Ioana, astfel de lucruri de intampla in sarcina, din pacate.
Diana, tu ce vesti mai ai? Faci monitorizari? Bafta multa si presimt eu ca in scurt timp o sa ne dai vesti bune !
Mada, vad ca numai noi si Ioana bantuim pe-aici, dar poate apar si fetele.
Licialu, Aerlilian, Boo, Ralu
Vroiam sa va dau o veste buna: tocmai am citit la tutunici ca Madlen este insarcinata in 11 saptamani. Eu o stiam de prin capitolele vechi, a ramas natural dupa un IUI si un FIV nereusite !
Va dati seama? Asta da minune. Doamne ajuta tuturor !
Un buchet de flori pentru voi toate

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna Magdita , sunt mica eu , ca,, CM dupa diphereline de-abia a venit Vineri , a trecut , fara dureri , sunt ok, dar sunt mica, de-abia la inceput si vitamine si acid folic sa traiasca , in rest sa ma ajute Dumnezeu si sa va ajute si pe voi Bunul Dumnezeu.

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira79 spune:

salutare fetelor

Va citesc zilnic, nu am mai scris demult. Am facut si eu laparo cu Tutu in noiembrie 2007, rezultatul cateva puncte mici de endometrioza pe un ovar si pe peritoneu vezico-uterin. In rest, totul normal. Mi-a prescris 3 luni dipherelin, inca nu le-am facut, am sperat ca poate se intampla minunea si nu mai e nevoie. Inca nu s-a intamplat, asa ca ma gandesc serios sa incep sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Buna fetelor,

Eu am facut laparoscopie alaltaieri cu dr. Tutunaru si mi-a descoperit cateva puncte de endometrioza. De 3 ani si jumatate nu ne protejam si nu am ramas gravida niciodata. Acum sper ca aceste puncte sa fi fost singura cauza din care nu am ramas graviduta si sper sa va anunt luna viitoare ca am vazut 2 liniutze.
Pana una alta as vrea sa va intreb unde pot gasi regimul lui Amely pt endometrioza? Am vazut ca unele dintre voi ati tinut acest regim (scrie pe prima pagina) si ca ati ramas gravidutze.
Multam mult,
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ira79 spune:

unducthable, te rog sa-mi spui si mie cum te-ai simtit in timpul tratamentului , cat a costat dipherelinul, daca e dureros, etc

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

fiola a fost 5 milioane, 3 fiole , 3 luni

eu am inceput imediat tratamentul, am ales sa imi ascult doctorul , desi el a fost un badaran absolut tot timpul, dar asta e FIX problema lui

deci eu l-am respectat si l-am ascultat si as mai fi ascultat daca ar fi fost dispus sa isi ajute pacienta atat cat era necesar ...

deci la menstruatia care a venit in octombrie , ZIUA2 , am inceput tratamentul, a durat 3 luni, ultima fiola a fost pe 9 decembrie

fix la ziua 90 mi-a venit menstruatia

nu m-a durut nici inainte nimic jos , nimic care sa ma puna la pat sau sa imi dea de gandit , nu m-a durut nimic jos nici in timpul tratamentului si vad ca nici acuma nu ma doare , ca a revenit ciclul, normal ca durerea este suportabila si e normala , ca la orioce femeie cu ciclu

in timpul tratamentului m-am simtit rau adica : m-au luat bufeurile si au fost tot timpul , 3 luni, foarte intense , si transpiram pe gerul de afara , noaptea si orocand , oriunde ; ma durea spatele, capul, umerii ma dureau ; eram o durere umblatoare , si m-am obisnuit cu ea , adica nu o mai bagam in seama , mi-am vazut de viata si am facut multe lucruri in aceste 3 luni, inclusiv si o nunta , in ianuarie; iar Dumnezeu a facut ca la nunta mea sa nu am bufeuri si dureri, nimic

nu regret nimic, daca as da timpul inapoi as face tratamentul indicat de doctor , pentru ca asa am fost invatata sa respect pe cel care are alta meserie si stie mai bine ca mine si asa am considerat eu ca e mai bine pentru mine ; asta nu inseamna ca cele care nu au facut tratamentul nu l-au respectat pe doctor ; ci au au facut cum e mai bine pentru ele , cum au considerat ele;

eu am considerat , in ciuda tuturor jignirilor, ca tot cum zice doctorul e mai bine

m-ai intrebat , ti-am raspuns si iti doresc sa te indrume Dumnezeu pe calea cea mai buna , sa fii tu multumita cu tine insati , pentru sanatatea ta

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ira...efectele tratamentului depind de fiecare organism in parte, eu am avut bufeuri, am avut noroc ca era iarna, dureri de cap si oase le-am reglat cu calciu si magneziu de la doppel herz, stari depresive, dar cu ajutorul lui DD si al sotului am trecut peste. Nu este o perioada prea placuta dar cred ca merita.
In timp de 1 an m-am ingrasat in jur de 10 kg, cu toate ca tineam regim si nu mancam prea mult, dar ma repet depinde de organism.
Imi pare rau ca v-a gasit endo, dar cu credinta si speranta putem invinge, dovada vie sunt gravidutzele care au reusit avand endo.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput