FIV 165
Raspunsuri - Pagina 16
KoraPop spune:
Cristal nu mai stim nimic de tine...oare sunteti in drum spre casa impreuna cu puisorii?Doamne ajuta!
Eu vad ca incepe sa imi vina cm,azi zi 27,asa ca m-am programat pt maine la BIOS pt FSH,LH si estradiol si la Unisyn pt anticorpii antimullerieni( aici nu trebuie programare).Am vorbit ieri la telefon si cu dr. Cocei si dupa ce voi avea rezultatele hormonalelor ma voi duce la ea sa completam dosarul.E posibil sa incep la urmatorul cm,din aprilie,mai vedem....
Kora
CARPE DIEM!
iana_mari spune:
Buna dimineata fetelor!
Si eu ma intreb ce-o fi cu Cristal,dar sigur va intra si ne va da vestea cea mare.
Kora stii ca si eu sunt tot ziua 27 de ciclu si la fel astept sa vina ca sa fac hormonalele.Dar eu nu prea am semne.Poate vom fi colege la fiv.
Teli spune:
Cristinici , maine la Giulesti , intre 7.30 si 8!
Am emotii maxime.
Nu am fost deloc cuminte la fivul asta , adica n-am stat in pat,am fost la concerte, am si dansat un pic , am fost la munte , in fine , ori, ori!
Ma ingrijorez ca nu am simtome .Am in schimb niste arsuri la stomac naspa rau , cerd ca de la medrol , voi aveti?
Maine e ziua adevarului , of Doamne !
Nici nu ma lasa sotul sa fac test de sarcina , azi e Z14 cred ca ar fi concludent , saracul , vrea sa ma spere, mi-e mila de el!
KoraPop spune:
iana
totul e posibil.Tu vrei sa faci in zi 2 FSH , estradiol si LH?Eu asa m-am gandit sa fac.Ti-a intocmit dosarul?Proful ce zice ,ce tratament vei lua?Am vb ieri cu Cocei si a zis ca in functie de analizele hormonale...si mai zis ca nu are importanta progesteronul din ziua 21 pe ciclu natural,ci analiza progesteronului dintre punctie si ET ( in functie de asta va da tratamentul de sustinere).Bafta muuulta!
Kora
CARPE DIEM!
iana_mari spune:
Kora eu am deja nr. de dosar.E acelasi ca la primul fiv.Cat despre analize profu nu mi-a zis nimic.Si s-a uitat in dosar destul de mult,dar pt. linistea mea eu mi-am facut o parte de analize.
Din cauza chistului m-a chemat in ziua 21 la ecograf.
Fetelor care ati trecut prin asa ceva ,cand credeti ca e mai bine sa fac hormonalele inainte sau dupa ce iau A.C.?Poate influenta chistul hormonalele?
kineta spune:
FETELOR,va multumesc pt raspunsuri,sper sa-mi vina in weekend-ul care urmeaza(bine nu e dupa cum vreau eu),,ca oricum ar fii penibil sa-mi faca ecografie si eu sa mai am CM,vom vedea ce va fii,e mai aiurea cu protocolul asta lung,cand am facut protocolul scurt a fost mai rapid(dar fara rezultat),asta e,mergem inainte,azi am facut a 2-a inj de Diphereline,va
pe toate.
KoraPop spune:
iana eu pot sa iti spun doar atat ca dr. Cocei a zis clar ca AC nu influenteaza hormonalele,deci hormonalele facute in zi 2-3 sunt total relevante chiar daca se ia AC.Chistul nu stiu daca inflenteaza ...chiar nu m-am gandit sa intreb asta vreodata,doar am avut si eu chist;lasa ca poate ai si tu noroc si la menstra asta se va elimina.Bafta!!!
Kora
CARPE DIEM!
pisix spune:
Pentru fetele obsedate de endometru (ca mine
): se pare ca peste 90% din sansele de implantare sunt date de calitatea embrionului.
Endometrul, daca e peste 7 ...e bun.
Asta ca sa nu ne chinuim aiurea cu cine stie ce tratamente-minune
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun