Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Fetelor eu saptamana asta fusei tare ocupata.
Duminica am sarbatorit-o pe Eva cu mare tambalau. Facu Mamzel 2 anisori. Fuse 'mneaei bagata rau de tot in seama, nah, sarbatorita. Pretentii de codite, de rochita. ca vrea parul nu stiu cum, ca nu vrea ciorapi, ca vrea nu stiu ce sandalute cu rochita X. Durere de cap, parole.
Pana la urma am facut tortul postat de Natasa cu feliile de paine prajita, un strat de crema din branza Philadelphia, un strat de alune prajite, unul de frisca si apoi fructe. A iesit tare gustos, dar data viitoare vreau sa fac blat, ca feliile acelea de paine prajita au fost cam tari, mai aveam un pic si serveam tortul cu furculita si cu cutit . Dar e un tort care il faci intr-o juma de ora, ca totul e la rece.
Luni a fost de fapt ziua Evei, pe care am sarbatorit-o cu mataieli, febra, pe la medic ca deh, iar avem infectie la urechi.
Eu marti si miercuri am avut doua examene la rand (luai A) si scapai de ele.
Maine e ziua mea. Dau de baut. Fac 33 de ani. Batrana mai sunt. Ma uit in oglinda si mor de ciuda cand vad pacatoasele astea de riduri ca isi fac aparitia. Voi ce creme mai folositi? Aveti sfaturi? La noi aerul este extrem de uscat si tot timpul trebuie sa imi creia o pauzasc fata si sa beau apa multa. Lucru care nu prea il fac ca nu imi place sa beau apa .
Mi-am propus ca o data la doua luni sa ma duc la cosmetica. Dar sa prind data aia. Mama a ramas cu multe riduri in urma unei diete numai pe baza de proteine. Si avea un ten nemaipomenit, ca piersica. Asa ca ma intelegeti de ce sunt eu asa ingrijorata.
Asta-seara iesim cu bicicletele. Maine la fel. Nu fac nimic de ziua mea ca m-a eclipsat Eva. Ma bucur ca am reusit sa o sarbatorim pe ea. Luca este un scump. Merge la inot martea si joia dupa gradinita. Acum are o instructoare super. Tinara, se joaca mult cu ei, le canta. Stie cum sa ii adune langa ea, precum o closca. Are 7 copii in grupa. Luca e singurul baietel. Nu stiu ce mari progrese va face el si de data asta, dar ma bucur ca se simte bine acolo. E o distractie ieftina si care ii si prinde bine.
In ultimul timp il vad tare intelept. Sta, se gandeste si ne mai zice cate una de ne lasa mirati. Azi se duce sotul la sedinta la gradi. De abia astept sa vad ce imi mai spune de el.
Elena, felicitari americanco. Musai o bauta pentru asa eveniment.
Carmen, ma bucur ca ai tai copii au intrat intr-o rutina. Ai idee cand se inchide votarea la clipe de viata? ca mai am 45 de puncte si pana acum nu am avut timp sa vad toate pozele.
Stiu ca parca aveai si tu o poza. O mai ai sau ai retras-o? Daca o mai ai, da-mi si mie linkul.
Vik, poza cu rochita roz. Eu ador sa o imbrac pe Evuta in rochite. Ma topesc dupa ciorapeii aia cat mai colorati, in dungi, floricele, fluturasi. Si imi doresc pentru ea niste sandalute mai faine si din lipsa de timp nu m-am interesat sa vad de unde ii pot cumpara.
Oricum, imi place al naibii de mult sa iesim amandoua la cumparaturi. nu iese din casa fara poseta, mot si ochelari de soare. Cum iese din casa imediat isi trage gluga pe cap sau caciula. Ieri a fost asa de frumos ca afara ca tata nu i-a pus nimic in cap, iar ea a intrat in casa si isi cauta de zor ceva si vorbea pe limba ei. Ce vroia? vata sa isi puna in urechi. Ma impresioneaza tare mult cum o vad ca vrea sa se desscurce singurica.
Spune-ne ce mai face Aldo? Tot cu Lego este? Construeiste impreuna cu taticul lui? De Luca nu prea se lipesc activitatile astea de stat locului. Are atata energie, ar vrea numai afara cu skateboard-ul si bicicleta.
Despre filmul vazut de tine... nu sunt capabila sa vad asa ceva. ma deprima, cum ai spus si tu as avea in fata ochilor numai copiii mei. Motiv pentru care nici nu intru la Umanitare ca nu mai sunt buna de nimic. Dar vezi, noi privim filmele la sentiment, cu ochii unei mame. Barbatii astia sunt tare reci si ne incurajeaza rapid "Eh, e doar un film. Fii serioasa". Fusesi de pomina cu laptele in tzatze. De unde le scoti, mai Vik?
Supermami, asteptam impresii despre catel. Cam pe cand il primiti? Ai mai trimis poze cu Isa?
Ai grija cu lipsa de fier. Poate sa fie o cauza de lipsa de energie. Esti pe tratament acum?
Ven, ce mai fac baietii tai?
Elena, la multi ani, sa ne traiesti si sa fii la fel de vesela si atragatoare. Imi pare rau ca ai tai baieti au fost mai reci la primire. Dar le-a trecut. Senzorii lor receptivi au actionat destul de repede la mirosul mamei. Cred ca au avut rasfat la greu in Columbia. Tie iti place acolo? Ce iti mai face socrella?
Ileana, voi ce mai faceti?
De Paste faceti pregatiri? Noi ne ducem la un chef de vreo 45 de persoane asa ca acasa nu o sa fac nimic. Poate colorez niste oua cu Luca si asta este.
Adriana, am vazut pozele care le-ai postat la Americance. Ai niste copii de nota zece. Imi plac la nebunie pozele cu toti trei. Tu cum te mai descurci cu ei? ca vad ca nu te plangi. Dar stiu eu ca usor nu iti este. Ce sporturi iti mai fac copiii?
Hai ca ma car ca sunt la serviciu.
de pe acum va doresc un Paste cat mai linistit si insorit.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Eva!!!! Vai Valeria cit m-am tinut sa tin minte ca vine ziua Evei ca doar ai zis acum citeva zile ca nu stii de ai timp de petrecere de ziua ei. M-am molipsit aici cu obiceiul de a felicita numai din ziua de nastere, inainte cica aduce ghinion, stiu ca-s prostii dar imi sta pe creier si asa ca astept pina uitCe frumos ai povestit tu acolo, cind ai poze te rog mult vreau si eu sa o vad pe frumusica de Eva cu ochelari si mot:) Cred ca e o scumpa.Aldo tot cu lego, sa va arat fetelor camera de jucarii ce constructii face acolo cu papa..o nebunie! Dar acum de vreo 10 zile sunt amindoi ocupati cu barca, iarna sta in hale si acum trebuie vopsita burta, slefuita, curatat peste tot, schimbat uleiul si nush ce alte rahaturi pe acolo asa ca dupa gradi alberto il ia si merg in port unde se intretin ca barbatii. Asta e acum marele hobby:)) Deja a invitat juma de gradi la o plimbare cu barca, alberto a comandat inca 2 veste de slavare ca e greu sa refuzi copilasi cu ochii mari rugatori zicnid din inima bitte bitte Mai fetelor eu am intrat intr-o pasa ciudata de vreo 3-4 zile, ceva ce nu credeam ca mi se va intimpla vreodata. Eu carnivora convinsa, m-am ingretosat dintr-odata de carne! Inexplicabil fenomen. Bine, imi doream sa raresc carnea, ca nu cred ca e buna zilnic consumata, dar mi se parea iesit din comun de greu. de aia nici nu am incercat vreodata sa fac vre-un efort. Azi am incercat sa maninc ceva la prinz, din obisnuinta am scos de prin frigider una alta si am incercat sa maninc si ceva cu carne. Pur si simplu mi-a stat in git de atunci maninc numai fructe proaspete si un amestec de alune cu fructe uscate. Si parca tot nu-mi trece greata din git Ce chestie!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vreun fratior/surioara pentru Aldo si Nadja? Sau twins maybe? . Nu daaa ... ca fug!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Carmen fugiiiii ca vineeee....La Multi Ani pt ciufuletul mic si blond. Vai cat e de dulce, e absolut minunata.
Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si cuminte si desteapta si sa va aduca numai bucurii.
La Multi Ani Eva !
La multi ani batranico.....la 33 ar trebui sa crosetezi doamna nu sa te plimbi cu bicicleta
Eu mi'am facut ganduri negre la 30. Anul asta ca fac 31 e ok. Nu'mi mai suna dubios 3ul din fata M'ai inspirat oricum si curand vom cumpara biciclete si pt noi batraneii.
Vrem si poze cu sarbatorita si fratiorul ei dulce.Elena felicitari !!! Ai scapat de un stres.
Prietena mea din America rade si zice ca e doar insotitoare de copii americani .....ai ei
Laura....zic si eu ce zise Carmen....
Vreau poze si cu voi.Eu cand am zis cu ceva timp in urma ca pun niste poze...am pus. Doar ca mi'am dat seama ca aveam doar vreo 5.
Si de vreo 3 sapt tot ma chinui sa cumpar baterii si incarcator pt aparat si tot uit. Dar curand...poate...cine stie...Pupacim pe toata lumea, sarbatori fericite si un iepurila super darnic pt puiuti.
Isabel are lista facuta de prin ianuarie. Vrea bebelus gras si cu cercei, umbrela cu printese si pantofi rosii. Lipsesc pantofii rosii (a uitat urechila), dar e o lectie pt ca n 'a fost tocmai cuminte.Sarbatori Fericite !Alexandra

Mergi la inceput

Si cu scuzele de rigoare, LA MULTI ANI EVA . Sa fii sanatoasa si sa cresti mare alaturi de familia ta frumoasa.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hristos a inviat!

La Multi ANi, Eva!
La Multi Ani, Valeria!

Vik, un bebe mic? Hihihihi!

Mergi la inceput

Adevarat a inviat !
Paste fericit si linistit doamnelor.
Alexandra

Mergi la inceput

Am trimis cateva poze.
Sorry pt greselile din mica prezentare...jenant de'a dreptul.
Eram cu ochii pe poze, abia le-am primit.
AlexandraVai de capul meu, ce bebelus plangacios am putut sa'i cumpar copilului....cat trei reali cu colici....cum o intorci cum plange...si striga mamaaaaa....papaaaaa....
Si lui Isa ii place si in loc sa'i bage suzeta in gura ii zice ssss...ssss...nu mai plange bebe...ssss....
Aaaaaaaaa.....

Mergi la inceput

Hristos a inviat!

Alexandra, delicioasa si Isabel si catelusha ... sa va traiasca

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Paste fericit fetelor!Lol Carmen mi-au iesit ochii din cap si chiar mi-a stat inima o secunda cind am citit. Dar mi-am revenit repede ca-s cu periodu' chiar acum, asa ca miensuta nu-i cu ochi:)Noi azi am fost la golf, prima oara cind joc, ziceam ca e mai plictisitor dar e tare interesanta tehnica, timp sa ai. Darma rog pt 2-3 zile pe sapt e f ok. Si clubul nu va ma zic cum arata, fusesem si prin spania in vreo 2, familia lui alberto de pe acolo e in astfel de cluburi si ma rog aici pe insula nu e asa mult glamour, e un stil mai simplist pur nordic, prieste oricum! Eu-s mai sportiva de fel imi plac toate activitatile de gen, mi-ar place sa am timp de golf ca asta-i singurul sport pe care-lpot face cu alberto. Lui ii suna telefoanele atit de des ca altundeva nu l-ar primi:)Merg sa vad pozele cu Isabelita.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput