Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)
Raspunsuri - Pagina 23
Ven spune:
Good morning, gagici!
Alexandra, e ca o bijuterie catelul, iar de Isabel, ce sa mai zic, se face tot mai frumoasa, daca asa ceva e posibil! ![]()

Vik, facut papa bun dupa retetele tale. A iesit super, si mielul, si cartofii. Mersi mult! 
super mami spune:
http://es.youtube.com/watch?v=j7zmXhsq7KcAsa ca sa incepeti ziua bine....sa nu ziceti ca nu va place....
In masina noastra e numarul one. ![]()
Chiar si Isabelitei ii place.
http://es.youtube.com/watch?v=fWrbUah1XNY&feature=relatedDar are alta melodie care'i place lui Isa....dar nu o gasesc.
Acum danseaza ca nebunica pe asta http://es.youtube.com/watch?v=_Mgl7JJOO7A&feature=related
superrr : http://es.youtube.com/watch?v=WdHsDDsH95U&feature=relatedS'a terminat pauza....
Deci v'a placut dulaul nostru
Pozele cu Isabel sunt vechi si nereusite. O sa revenim cu unele proaspete curand.Alexandra
vikinga spune:
Alexandra ce frumusete de catelus! Parca zici ca e jucarie de plus! Tre sa i-l arat sotzului, acum citiva ani a avut o maltesa mica rau si frumusica foc. Ai facut alegerea ideala avind in vedere ca nu ai timp mult de plimbat dulau mare(mai ales masculi cum am eu care tre sa marcheze ca tontii juma de oras
) si e f bine asa micut daca sta in preajma copiilor. O femela de talie f mica luata de puiut se potriveste perfect unei familii cu copii.Ven imi pare bine ca a iesit mielul italienesc, eu maninc numai peste si fructe de mare de vreo sapt si ceva, dar si astea pot ingrasa ca mi-e pofta de ceva bun si consistent asa ca nici nu pot concepe sa fac fiertura chioara cu lamiie. Bag cu ulei de masline, ardei iute, usturoi si ceapa verde, la cuptor grantinat cu niste parmesan, iesie pesetele meu bomba calorica
. Nah in dorul carnii ca sa zic asa:)Laura unde esti? Ileana? Carmena? Mama ce lene de primavara e p'aici:) Adevarul e ca e tare greu cu timpul si la mine. Oricit as trage de el, nu ajunge
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
ciuf spune:
Salutare
Am pus poze de la ziua Evei si eu cu parul rosu de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2208553980082837760EMUlie
Fetelor, scuze ca nu am mai scris dar acum sunt la sfarsit de semestru si sunt prinsa intre examene, eseuri, laboratoare.
Sper sa reusesc sa scriu maine cateva randuri de la serviciu.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Mama, ce vant de primavara bate pe aici
. La noi ieri s-a intors iarna. Dar asa serios, cu zapada la kg. Azi este soare, fain. Mi-e dor de vara. Nu mai vreau joaca de-asta ba de-a iarna, ba de-a primavara. Ieri cand am iesit din casa imi venea sa fac cu mana catre cer sa spun "hellloooo, e 1 Mai. Baga soare".
Vreau costum de baie, vreau sa stau tolanita in sezlong sa ma bata soarele in cap de sa fac insolatie
. Sa stau pe terasa si sa imi beau cafeaua fara cofeina cantandu-mi pasarelele la ureche, sa vad veveritele si iepurasii tzopaind de fericire ca in sfarsit a venit caldura.
Dar cred ca mai astept pana atunci.
Aseara fusei la scoala sa vizionez un film despre genocidul din Darfur, Sudan. Profesoara de engleza ne-a stimulat sa mergem la film cu ceva puncte in plus. Adica am luat 10 puncte in plus, extra credit. Super. Imi prind bine si nu regret ca am fost la film. Foarte interesant si ma va ajuta sa scriu ultimul eseu pe anul asta. A fost mancare si bauturi. M-a pus dracusorul sa beau o cutie de Sprite (am uitat ca are cafeina) si sa ma fi vazut ce ma mai scarpinam. Mai ca nu faceam fata
. Nasol.
Am ajuns si eu acasa la 9:40 la tzanc sa pun copiii la culcare. Am luat-o pe Evuta si am plasat-o in patutul ei cu lapticul de rigoare. La un moment dat o tot auzeam vorbind "unde e ...", "unde e ...". Ma duc la ea, era in picioare la marginea patului, inca sta in crib, si ma intreba cu o fetisoara scumpa si o gurita tzuguiata "unde e fetitele?". Isi cauta o papusica careia ii zice "fetitele".
Alaltaieri am tuns-o cu castronul. E dulce rau de tot. Ma termina cand o vad cu bretonelul scurt si cum alearga la mine sa imi dea pupicul, un tzoc din ala cu foc.
Taica-sau le-a luat de pe acum pistoale cu apa la amandoi, ca cica la vara se termina
. Sa vedeti joaca prin casa. De dimineata cand am plecat de acasa am ascuns pistoalele. Sa se joace cu ele numai in cada sau afara.
Adriana, ai mai facut poze la piticii tai? Hai mai pune si tu cu ei, ca tare sunt dragalasi.
Ileana, sunteti bine?
Vik, mi se parea ca golful e cel mai plictisitor sport. Nu am incercat sa vad cum e, dar asta e impresie asa din afara. Aici in orasul nostru avem niste parcuri nemaipomenite de golf. Si am tot vazut lume, si tineri si in varsta jucand. dar niciodata nu m-a tentat sa incerc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
adriana spune:
Hristos a inviat!
Ciuf, tu ce mai salvezi subiectul..
Ileana , iesi din butoi!!!
Succes la examene, Eva e o bombonica, blonduta mica... IEri seara Olguta m-a chemat ca mi-a facut surpriza... o dezbracase pe bebe si o imbracase in costumul ei de balerina...
.. Era delicioasa, cu burtoiul umflat si aripioare de ingeras, am ras de m-am prapadit...
O sa pun poze.
Mi-am luat si eu un aparat din ala de abdomene,cica, sa vedem ce iese.. Pe site-ul oficial era 100$+shippingul iar eu l-am gasit pe ebay nou nout la 25+shipp...
... yeaaah... ce afacerista![]()
Alexandra, ce te faci mai cu atatea oua de papagal
? Plus catelusa.. e tare dragutica..
Isa a crescut maaare, e inalta rau, cati cm are?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
super mami spune:
Felicitarile noastre Valeria pt reusitele scolare ![]()
Orice cred ca as face mai putin asta....n'as mai avea deloc rabdare, sunt prea smucita ![]()
Super pozele voastre, bebelina e absolut superba.Adriana....Isa cred ca e cea mai scunda de pe aici...are doar in jur de 103...104...cam asa. Dar creste constant....lent dar constant. Ouale au fost in ian...goale. Acum fac ¨sport¨ de placere ca n'au mai aparut mostenitori.
Cu papagali e super....stau singuri cu zilele fara probleme, in vacante ii ducem la birou, nu fac dezastru....sunt haiosi.Vik....si eu zic ..ca e o alegere buna. Cutu mare n'as lua oricum. Asta mica...in curte si cate o plimbarica din cand in cand.....si e super.
O sa aiba la maturitate cam 25 cm...piticot.
Copilul e fericit, sotul si mai si (nu ma asteptam
)eu totusi putin ingrijorata. Nu vreau pipi si kk de catel prin casa. Asta e singura problema.Ma duc sa ma odihnesc putin...azi a fost zi de curatenie.....sunt terminata.
Pupacim toata gasca
Alexandra
paula2003 spune:
Am fost in vacanta si nu am intrat....pe net.
Avem poze din mini vacanta noastra.
Va pupam dulce
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
sympa spune:
Fetele cucuietele....va spun si eu Hristos a-nviat!!! cu mare intarziere...asa cum v-ati obisnuit cu mine deja.Nu stiu cum fac ca tot in urma raman.
Am vazut poze frumoase....Adriana mersi de mesaj, aveti niste copii minunati.Stiu ca e greu cu 3, dar si satisfactiile sunt triplate.Cand ii vezi in poze pe toti trei cat sunt de frumosi....mai, mai ca m-as mai baga la unul.Dar nu cred ca as mai rezista sa o mai iau de la capat cu unul mic mic.Desi timpul trece, ei cresc...Ai incerc aparatul minune?Cum e?Sa ne zici daca da rezultate...pune si tu o poza cu el, daca ai timp!
"La multi ani!" Valeria si Eva....sa fiti iubite si sa aveti parte de tot ce e mai bun.Valeria, cam tot sa e vremea si pe la noi.Da cu soare cate putin sa ne incalzeasca sufletele si a doua zi e un frig si-un vant de nici nu-ti vine sa iesi afara.Felicitari pentru examene...si ce sa zic?Tine-o tot asa!!!!Superwomen....te admir tare mult!Ne dai si noua reteta de la tortul lui Eva?Arata nemaipomenit!
Paula....v-am admirat si pozele voastre.Unde ati fost in vacanta?In Moldova?Am vazut ca si Alexia e fun Cenusareasa...sau mai bine zis printese.Nu stiu cum sunt fetele voastre dar Andrea isi formeaza asa o lume imaginara formata numai din eroi si eroine Disney....si tare imi e sa nu sufere cand creste mai mare si isi da seama ca nu e totul chiar asa de roz.desi incerc eu sa-i explic cum sunt filmele si povestile astea....
Supermami...vazut si adevarata voastra printesa.Fara cuvinte!!!E o dulce!!!Catelusa...faina tare.Un sufletel si pentru Isa.Tu cum te mai simti?
Elena...felicitari pentru cetatenie...Sa traiesti americanco!!!Cum ai chefuit?Ce mai fac nazdravanii?Cum ti-a fost fara ei?
Noi bnisor...Teo e cam bolnavior, nu stiu ce D-zeu de virusi tot circula si cum de ii culege!Acum e cu febra mare...39 cu...Ii tot dau supozitoare, scade si iar creste.Marti, miercuri a mai facut febra la gradinita, dar nu mare.Am fost cu el vineri la doctor si cica n-are nimic.L-a ascultat la plamani,s-a uitat la urechiuse(de astea imi era cel mai frica), nas, gat, si cica totul e o.k.Doar ca de ieri iar l-a luat cu febra de datta asta mare.M-am saturat de doctor!!Cu Andrea n-am avut probleme de astea asa des.Pana la un an numai la vaccin mergeam cu ea.Asta e!Sper sa treaca mai repede.
In rest..ne facem incet bagajele...
Merg la Teo ca e maraici, saracutul de el!
Va pup si va urez o duminica placuta!
paula2003 spune:
Daca Paul alege el cu ce vrea sa se imbrace si cum....Alexa ma lasa pe mine sa o aranjez cum vreau eu. Se admira si se uita in oglinda toata ziua dar nu face inca mofturi la tinute. Cere sa o dau cu parfum, sa-i pun margele.....dar inaca nu alege haine. Cu Paul merg de mana la cumparaturi si il intreb ce-i place si ce vrea. El decide ce lucruri cumparam ....
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1