Vorbe de duh si nu numai
Raspunsuri - Pagina 4
pisicuta si matei spune:
eu: Matei iti amintesti cand erai la mami in burtica?
el: Da
eu: Si cum era?
el: era bine si eu eram asa de mic
eu: si ce auzeai?
el: nu auzeam nimic, era liniste; dar nu ma jucam ca era prea mica burtica
andrruzza spune:
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
pisicuta si matei spune:
M: mami unde e nonna (una din bunicile lui)
eu: la serviciu. Iti e dor de ea?
M: da...nu
eu: cum nu?!
M: nu vreau sa imi fie dor de ea ca apoi plang
pisicuta si matei spune:
mereu uit sa imi notez chestiile simpatice sau inteligente pe care le face/zice...si am uitat jumatate pana am gasit subiectul si pana a mers site-ul in fine...
eu: tati doarme?!
el: da, i-am citit eu niste povesti si l-am adormit
Azi si-a facut "laptop" din niste dreptunghiuri de plastic cu insecte in ele si zice: " vreau sa caut ceva pe impernet(adica internet)..cred ca vrea sa ma joc Maple Story -asta fiind un joc online pe care il jucam eu pe vremuri......
pisicuta si matei spune:
Ups de cand nu am mai scris pe aici
Mai devreme ne uitam pe o enciclopedie cu animale marine si incepe sa imi povestesca despre un peste:
"uite este un peste puisor, e foarte bucuros ca traieste"
Incercam sa ii pun manusile si un deget a intrat gresit la care el imi zice : " ups, try again"
pisicuta si matei spune:
De ceva vreme imi povesteste in fiecare zi cum trebuie neaparat sa nasc o fetita cu care sa se joace, dar fetita trebuie sa aiba 4 ani, cat el. L-am intrebat "si daca o sa fie baietel?!" iar raspunsul lui a fost: "nu. nu, avem deja un baietel, ne trebuie o fetita" =))))))
Mai nou se joaca pe PSP si cand nu mai reuseste sa rezolve ceva ne roaga sa ii cautam pe internet un filmulet cu solutia :))))
Un coleg de gradinita i-am cam spart capul cu o jucarie in parc...el foarte suparat imi spune:"lasa ca am sa ii spun doamnei educatoare ca David m-a lovit"
pisicuta si matei spune:
Azi am fost la expozitia giulgiului lui IIsus iar la sfarsit...dupa ce am oferit milioane de explicatii imi spune:"lasa ca am sa ma razbun si am sa ii bat pe soldatii romani care l-au pedepsit degeaba pe Iisus si pe urma am sa ii rup coroana de spini, sa nu mai aiba sange"