Ajutor! SUNT DISPERATA!

Ajutor! SUNT DISPERATA! | Autor: iazminn

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Tocmai mi-a venit rezultatul la CITOMEGALOVIRUS si sunt disperata. Sa va scriu si voua rezultatele poate puteti sa ma ajutati cu un sfat. IGG 9,07 si IGM 0,151. Ce sa fac? Am inteles ca e foarte riscant pt o sarcina. Se poate trata? Astept mesajele voastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

da, se poate. ia in serios problema, nu dispera insa. rezolv-o si spor la 'exercitii'
indicii arata o infectie cronica, nu una acuta.

succes!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Am citit mai multe despre acest virus si se pare ca periculos este ca IGM sa iasa pozitiv.Deci nu dezarmez,caci se pare ca peste 80% din populatie are IGG pozitiv. Asa sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

iazminn, nu te panica, daca ai IgM negativ si IgG pozitiv este foarte bine, asta inseamna ca esti imunizata la CMV. La fel este si la toxo si rubeola. Eu pe toate le am asa, adica IgM negative si IgG pozitive si toti dr. mi-au zis ca sunt ok, ca asta inseamna ca le-am avut in trecut si sunt imunizata....cu alte cuvinte nu le mai fac. Asa ca stai linistita si ai grija de tine si de bebe.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testul meu

Mergi la inceput