Regasiri ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

angiiiii, m-a omorat iulia cu facutul cu ochiul..exact la fel face si octavian ...cu ambii ochi, auzi eu chiar ma intrebam unde a invatat sa faca cu ochii asa, ca sa mor de i-am facut vreodata cu ochiul..acum stiu de unde a invatat!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata dragi regasite,
poftiti la cafa cu ce prieste fiecaruiasi o

Dodo, ce inseamna primul transplant? Fac mai intai la un ochi si apoi la celalalt? Aoleu, 19 martie este acum curand. Tinem pumnii.

Da Angi asta insemna .
[b] Dbunny,Koko,Miro,Violeta,....]

PS:scuzati ca nu v-am enumerat pe toate sunt fff agitata nu am pic de rabdare ,nu stiu cum sa fac sa tot strange toti banutii;caci mai e fff putin timp.

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor azi am fix 2 ani de cand stau acasa ....pe de-o parte ma bucur pe de alta ....... nu prea !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by danita

fetelor azi am fix 2 ani de cand stau acasa ....pe de-o parte ma bucur pe de alta ....... nu prea !

Si eu alaltaieri am facut exact un an de cand m-am intors la servici

Buna dimineata tuturor

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

salut gagici!

am pus 2 filmulete cu pascal si sophia in mailul comun.sophia va dedica la toate melodia compusa...asta e de 8 martie!

p.s.ANGI....ce.i cu tine aci la ora asta? :):):)

si sa-ti mai spun ca e de be-lea papusa ta de portelan....e o super-dulce,mi-e drag de ea.eu ma tin de copchii sa faca cu ochiul de cateva saptamani,si ei fac dar cateodata,cateodata dau din cap ca nu(adica nu vor) si oricum nu as putea sa trag si pe video....e greu sa prind asa faze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor scuzati....dar dedicatia de 8 martie pt voi e de la pascal....ca sa fac barbatii cadou la femei de 8 martie nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Salutari si de la noi!ai fetelor, eu cred ca asistenta ieri a gresit vaccinul! A dormit Dani de le-a rupt azinoapte... ne-am dus la cumparaturi unpika la 8 seara si-a adormit in masina si nu s-a mai trezit pana azi dimineata la 7...noi care ne trezim inca de 2-3 ori pe noapte si si bem laptic...aaaah si apropos Miro...pe la 10 noaptea l-am luat in brate din patutul lui si i-am varat un bibe cu supica... nu de alta, dar la 6 seara a lins lapte, si noaptea in afara de lapte ce sa-i dau...m-am gandit ca-i prea mult lapte,(ca de foame oricum se trezea) si prea putin aliment diversificat...asa ca m-am gandit la tine... nu vad nici o problemo.. a lins bibele cu supa si s-a culcurit la loc...toata noaptea yupiiiiii(daca asta-i secretul ii var un bibe de supa in fiecare noapte...asa adormit cu e...)

E un vant rece la nooooi....

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am un screensaver dupa care P e innebunit .... cum sa vi-l dau si voua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by danita

am un screensaver dupa care P e innebunit .... cum sa vi-l dau si voua ?

BeBelusca

Baga mare

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Pup fetele frumoase si imi cer scuze ca nu am pus pana acum poze cu Ana, dar nu am avut timp. Cumnatul meu renoveaza apartamentul si noi ne ocupam de el, asa ca sotul alearga, iar eu cu Ana. Acum profit de faptul ca doarme si pun pozele aici.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput