Regasiri ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 18
Dia1609 spune:
caut si eu Gravibinon pt o prietena f buna care are mare nevoie de el. daca stie cineva unde pot gasi/cum pot procura, va rog dati un semn. multumesc
alexandra_25 spune:
Korinutza....am reusit sa vad filmuletele,mersi....crede-ma ca imi vine sa zbor pana la voi sa-i iau pe amandoi in brate si sa-i dragalesc pana nu mai pot....am savurat filmuletele...sunt bestiali...la faza cu mancatul am ras...au mancat ei cuminciori si frumos cu lingurita dupa care s-au saturat de maniere si au luat cu mana...!Iar cantatul la muzicuta....sigur talent mostenit de la tati...si ce frumos canta...maine ii pun la Mark sa o asculte pe Sophia cea reala....nu papusa...
!Va pup pe toti 4!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Dodo-pui spune:
Buna dimineata dragi regasite,
poftiti la cafa
cu ce va prieste si o gustarica
.
intregul
fara exceptie.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Dbunny spune:
Eu am baut cafeaua la 7.30..se trezete Dani in ultimul timp tot inainte de 7.30.. is rupta..ma doare rau spatele, tre sa merg la medic si ma ustura gatul![]()
Mirooooo....mama ei de retea
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
mayaione spune:
Buna dimineata! Ce zi frumoasa e azi, super...Am mai pus poze cu Ana de la motz si cu iubitul ei, Koko are si Ana iubit, dar il mai triseaza uneori:)), ca bine zici, asa sunt femeile, mai schimbatoare. De la 10 in sus sunt pozele nou adaugate.
Vreau si eu sa mai dau jos vreo 4 kg sa ajung decenta, oricum am reusit sa am 58 kg, e o performanta. Nu credeam niciodata sa imi fie greu sa scap de kg, eu care am fost toata viata f slaba. Cand m-am casatorit aveam 39 kg, apoi ajunsesem la 48, iar inainte sa raman gravida la 54, eram ok.
Mie imi place mult tortul de mere cu gris, mor dupa el, e foarte racoros si se face usor.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
Dbunny spune:
quote:39 kg ? yoy...ce inaltimi aveti fetelor de vorbiti de asemenea tonelaj?I-auzi la ele..majoritatea sub 60...
Originally posted by mayaione
Buna dimineata! Ce zi frumoasa e azi, super...Am mai pus poze cu Ana de la motz si cu iubitul ei, Koko are si Ana iubit, dar il mai triseaza uneori:)), ca bine zici, asa sunt femeile, mai schimbatoare. De la 10 in sus sunt pozele nou adaugate.
Vreau si eu sa mai dau jos vreo 4 kg sa ajung decenta, oricum am reusit sa am 58 kg, e o performanta. Nu credeam niciodata sa imi fie greu sa scap de kg, eu care am fost toata viata f slaba. Cand m-am casatorit aveam 39 kg, apoi ajunsesem la 48, iar inainte sa raman gravida la 54, eram ok.
Mie imi place mult tortul de mere cu gris, mor dupa el, e foarte racoros si se face usor.
Reteta la tortul de mere cu gris pliiiz...
Propun o tema: mai aveti timp de hobby-uri personale? daca da, care sunt acestea? ca hobby-ul meu de mai mult de-un an e schimbatul scutecelor
mi-am dat seama ca nu gasesc timp pt placerile personale, o cinema, o piscina ceva...nu-mi vine sa-mi las pruncu-n vecini...voi?Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by mayaione
Am schimbat la semnatura dar vad ca nu apare linkul cu poze...
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana
apare, apare, Ana e scumpica foc!
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Dodo-pui spune:
Am vazut si eu poze cu Ana ,scumpica foc
si sa fie sanatoasa.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
roxana c. spune:
Am o rugaminte mare mare de tot: spuneti-mi si mie daca i-am facut ROR-ul la sfarsitul lui ianuarie, poate avea reactie acum? Aseara si azi a facut febra (ieri 37,8, azi 38)si are cateva chestii mici, rosiatice- roze pe burtica.
Maine trebuie sa ma duc la Bucuresti ptr analize, oare trec pana miercuri? Am amanat destul de mult si n-as vrea sa mai aman, nu stiu ce sa fac.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)