cafengitele alaturi de Aida in lupta cu cancerul
Raspunsuri - Pagina 4
lulu_boches spune:
quote:Tu te plictisesti?
Originally posted by slimatei
hmmm devine interesant..da' n-am rabdare sa ciesc..da' nu ma las...
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
noi

Impreuna pentru Emma
aidaciolac spune:
lulu subiectul e inchis si eu chiar nu inteleg de ce ai verdele ala
... sincer nu am gasit decat o postare a ta
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
lulu_boches spune:
Ieri a fost "Ziua avertismentelor', la acel topic.M-am suparat, ca 'mnealui, a jignit pe toata lumea pana la pagina 19, iar eu primesc avertisment ptr "Atitudine ostila fata de interlocutor/Atac la persoana".S-a facut sesizare si la moderatori, care eu cred ca trebuiau sa opreasca mahalaua de acolo, demult.Cica, verdele face bine la vedere![]()
Zi tu dragutza, fu dezmat la Banat?Se face cald, asa ca vin la o cafea, in curte
(ma mai primesti?)
noi
Impreuna pentru Emma
ramyteo spune:
Buna fetelor, am cam avut ce citi.
Va
pe toate si pe prichindeii vosatrii si pe burtici
Ina mi-a fost dor de tine fato, ce face bebe?
W. ma bucur foarte mult ca nu e chiar asa grav.
Sanatate la toate si la pitici.
o
la fiecare si cate o 
Teo 
Perlute
o viata...
aidaciolac spune:
lulule te primesc si in casa , problema e ca maine plecam si ne intoarcem cam peste 3 saptamani. Asa ca sa spui cand ajungi in zona.
este ... ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
MsLara spune:
Maru felicitari! Stii cum se spune..tot raul spre bine...daca nu a fost jobul pe care l-ai dorit este unul care-ti place
!
Lululeam citit si eu ca Stefi dar m-am plictisit la pagina 5...hai ca mai incerc o data sa-ti gasesc postarea cu "felinarul"![]()
Aida drum bun si mult noroc pentru
!Ma gandesc la voi
.
Emma lupta iar cu cancerul
Lali 
lulu_boches spune:
Lali, pe la pag 19
Aida, o sa vin la Tm, ca pe 26 feb(daca nu mai repede sau mai tarziu), naste sora mea.Probabil vom ajunge si noi prin luna martie.Te-ai lasat de "smokait"?
noi
Impreuna pentru Emma
principe spune:
AAAAAAAAAA undei biciu? sa o biciuioesc pe Maru..'tui mama ei.
Lulu,
,lasa ca nu se vede rau ..a venit primavara,creste iarba..ies ghioceii...esti in ton![]()
stefi ..ce apatit pisica?
hai... va pup pe toate,o zi bun avorbim mai tarziu.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
wonderful spune:
Salut,fetili!Aida pleaca la Galati sau am inteles eu aiurea?
Multumesc tuturor fetelor pt. gandul bun pe care-l au fata de capatzana mea si li-l intorc inmiit.Chestia cu liftingul s-a vrut o poanta.![]()
Marule,ma bucur ca pana la urma se pare ca ai nimerit mai bine decat sperai,cel putin pt. moment.Intra si tu mai des ca sa stim ce mai e cu viata ta.Ce-ti fac golanii?