snitele

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by alintaroma
Daca vrei ceva mai deosebit fa Chicken parmesan, eu nu demult am descoperit reteta pe net si am facut deja de 2 ori.
Reteta suna cam asa:
2 piepturi de pui se transeaza la dimensiunea dorita, se bat nitel, apoi se condimenteaza pe ambele parti (eu folosesc ceva condiemnte speciale ptr carne de pui de pe aici) se acopera cu plastic si se pun in frigider.
Intre timp bati 3-4 oua cu o lingura si jumatate de mustar.
Pe un platou amesteci 4 linguri de pesmet cu 3 linguri de brinza parmesan (rasa marunt).
Incingi tigaia, pui ulei si astepti sa ajunga la temperatura optima ptr prajit (asta e secretul, ca daca uleiul nu e incins suficient "fuge" oul de pe carnita) si tavalesti cite o bucata de carne prin ou, pesmet&parmesan iar ou si le arunci in tigaie. Le prajesti la foc potrivit intorcindu-le de 2 ori (cel putin eu asa fac). Ies bestiale !
Bafta si sper sa va placa.





Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going



Super.Chiar daca reteta e cu Chicken, eu le-am facut cu carne de porc.

noi
Impreuna pentru Emma
VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Eu le fac pe cele simple:carnita de piept de pui taiata subtire, cea de vitel/porc batuta bine, condimentata, trecute prin faina, apoi prin ou batut cu putin delikat, piper si un strop de bicarbonat de sodiu. Se rumenesc frumos si oul nu se imprastie pe linga carnita.
Am incercat si cu fulgi sfarimati si cu seminte de susan, dar se cam ardeau in tigaie. Poate imi spuneti secretul.

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, la cuptor le face cineva? Parca m-am cam saturat tot prajite in ulei. Am incercat la cuptor chiftele - la sfatul unei prietene tot de pe-aici - si-au iesit super. Oare snitelele ies?

Mergi la inceput