ORADEA (cap.26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Marius, neaparat sa stabilesti o ora si un loc anume. Si sigur k venim !
Siminel, sanatate muuulta la tine ! Sa iei vit C (Cetebe) se inghit si sunt f eficiente.

Io am o veste buna: se pare k ma voi opera aici la noi, vine o echipa de medici din Budapesta si vor opera in grup undeva la inceput de mai. Sunt fff happy

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Io am o veste buna: se pare k ma voi opera aici la noi, vine o echipa de medici din Budapesta si vor opera in grup undeva la inceput de mai. Sunt fff happy

Vezi ca exista o rezolvare.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simina multa sanatate!!!!
Daria tin pumnii.
La ce ora e intalnirea? In functie de cum scapa ai mei incercam sa ajungem si noi.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

salut la toti.
Si eu vreau sa merg sa ne intalnim.sper ca voi putea sa ca nu depinde de mine ci de Edy.Numai ca nu stiu cum urc eu cu caruciorul la etaj.

sanatate la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Mey, care ati fost cu cupilu` pt investigatii "dincolo" ?

La cat ne vedem sambata ?????????????????????????????????

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by cylyche

salut la toti.
Si eu vreau sa merg sa ne intalnim.sper ca voi putea sa ca nu depinde de mine ci de Edy.Numai ca nu stiu cum urc eu cu caruciorul la etaj.

sanatate la toti.

cylyche lui Eduard (16.08.2007)

este lift, e suficient de mare pt carucior. Si noi il folosim de fiecare data, cand ne plictisim de 50 de ture de scari rulante.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

la ce ora intalnirea?
Gabi eu nici nu am stiut de lift.Sincer nu stiu daca m-am urcat mai mult de 3 ori in lotus la etaj scarile alea mi se par prea abrupte si imi este rau de inaltime.Am primit si wrapul inca nu l-am ridicat dar poate nu va fii nevoie de carucior.

Mergi la inceput

Gabi nu mai vii "la bucatarie" sa gatim mancare ungureasca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu sunt cu ceva mai bine si astept intalnirea de sambata si ora.

Pentru ca pana luni nu mi-am revenit din raceala cu tot tratamentul medicamentos, m-am enervat si am trecut pe usturoi. Cel mai bun remediu. A doua zi eram cu mult mai bine.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Dragele mele,
exista printre voi cineva care ma poate ajuta sa gasesc doua carti ale unei Doamne Profesoare de la Universitatea din Oradea,fac. de Litere?
Sau cineva care sa cunoasca pe altcineva pe la vreo biblioteca prin Oradea si sa ne afle daca cele 2 carti se afla pe stoc?

Autoarea este Valerica Draica:
Draica,Valerica- Limba, expresivitate si stil īn lirica religioasa romāneasca, Editura Universitas, 2005

Draica,Valerica; Imagini ale Divinitatii īn lirica romāneasca, Editura Focus, 2006

Aceste carti imi sunt foarte utile in definitivarea tezei de doctorat si nu stiu cum sa fac sa le gasesc undeva prin tara; m-am gandit ca autoarea fiind de-acolo,din Oradea,e imposibil ca bibliotecile locale sa nu fi achizitionat macar un exemplar...

In sfarsit, astept un semn de la voi; poate chiar reusesc astfel sa dau de urma lor!

Multumesc anticipat!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput