Regasiri ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

caut si eu Gravibinon pt o prietena f buna care are mare nevoie de el. daca stie cineva unde pot gasi/cum pot procura, va rog dati un semn. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Korinutza....am reusit sa vad filmuletele,mersi....crede-ma ca imi vine sa zbor pana la voi sa-i iau pe amandoi in brate si sa-i dragalesc pana nu mai pot....am savurat filmuletele...sunt bestiali...la faza cu mancatul am ras...au mancat ei cuminciori si frumos cu lingurita dupa care s-au saturat de maniere si au luat cu mana...!Iar cantatul la muzicuta....sigur talent mostenit de la tati...si ce frumos canta...maine ii pun la Mark sa o asculte pe Sophia cea reala....nu papusa...!Va pup pe toti 4!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata dragi regasite,
poftiti la cafa cu ce va prieste si o gustarica .

intregul fara exceptie.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu am baut cafeaua la 7.30..se trezete Dani in ultimul timp tot inainte de 7.30.. is rupta..ma doare rau spatele, tre sa merg la medic si ma ustura gatul

Mirooooo....mama ei de retea

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna dimineata! Ce zi frumoasa e azi, super...Am mai pus poze cu Ana de la motz si cu iubitul ei, Koko are si Ana iubit, dar il mai triseaza uneori:)), ca bine zici, asa sunt femeile, mai schimbatoare. De la 10 in sus sunt pozele nou adaugate.
Vreau si eu sa mai dau jos vreo 4 kg sa ajung decenta, oricum am reusit sa am 58 kg, e o performanta. Nu credeam niciodata sa imi fie greu sa scap de kg, eu care am fost toata viata f slaba. Cand m-am casatorit aveam 39 kg, apoi ajunsesem la 48, iar inainte sa raman gravida la 54, eram ok.
Mie imi place mult tortul de mere cu gris, mor dupa el, e foarte racoros si se face usor.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am schimbat la semnatura dar vad ca nu apare linkul cu poze...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mayaione

Buna dimineata! Ce zi frumoasa e azi, super...Am mai pus poze cu Ana de la motz si cu iubitul ei, Koko are si Ana iubit, dar il mai triseaza uneori:)), ca bine zici, asa sunt femeile, mai schimbatoare. De la 10 in sus sunt pozele nou adaugate.
Vreau si eu sa mai dau jos vreo 4 kg sa ajung decenta, oricum am reusit sa am 58 kg, e o performanta. Nu credeam niciodata sa imi fie greu sa scap de kg, eu care am fost toata viata f slaba. Cand m-am casatorit aveam 39 kg, apoi ajunsesem la 48, iar inainte sa raman gravida la 54, eram ok.
Mie imi place mult tortul de mere cu gris, mor dupa el, e foarte racoros si se face usor.

39 kg ? yoy...ce inaltimi aveti fetelor de vorbiti de asemenea tonelaj?I-auzi la ele..majoritatea sub 60...
Reteta la tortul de mere cu gris pliiiz...

Propun o tema: mai aveti timp de hobby-uri personale? daca da, care sunt acestea? ca hobby-ul meu de mai mult de-un an e schimbatul scutecelor mi-am dat seama ca nu gasesc timp pt placerile personale, o cinema, o piscina ceva...nu-mi vine sa-mi las pruncu-n vecini...voi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mayaione

Am schimbat la semnatura dar vad ca nu apare linkul cu poze...

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

apare, apare, Ana e scumpica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am vazut si eu poze cu Ana ,scumpica focsi sa fie sanatoasa.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am o rugaminte mare mare de tot: spuneti-mi si mie daca i-am facut ROR-ul la sfarsitul lui ianuarie, poate avea reactie acum? Aseara si azi a facut febra (ieri 37,8, azi 38)si are cateva chestii mici, rosiatice- roze pe burtica.
Maine trebuie sa ma duc la Bucuresti ptr analize, oare trec pana miercuri? Am amanat destul de mult si n-as vrea sa mai aman, nu stiu ce sa fac.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput