FIV 164
Raspunsuri - Pagina 19
LucaLuca spune:
Fetelor, va rog mult, ajutati-ma, eu, aia vesela, optimista si bine-dispusa, tocmai am plans sub dush. Deci: injectia de blocaj pe 11 februarie (urmeaza sa incep gonalul pe 3 martie), ciclu menstrual debutat pe 18 februarie, 18-23 sangerare normala, fara nici un fel de dureri, 23-24 ultimele picaturi, pe 25 nu am mai avut nici o picatura, totul ok; aseara, 26 - am vazut cateva picaturi, deloc mult - nu m-am ingrijorat foarte tare, am zis ca or fi reminiscentze, azi-dimineata la dush am descoperit o pata minuscula, insa iata ca si in seara asta erau acele mici pete de un rosu clar. Cand mi-am dat seama ca maine e 28 iar ciclul meu nu a durat NICIODATA mai mult de 6-7 zile, m-a apucat groaza si panica. Mentionez ca ieri dupa-amiaza am facut ceva efort, am impins niste chestii voluminoase, fara a exagera insa; credeti ca ar putea avea consecinte grave? Nu am dureri, insa DE CE SANGEREZ? Se intampla ca blocajul sa determine o sangerare prelungita (ce ma ingrijoreaza e ca se intrerupsese, nu exista o continuitate, nu prea se leaga sa consider petele astea reminiscentze ale CM).
Va rog, raspundeti-mi daca stiti si puteti in seara asta, caci pana sun maine la clinica ma tzicnesc (dar mai intai il tzicnesc pe barbat-meu, am inceput excelent :rasu-plansu:)
lauravoinicu spune:
FELICITARI Kittyke !!!!
, sarcina usoara , bebei sanatosi si la termen.
Nusy , Miki va astept si pe voi zilele astea cu rezultate la fel ca al lui Kitty . Va tin pumnii!
Cristinici , Cristal , Felicia , Mihaele va urez multa bafta in continuare sa mearga toate snur si sa vina bebici mult asteptati .
Va pup ! 
Moniland spune:
Evy, bine ai venit!Eu nu fac FIV in Bucuresti dar daca ar fi sa aleg o clinica as alege Gynera. Mi s-a pus pata pe ea
. Dar bucurestencele, si nu numai, iti vor zice mai multe.
Rubia, felicitari pt. productia de ovocite! Din experienta mea si a a altor fete in functie de valoarea estradiolului iti cam poti da seama cate ovocite vei avea. Bafta mai departe cu embrionii.
Luca, nu e grav ca inca mai sangerezi, de fapt doar picaturi mai ai. In mod normal cand incepi stimularea ar fi bien sa nu ai sangerari. Atunci se stimuleaza si formarea endometrului, iar daca mai sangerezi (elimini mucuoasa uterina) endometru se va forma mai tarziu. Dar pana in 3 martie cand zici ca incepi stimularea sigur nu vei mai avea nicio urma. La mine s-a intamplat la un FIV sa incep sangerarea si eram in ultima zi de pete.Dr. mi-a dat ok-ul. Asa ca nu te panica. Mult succes!
Ioanatugs spune:
Kittyke FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!

Nusy si Cristinici va tin pumnii dragelor!!
AndradaP. in ce stadiu esti iubita???
Eu sunt in a 5 zi de CM, sunt pe sfarsite si astept z21 sa incep si eu Difereline. Mi-am facut si o programare la dr. Cocei pe 11 martie, vreau sa vorbesc putin si cu ea mai pe larg la cabinetul sau, ca la Giulesti e prea aglomerata. Pina la urma startul fiv-uletului meu, va fi pe 14 martie, cand voi face primul Difereline si pe 27 martie merg la eco si voi primi schema de stimulare. Mai am putin....!![]()
Felicia ce mai faci, ai inceput stimularea???
ne intalnim de martisor!
miki01 spune:
Evy28, bine ai venit printre noi!
Si eu as recomanda tot pe d-na doctor Dracea - Clinica Ginera sau la Giulesti.
Miki
lauravoinicu spune:
quote:
Originally posted by rubia
Azi la punctie am avut 14 ovocite ,maine aflu cati embrioni am.
Ma simt bine in genereal am doar niste dureri de burta dar atat
Vroiam sa va intreb daca ai facut hiperstimulare cum iti dai seama ca la mine din 20 de foliculi au iesit 14 ovocite?
Va pup si bafta tuturor
Rubia , in general din valoarea estradiolului ,pe care l-ai facut (sau trebuia sa il faci) pe parcursul stimulari. Se mai fac niste analize cum ar homeoleucograma si coagularea sangelui , inr. si la ecografie se vede hiperstimularea , dar eu zic sa nu iti faci griji atata timp cat te simti bine , nu toata lumea care face multe ovocite face sindrom de hiperstimulare . Fizic ca sa iti dai seama de hiperstimulare , ai durei f mari de burta , disconfort , balonari si te umfli in burta in perioada scurta de timp , in cazuri mai grave ai si ameteli , ca sa previi asta bea f. multa apa , 3-4 l / zi . Eu am avut cam tot 20 de foliculi si 16 ovocite si am facut hiperstimulare , dar stiu cazuri cand au avut tot cam atatea ovocite si nu au patit nimic , sau poate doar o forma usoara de hiperstimulare . Daca treci cu bine de zilele pana la ET , nu cred sa mai patesti ceva , in general semnele de hiperstimulare apar dupa punctie , la mine cel mai exact a 2-a zi dupa punctie. Bafta in continuare si sa auzim vesti bune si de la tine , primavara asta prevad multe gravidute fivoase
manumanu spune:
BRAVO, KITTYKE, FELICITARI!!!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SARCINA USOASA, BEBICI SANATOSI SI SA NE "MOLIPSESTI" SI PE NOI!!!!

Ioanatugs spune:
Iana_mari i-ti tin pumnii sa scapi de chistulet cu ajutorul AC si multa bafta sa incepi si tu Fiv-ul cat mai repede.
Vom fi colegute
Nusy acum am citit ca ai facut deja beta HCG-ul si astept si eu cu nerabdare vesti de la tine. Multa bafta!!

Kora_pop felicitari pentru rezultatul bun al analizelor!!
ne intalnim de martisor!
LucaLuca spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Luca, nu e grav ca inca mai sangerezi, de fapt doar picaturi mai ai. In mod normal cand incepi stimularea ar fi bien sa nu ai sangerari. Atunci se stimuleaza si formarea endometrului, iar daca mai sangerezi (elimini mucuoasa uterina) endometru se va forma mai tarziu. Dar pana in 3 martie cand zici ca incepi stimularea sigur nu vei mai avea nicio urma. La mine s-a intamplat la un FIV sa incep sangerarea si eram in ultima zi de pete.Dr. mi-a dat ok-ul. Asa ca nu te panica. Mult succes!
Of. Multumesc mult de tot. Incerc sa imi pastrez moralul. Acum barbat-meu a avut ocazia sa bage un "ti-am spus eu?" Da, mi-a spus.:) Incerc sa pun pe seama blocajului aceasta dereglare/prelungire. Dar tot nu inteleg de ce se terminase hemoragia si de ce a redemarat, chit ca atat de sporadic... O sa sun totusi maine la clinica.
Kitty, stiu ca sarbatoresti, dar fara alcool, daaaa? :)
Ioanatugs spune:
Lauravoinicu tu ce mai faci??
LucaLuca nu cred ca e ceva anormal si vorba lui Moniland pina pe 3 martie sigur nu vei mai sangera. Si mie de la AC i-mi vine menstra ciudat, primele 3 zile normal, dupa care se opreste si apoi mai vine vreo doua zile cate putin. Multa bafta!
Astept fiv-uletul
norocos de martie-aprilie 2008