FIV 164

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anig spune:

Evy, bine ai venit! Analizele pregatitoare pentru FIV le-am facut la MedLife si procedura FIV la Giulesti, la dl. prof. Marinescu. Eu am avut emotii, gandeam ca daca sunt probleme la sot, reusita e... In ziua de ET doar la doua au aplicat procedura FIV+ICSI(ptr. ca au fost probleme la soti) si surprinzator noi am avut rezultate bune, (spre ginionul meu acest rezultat a durat 6 saptamani, sarcina biochimica). Am pastrat legatura cu cateva fete si sa stii ca una dintre ele a facut acum in februarie FIV 2 si a ramas insarcinata si celelalte mai incearca tot la Giulesti la dl. prof. Marinescu. Eu din diferite motive am sa incerc la toamna. Asa ca poti sa mergi cu incredere la Giulesti, o sa gasesti o echipa minunata de profesionisti si sa stii ca se comporta la fel ca la clinicile particulare pe unde mai lucreaza. Sa iti ajute DD.
Nusy te asteptam cu betaHCG pozitiv. Bafta!
Ioanatugs iti doresc mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Ioana , eu fac bine , in sfarsit pot sa spun ca mi-am revenit , si ma pregatesc pt ET . Am avut ceva probleme cu CM , adica mi-a venit CM cam la 2 saptamani din decembrie pana in februarie , acum vad ca a disparut , vorba dr. "mi-am scos parleala " ca stii ca eu in mod normal nu am CM deloc.
Sa stii ca antrenez majoretele pentru tine cand vei incepe FIV-ul cel norocos, mai ai putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata fetelor!

Asteptam vesti la fel de bune ca ale lui Kitty si de la Nusy si Miki01!!!!

O zi minunata tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna dimineata fetelor,

In sfarsit mi-am revenit un pic, ieri parca pluteam in aer nu-mi venea sa cred.
Azi dimineata am facut si un test de sarcina ca sa vad odata si eu II..de atatea ori am facut test dar totdeauna am avut in singur Isi am vazut in sfarsit
Fetelor inca o data va multumesc din suflet pentru sustinere si felicitari n-am cuvinte ...
Abia astept sa ma duc la echograf sa vad si eu ceva cu ochii mei ca sigur este acolo ceva.....

Lucaluca am sarbatorit cu un shake de banane si am primit flori de la sotul meu
Elenada ai decis bine ca ai oprit stimularea si sunt sigura ca din 20 de foliculi o sa fie mai multi ovocite maturi decat 2
Teli ai disparut nu mai stiu nimic despre tine cand faci testul???
Evy28 depinde unde vrei la spital sau la particular si eu as sfatui Clinica Gynera, eu am fost foarte multumita si de dr. si de echipa si inca un avantaj daca ai noroc poate sa duca embrionii pana la blastocisti ceea ce este o sansa mai mare la reusita
Ioanatugs inca un pic si intri in focuri
Nusy imi tin pumnii pentru tine pentru maine parca vineri o sa ai rezultatul..am avut acelasi simptom asa ca sigur ai reusit si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Nusy - Te asteptam cu II!

Kora - Ce tratament naturist vei lua pentru endo?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Evy bine ai venit pe forum .Vezi ca ai pe prima pagina foarte multe informatii despre spitale si clinici.
Ioanatugs,iubita eu astept c.m. sa iau a.c. si apoi sun pt. programare ,ziua 21.Daca s-a micsorat chistul probabil voi incepe atunci.Mult ,mult noroc si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kora Marrina am facut injectia cu seringi de intramuscular de 2 ml cu ace de 06*30mm.
Kitty felicitari, minunata veste.
Miki poti sa faci marti in Z10 testul si eu tot atunci o sa-l fac si voi avea rezultatul abia vineri. Dar asta e . Nu te mai gandi la smptome , roagate la DD sa fie bine , e tot ce putem face.
Nu stiu de ce nu-mi merge sa colorez cuvinte sa le fac mai mari.
Nusy te asteptam si pe tine cu vesti bune.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Elenada bafta sambata la punctie.
Rubia dupa ET sa stai cumintica .
Anig ne vine si noua randul la bb, tb doar sa perseverezi.
Kora ma bucur ca ti-au iesit bune analizele , deci startul e unul bun.
Kitty sa fie intr-un ceas bun. e o veste minunata pt moralul meu.
Sper ca luna martie sa ne aduca si noua niste martisoare ca le Kittyei
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by cristinici

Kora Marrina am facut injectia cu seringi de intramuscular de 2 ml cu ace de 06*30mm.
Cauta ace de 40 mm lungime, cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs
LucaLuca nu cred ca e ceva anormal si vorba lui Moniland pina pe 3 martie sigur nu vei mai sangera. Si mie de la AC i-mi vine menstra ciudat, primele 3 zile normal, dupa care se opreste si apoi mai vine vreo doua zile cate putin. Multa bafta!

Multumesc de urari. Sper sa fie ok. In dimineata asta, la dush, era doar o pata minuscula (si totusi, este a zecea zi de la declansarea CM...).
Bun. Sa pozitivam. :) Mai fetelor, cand v-ati uitat ultima data cu atentie la un ghiocel? Eu nu o mai facusem demult, prea ocupata sa ma opresc si sa privesc. Floricica asta firava e dovada ca Dumnezeu exista. Soooooo perfect! Iti da pofta sa faci un copil.:)

Mergi la inceput