Clubul BRASOVENCELOR! (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Bun venit noilor membre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A,, cine a zis ca nu sunteti primite... mai, sa fim serioase, era doar o constatare ce am scris eu.

Si eu mi-as dori sa ne intalnim, de ce nu?

din pacate nici eu pot scrie prea des fiindca am doí nazdravani, cel mic de 6 saptamani...

Va pup.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Fetele, a venit vara, a fost cineva aici?:http://www.parc-aventura.ro/locatie.html
Vreau sa stiu daca poti intra doar spectator, daca da, costa? Si tot daca da, poti sa stai pe o paturica, ca la picnic?
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

foarte interesant... sunt curioasa si eu pentru raspunsurile pe care sper ca le vei primi la intrebarile tale, diuna!

Mergi la inceput

Peste o ora si un pic incepe meciul... Il veti urmari??? Eu DA, cu siguranta!!!

Hai Romania!!!!!(in cor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by diuna

Fetele, a venit vara, a fost cineva aici?:http://www.parc-aventura.ro/locatie.html
Vreau sa stiu daca poti intra doar spectator, daca da, costa? Si tot daca da, poti sa stai pe o paturica, ca la picnic?
Mersi mult!

Din cate am inteles de la colegii mei, vizitarea nu costa , doar inchirierea echipamentului.
Nu sunt bancute, nu prea ai pe unde sa-ti pui patura, toata chestia asta fiind in padure de fapt!
Poti insa merge pe niste trasee marcate..care sunt pe aceeasi directie cu traseele din copaci ca sa-i vezi pe cei ce se catara, sau daca sunt copiii tai cei ce se catzara , sa-i mai indrumi!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Aha! Mersi! Asta ma interesa, daca unul din noi si unul din copii suntem pe traseu, ceilalti doi sa nu stea acasa!
@cfelinar, am vazut ce membra activa esti si patrioata infocata la football, te-as sustine dar am o perioada asa de plina incat abia astept sa se termine! Oricum, va citesc si mai vorbim dupa meciuri. Mai ales cand ii caftim!!! Si te-asteptam in tara, iti tin un loc la Aventura Parc, multumita? A big kiss!

Mergi la inceput

Sigur, diuna, foarte multumita... (iti promisesem ca revin cu impresii despre teste; fiica-mea incepuse sa planga, la propriu, fara gluma, cand i le-am aratat... asadar, avem mult de tras vara asta, dar nu prea stiu cum sa fac, parca as vrea sa simta si ea ca e in vacanta printre rude, bunici, verisori, prieteni)
A big kiss for you too!!!!!!!!!!!

Pupici tuturor!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Salutare!

Bun venit noilor membre! Fetelor in ce cartiere stati?

Cfelinar, cat mai e pana veniti in tara? spor la bagje si drum usor! sper sa stati in cartier cu noi sa ne vedem !

Nicoleta are doi baieti super frumosi, Stefan e prietenul Dianei, Matei e un super scump, are niste ochi!

Diuna, ce fac copiii tai in vacanta? Diana va merge in continuare la camin, ca nu am incotro, desi nu ii convine ideea pentru ca nimeni de la ea din grupa nu mai vine! La scoala 25, am dus zilele trecute si dosarul medical al ei!

Azi avem serbarea de sfarsit de gradinita!
o sa va pun poze!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erica33 spune:

va multumim pt primire...si lui cfelinar...te asteptam cu drag in brasov...eu sunt din steagu",iar cristina28 din prejmer...sper ca acest topic sa devina mai activ...DOAR SUNTEM MINDRE BRASOVENCE<nu-i asa? va pup pe toate(si in numele cristinei28)

Mergi la inceput