FIV 165
Raspunsuri - Pagina 15
kittyke spune:
Elenada felicitari pentru embrionasi, ai vazut ca se poate ![]()
Rubia felicitari pentru embrionasi din 4 macar 1 sigur o sa ramane cu tine.
mihaele spune:
Lauravoinicu sun zi11 de stimulare in seara asta fac ultimul gonal si la noapte fac pregnylul nu am facut nici o analiza beau lichide multe si manac albusi sper sa ma ajute Dumnezeu sa trec si eu cu bine sa du dau de vrun necaz ca eu cerd ca o iau razna sa vedem marti dupa punctie ce o fi.
Rubia mult incredere in embrionasi tai sa se lipeasca de mami.
Fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine
mihaele spune:
Fetelor daca Doamne fereste fac hiperstimualare nu nu am-i revin repede ce se va intampla nu am sa mai fac et????????????????????????????????

lauravoinicu spune:
Mihaele , o sa fie totul bine , nu iti fie frica , sa te duci cu curaj marti la punctie si sa fi sigura ca o sa reusesti . Daca ai facut deja 11 zile de stimulare nu cred ca exista risc de hiperstimulare altfel cred ca nu iti mai dadea dr sa faci pana la 11 zile , si inca o chestie fetele care au facut hiperstimulare au ramas gravidute , asa ca asta este semn bun , sa dea DD sa te vad cu o valoare mare de BHGC. 
mihaele spune:
Lauravoinicu multumesc din suflet mai linistit ce o vrea Dumnezeu si cu mine .
Doamne prin cate trecem sa avem si noi copilul nostru si alti nu stie cum sa scape de ei.
Va pup fetelor

rubia spune:
cum ar trebui sa fac prog inj ???
cate fiole la cat timp?
Bhcg trebuie sa-l fac pe 17 mar pt ca chiar daca il fac pe 14 vineri tot pe 17 o sa am rezultatul
cine ar avea sa-mi dea si mie contracost ,bineinteles, ca eu chiar nu am de unde sa fac rost
daca are cineva si nu mai are nevoie de ele please!!!
puteti sa-mi dati un PM
sunt disperata
HELP
Moniland spune:
Rubia, stai foarte bine cu asa embrioni bine dezvoltati. Sansele sunt foarte mari sa se prinda. asa ca mizeaza pe cartea aceasta. Bafta multa!!!!
Cristinici, doar va fi saptamana femeilor sigur vor fi vesti bune. In special de la tine. iti tin pumnii sa fie asa.
miki01 spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Ce de vesti..care mai de care...
Rubia, felicitari pentru embrionasi, ai vazut ca se poate? In privinta progesteronului, tb sa faci injectabil, stii ca si eu am fost stresata si la valoare mult mai mare.
Elenada, super "productie", bravo! Bafta multa in continuare!
Mihaele, hai ca iti tin pumnii, nu mai fii speriata, tb sa treci si peste asta. 
Eu, nu am avut ce face dimineata, am facut un test de sarcina si.. normal ca iesit negativ - Z9 de la ET.
Cristinici, tb sa te ascult pe tine. Tu ce ai mai facut? Sigur nu este prea devreme maine pt BHCG? 

Pupici,
Miki
KoraPop spune:
Buna dimineata si o saptamana minunata tuturor va doresc,ca doar este saptamana noastra,a femeilor!!!
Miki01, Cristinici, Teli astept cele mai bune vesti de la voi!!!!

Bafta multa tuturor celor in plin tratament si celor in asteptare!
Kora
CARPE DIEM!
cristinici spune:
MIKI normal ca e prea devreme pt testul de urina, dar vad ca nu mai ai rabdare. Poti face maine cel de sange fara probleme, poti chiar sa te duci la Giuly.
Si eu fac testul maine , dar voi avea raspunsul vineri, asa ca mai am de asteptat.
Teli si tu parca tot maine faci testul?
Asteptam in continuare noi martisoare "II".
cristinici