Aspirante optimiste > 20 ani (268)
Raspunsuri - Pagina 4
oanaiacovita spune:
Pusi,imi pare rau...dar sigur va veni si ziua in care iti vom face galerie..simt eu ca nu mai e mult pana atunci...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
maryb spune:
neata si de la mine !!!
claudela, oanaiacovita, monica, multumesc mult pentru aprecieri, dar sa stiti ca sunt poze facute imediat dupa nunta cand eram mai slaba....acum sunt mai rotunjoara ca sa zic asa.
eu sunt cam dezamagita....noaptea trecuta mi-a cam bolborosit in burtica si azi dimineata parca ma durea si burtica si eram convinsa ca ma duc la baie si o sa-l vad pe hartie....insa nu a fost asa, inca nu a venit....dar mi s-a mai intamplat sa ma bolboroseasca intr-o noapte si peste 2 zile sa vina. Deci in concluzie eu nu cred ca am ramas luna asta si daca pana mai acum vreo 2 zile ma gandeam ca poate e mai bine daca nu am ramas luna asta....ei acum imi dau seama cat de rau imi pare ca nu s-a intamplat...mai ales ca luna urmatoare o ratez sin cauza ca sotul meu pleaca din tara exact in perioada fertila 

. Asta este, cu Dumnezeu inainte.
va doresc o zi buna tuturor si va mai tin la curent, daca apare sau nu.
maryb
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Asa cum v-am scris aseara, folicul meu avea 19 mm si aseara am prestat.Aveti idee ce dimensiune tre sa aiba ca sa se sparga?O sa mai prestam si diseara.....inca ma doare burtica, oare asta inseamna ca nu s-a spart?
http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png
monica_dicut spune:
Ce fac frumoasele mele 
??
mama pe toate.
pusi, pe tine in mod special. POate DD vrea sa le aranjeze pe toate bine pana sa-l trimita pe bebe.Ca sa fii linistita si sa te poti bucura de sarcina 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
ank24 spune:
Ramo succes si spor la prestat
poate e cu noroc luna asta
http://tt.lilypie.com/XYs4p2.png
ank24
oanaiacovita spune:
Moniiiii....

fata frumoasa...
Ramo, tinem pumnii sa fie cu ochisori...
Ank, acum ca ne vedem in timp real..zi-ne povestea ta...de cat timp incerci sa ai un bebe, etc etc..
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2