Nazdravani de oct-nov-dec 2003 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by carmen77
Am pus o poza cu dedicatie pentru Laura aici POZE NOI Carmen si Matei Gabriel + Marc
Ah Doamne ce dragalas! O frumusete de baiat! M-am topit! Dar sper sa nu mai fie cazul sa poarte caiulita de la pritena lui Nadja si sa vina si la voi caldura! La noi sunt 10 grade la umbra! In soare chiar e bine, iau copiii si merg la plimbare, nici nu indraznesc sa ma imbrac doar cu o geaca usoara, mi-e sa nu fie o pacaleala din asta, ca tot se apropie 1 aprilie:))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmen, ce frumusete de baieti ai!!!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Da, vreau si iooooo
Carmen, asta micu e un dulcic... l-as manca...

Avem poze, daca stiti linkul, enjoyDaca nu, dat PM pentru el..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim de aprecieri . Azi noapte domnu Marc mi-a facut o surpriza si a dormit toata noaptea ... adica de la 10.30 la 6.30 ... m-am trezit super fresh ... poate nu ar trebui sa zic, ca nu se mai repeta minunea .

Adriana, vrei si tu ... ce? Un baietel? Mey, tu mai ai curaj sa il faci si pe al 4lea? Da o fetita la schimb si ti-l dau eu pe Marc ... pe Olguta as lua-o maine, cre ca ar fi mare dragoste intre ea si Matei.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, indeed tare frumos Marc
Acuma, hai sa laud si eu puiu' meu mic: doarme de vreo luna deja de la 22-23 seara pana la 5-6-7 dimineata. Pupe-l mama pe el baiat cuminte Deja m-am invatat cu boieria, daca se mai trezeste raaaaar cate o data pe la 4, sa pape, ma enervez Cum adica, imi deranjeaza somnul meu dulce? ....just kiddin', dar adevarul este ca m-am impacat cu ne-dormitul ziua aproape deloc, atata timp cat doarme bine noaptea....poate face ce vrea ziua, numa' sa faca nani noaptea
Apropos de asta, cred ca am ajuns la ceva prag din ala de crestere (sincer, e primul pe care il remarc), ca parca nu se mai satura copilu'! Ieri a bagat 980 ml! Cand la el media e 650-750 ml per 24 h. Dar sunt happy! Ador sa am si un copil mancacios! Ca cu mofturosi, stiti si voi, Vik, Elena etc. cum e :))

Fetele, mersi de sfaturile legate de contraceptie. Carmen, you are lucky. Al meu nici nu cred ca ar vrea sa auda de asa ceva....si nu e macho latino, ci pe jumate neamtz, dar deh, barbat! Apropos de Mirena, eu il tot intrebam pe dr. gine de posibile efecte secundare etc. El cica nu exista. Apoi imi zice ca poate sa dispara ciclul aproape de tot. Eu zic, "pai si asa e bine, e fiziologic normal?" El cica "DA, ce, nu ti-ar placea sa nu mai ai stresu asta?" Noh, se vede ca e barbat.....of, of.
Oricum, pana la 6 luni dupa cezariana a zis ca nu e voie sterilet. Asa ca astept urm. ciclu sa incep cu pilulele, si pana in iunie sper sa iau o decizie :))
Ah, Laura, dar metoda Persona ce e? Never heard of, I confess

Adriana, multa rabdare si nervi de otel cu doamna socrela. Ma gandesc la tine, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste perioada asta nasoala....

Mergi la inceput

Astazi avem fetita de un anisor!Nadja mea iubita, munieca mica LA MULTI ANI!Fetelor va rog va invit la o sampanie!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La Multi Ani, Nadja!
Multa sanatate, noroc si iubire sa ai in viata!

Te pupa doi baieti frumosi , Markus si Mathias! [Elena, nu da! ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

LA MULTI ANI NADJA! .

Sa cresti mare si sanatoasa si sa fii o floricica parfumata in viata parintilor tai!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Haha ce baieti frumosi la pupat! Primii Mathias si Markus, nici nu stim pe care sa-l alegem ca hop apare Matei si Marc, of Doamne numai baieti frumosi rau de tot! Nadja mea ar da acum niste zimbete laargi si pe urma tzushti la mama in brate:) ca deh suntem fetite rusinoase un picutz, numai cit sa derutam:)) Multumim de urari fetelor!Petrcerea a fost mica dar frumoasa, atit cit sa se simte Nadja bine ca nu agreeaz aglomeratiile si nebuneala. A veni vecinul Paul si pritena lui Aldo, Kim Maivi si mamele lor, ne-am cafelit, am povestit, copii s-au jucat frumos. I-am luat cadou un tarc mare cu 100 de bile de plastic colorate, chiar ii place a fost un cadou tare nimerit. S-a simtit printesa mica bine, a adormit frinta la 7 seara sa vedem daca reuseste sa doarma pina dimineata. Miine pun si poze ca acum is cam obosita.Va pupez, o seara buna:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Ven is acum cam zapacita de cap, las ca-ti pun niste linckuri miine despre persona.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput