Doua certificate de nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by mi_ro

Rhoneea - Dar de ce nu-i faci pasaport libanez separat de al tau. Cred ca e mai simplu si dureaza mai putin. Si oricum daca e nevoie ca altcineva sa calatoreasca cu copilul macar nu e legat de tine. De exemplu acum Tudor al meu are 1 an si 5 luni si in mai o sa-l las sa mearga cu mama in Romania pentru 2-3 luni. Nu avem incotro. Serviciile noastre sunt cu un program foarte prost si nu-mi vine sa-l dau la gradinita de acum, mai ales ca e si mama cu el si are posibilitatea in Romania sa stea la tara si sa manance ceva natural. Asa copilul are o anumita independenta. Cred ca facandu-i pasaport separat dureaza mai putin si nu depinde numai de tine sa calatoreasca undeva. Parerea mea. Si mai cred ca acel colant are un termen pe care trebuie sa-l respecti. In fine, sper sa ai noroc sa rezolvi pe calea cea mai usoara.

Mihaela
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mihaela iti multumesc mult!

Pai nu-i fac pasaport libanez pentru ca noi plecam intr-o luna.Desi e timp pentru pasaport dar nu-i trebuie viza din Ro?
Daca luam laissez passe si ii fac pasp acasa unde se fac in Bucuresti sau pot face si in Galati de unde sunt eu?Si cam cat dureaza?

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Nu stiu cum e la venira din Liban cu viza. Eu nu cer viza sa vin in Romania deoarece stiu legile canadiene. Eu imi iau bilet pentru mine si copil si imi pun o viza cand ajung in Romania.
Dar eu zic ca in Rom umbli mai mult pentru pasaport si cheltui mult, pasaportul il faci in Bucuresti pe str. Nic. Iorga (in apropiere de Piata Romana) poti sa-l faci in regim de urgenta intrand in audienta dar de multe ori nu-ti aproba urgenta(urgenta se plateste). In Galati nu stiu cum e. Si mai platesti si colantul ala cum s-o numi el. Asa faci direct pasaport la tine in Liban, le explici ca ai pe cineva bolnav in tara si trebuie sa mergi cu copilul. Poate ii fac in regim de urgenta pasaportul libanez.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Irina Rhoneea sa sti ca mi-e la ambasada consulul mi-a spus ca pot sa ii fac un fel de procura(declaratie la ambasada) cu care sa o duc pe Alexandra in tara si acasa sa ii fac pasaport romanesc al ei pe regim de urgenta dai cu un milion mai mult dar e de pe o zi pe alta,
Incearca la consulatul romaniei in liban si poate rezolvi.
Sper sa rezolvi.

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Bianca tu spui de laissez passe?Noi asta vom face saptamana care vine ptr ca sunt sigura ca ccc colantul nu va ajunge pana la plecarea noastra.

Tocmai de aceea Mihaela nu vreau pasaportu sa-l fac in Ro.Dar nu am alta optiune daca nu vine colantul.Consulul ii face laissez passe care e un fel de viza si va trebui sa-l trec pe pasaportul meu in Ro sau sa-i fac pasaport personal.Trecera lui pe pasaportul meu tot la Bucuresti tb sa ma duc?
Acum vreau sa vb cu ccc consulul sa-l intreb daca poate sta in Ro numai cu laissez passe fara sa-i fac pasp sau sa il trec in pasp meu,urmand ca la intoarcere sa-i facem pasaport(nu imediat,poate la anu nu stiu...).

Irinalui Pierre-Sebastien( 05.06.2007 ora 9:45)

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

pozici sebastienvarsta Sebastien

*Putin cate putin o putem ajuta si pe Ramona

Mergi la inceput

Iirina din cate inteleg eu(si din franceza care o mai inteleg) lassez passe=dovada de placare ca si un fel de procura de care iti ziceam eu asa ca cu acea "lassez passe£" margi cu el in tara,de duci la directia de pasapoarte din galati de la tine(tu mai ai domiciliul permanent(buletin)de galati nu)si ii faci pasaportul daca nu vrei la urgenta(in 24 ore) in 10 zile lucratoare si poti sa mergi cu el oriunde.Sper ca te-am lamurit cumva daca nu poti poate te pot ajuta in altfel,sper.
Va doresc tuturor o primavara inflorita de succese si impliniri.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Irina ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.Sper sa aveti un concediu placut.Si noi mergem in Romania in iunie pe 17 si stam cam o luna.
Ne-am luat biletele de acum ca pana in vara se face dublu pretul,si asa am platit mult €600($800).
VA

Mergi la inceput