Timisoara, Impreuna...de Martisor! ( 86 )
Raspunsuri - Pagina 20
Mariaa spune:
ei hantzu tau de fata! apoi vino acasa sa discutam noi!
mei, faptul ca ai tai sunt de partea ta...stii cat face?! cat toti helmuti-putzizli din lume mei!!!! sa ma ierti!
si daca Andi creste fara tata, ce?!
unu la mana, asta nu-i tata!
doi la mana, si eu si alte fete de aici au crescut fara tata, so uat?! am murit? am fost ciumate? chioare si natange?!
nu! am invatat sa nedescurcam! sa luam decizii, sa fim responsabile!
si cand vii o sa discutam si despre relatia fiica-tata vitreg, ca-ti pot insira si despre asta o gramada!
i've been there too!
atat iti spun: nu o ignora pe Denisa, ea stie ce zice, chiar asa copil...cum sa se inteleaga cu helmut daca vede ce-ti face?! ha? aud?!
nu are nici un motiv pentru care l-ar agreea!
pe de alta parte vin si zic asa...bine-bine, ea e copil, nu stie, ble-ble...
dar el?! unde inteligenta de om matur care ar trebui sa si-o apropie ca sa fie totul ok, acolo la voi?! ma rog ar fi trebuit de la inceput..acuma e mult prea tarziu!
tu stii ca noi te iubim asa cum esti si-ti suntem alaturi! da poate iti regasesti puterea si verticalitatea de dinainte, ce zici?
hai ca mi-am lasat gaina cracanata in chiuveta ca ma pisca limba rau de tot. o pun la fiert si revin!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
lore03 spune:
Buna dimineata .
Simo merci de cafeluta ,am baut-o ,buna rau
.Astept vinul ![]()

Claudia dedicatia mea era ca sa iti dai seama cat de valoroasa esti.Si gandeste-te mai mult la tine .Eu nu ma bag sa iti dau sfaturi,dar pot sa iti spun ca mama mea a divortat cu 2 copii si s-a recasatorit cu tatal meu care nu avea copii si m-au facut pe mine.Nu este un indemn la divort ,era doar o confesiune.Pot sa iti spun ca pentru fericirea mea as divorta de 10 ori.
Nu am mai mers la biserica azi pentru ca Laura da senzatia ca o apuca durerea de gat si tusea,sper sa nu,ca ce ma fac .
Am facut si prajitura asa ca azi gatesc doar ficatei si orez si gata nu mai fac nimic.
Va pup pe toate si o duminica frumoasa ,chiar daca vremea asta te indeamna la tristete.

Mariaa spune:
evident ca nimeni nu te indeamna la divort, ci doar la a deschide ochii bine de tot si a alege solutia cea mai buna, asta daca o cauti cumva.
eu ti-am zis ca te admir ca ai rezistat atata, ti-am zis de mult!
dar e o admiratie amara, daca exista asa ceva. eu sunt prea egoista si ma apreciez prea mult ca sa-mi permit asa ceva si am vazut/trait prea multe zile amare ca si copil sa-mi refuz fericirea.
daca nu am altfel de pretentii de soi material, asta am pretentie dar si dau mai intai, respect!
tu esti frumoasa, rau de tot, esti desteapta!
cum palaria mea sta langa tine fara sa-ti faca nimic, doua luni?! acuma clar, nu ca iepurii, da totusi? nu ai o intrebare legat de asta?!
- aloo, bei...sunt aici in zona! ma vezi?! 
-nu?! na hai sa te ajut, sa nu ma mai vezi deloc...
bei, esti om si tu, ce naiba! ai dreptul sa fii fericita si implinita, punct.
ia o foaie de hartie si imparte-o in doua:
stanga - rele/dreapta -bune
de curiozitate fa asta. vezi cate si unde se aduna...
poate asa ai sa constientizezi ce ai de facut.
si chiar daca pica greu, nu te supara ca-ti spun direct! cateodata e cea mai buna cale de a gasi solutia. important e sa o vezi din colo de valul de peste ochi. la mine functioneaza.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
Neatza...
Mariuca, ce matinala esti azi...![]()
Beau si eu cafeul cu sotul, acum a venit de la job...
Claudia, noi am mai vorbit, nici eu nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, dar promit sa te luminez, cand vii in TM.![]()
Si eu am crescut fara tata, si iacata-ma mare si frumoasa...
La mine la curs, am asistat la o poveste de viata.
Si sunt mandra, ca am avut si eu o mica contributie la realizarea ei.
O doamna, de 35 de ani, insarcinata in luna a doua, cu inca doi copii acasa...
S-a inscris la cursul meu.
La prima sedinta, la deschidere, cursantii completeaza un chestionar, de ce au ales sa invete aceasta meserie, sa urmeze acest curs.
Discutand cu toti, ajung si la aceasta doamna.
Trista, se vedea pe fata ei, nesigura pe ea, timida, retinuta in vorbe.
Cu greu am scos doua cuvinte de la ea.
Problema ei? neintelegeri cu sotul, iremediabile, am discutat pe parcurs, mai multe cu ea, realizand astfel, ca ea de mult vroia sa divorteze, dar...exista mereu un mare Dar....
Nu avea curajul sa o faca, in primul rand, pentru copii, cei doi, plus unul pe drum...
In al doilea rand, pentru ca ea nu avea servici, depindea financiar de sot...nu avea nici o calificare in vreo meserie, de aceea a ales sa faca coafura, gandind, ca va putea lucra si acasa, sa fie langa copii, poate si la un salon, poate persoana fizica autorizata, etc.
A terminat cursul, acum are o diploma, o meserie frumoasa, a nascut intre timp, al treilea copil.
Ma suna dupa cateva luni de la absolvire, sa-mi dea vestea cea mare: am auzit in telefon: Am divortat! am avut curaj!
Comparand vocea de la inceputul cursului, cu cea din telefon, parca vorbeam cu o alta persoana...de data aceasta cu una sigura pe ea, care stie ce vrea de la viata, care a ales sa lupte cu greutatile vietii, sigura, pentru copii ei.
Tinem legatura...acum si-a deschis in casa ei de la sat, un mini salon, are de lucru, nu extraordinar, dar atat cat sa le ofere copiilor un trai decent, scoala , gradinita.
A avut si are sprijinul parintilor ei, ceea ce e minunat.
Cand m-am simtit si eu utila?
Atunci cand, acesta femeie, mi-a strans mana si mi-a multumit, pentru ca i-am pus o paine in mana, pentru ca i-am dat sfaturi atunci cand avea nevoie de ele.
Sunt mandra de ea, ii admir curajul, dorinta de a fi fericita...pentru ca fericirea nu costa in a fi neaparat alaturi de un barbat, de multe ori poti fi fericita si altfel, dar poate ca mai mult decat fericita, poti fi implinita, ca femeie, ca mama.
Cam asta era povestea...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
claudia74 spune:
Mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit povestea
la inceput dar apoi
,bravo ei.

si vai de mine.
Mersi Doris,mersi mult,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire si tie si tuturor de aici 
lore03 spune:
Gata hai sa povestim altceva sa nu cadem in extrema cu atat de multe sfaturi.
Claudia ce bunatati gatesti azi?
Simona unde-i vinul ? Astept
Doris ai luat masina? Ce culoare?
De Aida mai stiti ceva?
Laura ce pregatesti bun azi? Te-ai trezit?
claudia74 spune:
Lore vinul meu nu-i bun
.
Azi nu fac nimic ca mai am de ieri iahnie de fasole,prajesc numai niste carnat,mai am si ciorba acra si ecler,asa ca teoretic nu gatesc azi.
Mariaa spune:
ausi la Lore
stai ca urmezi tu!
vrei fata?! iti dau rauri, rauri! 

lasa copila asta sa-si verse amarul, unde s-o faca?! vezi ca acolo nimeni n-o baga in seama.
eu as mai adauga ca faptul ca stai langa un barbat, nu-ti asigura implicit fericirea!
din pacate de multe ori, chiar contrariul!
pentru Emma
noi, impreuna