Aspirante optimiste > 20 ani (268)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramo2007 spune:
Ohooo, inseamna ca ai prestat si prestezi la greu.
Doamne ajuta sa fie bebe la amandoua si sa mergem la odiseea de noi-dec.
Fug sa fac dus si sa ma pregatesc ....
http://tt.lilypie.com/YpVOp2.png
gaby76 spune:
quote:
Originally posted by oanaiacovitaquote:
Originally posted by gaby76
Ce fac fetele? Prestati?
Bebel
Pozici din tineretipana pe 28 august
Gaby, dar matale ce faci?
OanaV.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
Ete, astept cm-ul... acum am ajuns acasa...sunt plecata de dimineatza si sunt super obosita...
Am crezut ca nu mai vine nenorocitul de cm dar apare dupa cate vad eu...deja sunt urme bej pe hartia igienica si am facut si un surecheck care a iesit negativ...
Bebel
Pozici din tinereti
pana pe 28 august
monica_dicut spune:
mary
esti o frumoasa. SA-ti dea Dumnezeu un bebel asa ca cum iti doresti si cum meriti, frumos ca mami si tati si sanatos.
Vreau si io acolo unde ai fost tu de ai o mare piramida in spate 

Cine a zis ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei sa stiti ca nu a mintit. Pe cuvantu' meu. PAi uitati-va aici. Spuneti-mi si mie una care e urata. Io n-am vazut-o inca. Si nu o zic doar asa de amoru' artei.
Si in alta ordine de idei mi-e dor de Arianna si de Medeea . CA sa nu mai vorbesc de alte fete care nu au mai intrat de 100 de ani.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
oanaiacovita spune:
Gabytzu imi pare rau...dar si cand o sa vina...tineti-va...
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
gaby76 spune:
Oana asta e...la munca din nou ![]()
![]()
![]()
Monica, ai dreptate, fetele astea nu stiu ce-i cu ele ca n-au mai intrat de mult...
Bebel
Pozici din tinereti ![]()
pana pe 28 august ![]()
Arianna_M spune:
quote:Originally posted by monica_dicut
Si in alta ordine de idei mi-e dor de Arianna si de Medeea . CA sa nu mai vorbesc de alte fete care nu au mai intrat de 100 de ani.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
hey....credeati k ati scapat de mine??????????
eu sunt bine...multumesc k va mai aduceti aminte si de mine.....sunt acasa cu sotu k este in concediu.....si in loc sa mergem sa ne plimbam...ne plimbam in fiecare zi la dentist...

va pupik pe toate.....si de sapt viitoare numai scapati de mine....sunt aici "calare" pe voi...
Moni....pupa mama pe ea de burtik..mik si frumoasa...

....pana in iunie..!!!!!!
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by maryb
dragele mele......v-am trimis pozeeee..........vorbim maine ca acum ma duc sa fac repede niste snitele.
maryb
Deci vreau sa iti spun ca am vazut negru in fata ochilor!!!:)))))) cand am citit mesajul asta!! Ce-i drept nu-l citisem pe urmatorul..ma gandeam ca pe mine m-ai uitatttt

Pot sa-ti dau si aici adresa..nu ma deranjeaza. cryssa2004@yahoo.com.
Astept poze multeee, iar eu stiu ca sant neserioasa si v-am promis poze din California si LAS vegas...o sa le pun tot sper sa ajung sa le pun./.offf
Va pup dulce!!
Mary astept maine sa vad una bucata frumoasa...ca asa te-a laudat ...Clau , parca!!
Numai bine si sa va treziti maine sa beti cafeaua mpreuna si sa va ganditi si la mine.
Pup pup pup.
http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu
oanaiacovita spune:
Neata fetiliiii...
V-am pregatit cate o cescutza de
la fiecare si ceai/laptic la gravidutze...
O zi buna...
P.S. Crisa, beau din
si ma gandesc la tine...![]()
Oana
V.I.S.U.L. unei nopti de primavara
noi2
arinaa spune:
' neata oana ,fetele cred ca inca mai motaie un picut,dar le asteptam cu cafeaua/lapticul facut.
De dimineata m-am enervat cumplit cand am scos catelul afara si am descoperit ca mi s-au furat capacele la masina:(( sunt asa de suparata ,nu de valoarea lor...dar cand ti se fura ceva...parca atenteaza la intimitatea ta
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
pusichet spune:
neata
declar z1, acu 2 minute au venit rushii.
nu-i nimic, cum va spunea eram bucuroasa in ambele variante si daca venea si daca nu venea.
pupici
multumesc pentru sustinere.
madutza imi pare rau de z1, luna viitoare o sa fie cu ochisori.
http://tt.lilypie.com/Exfhp2.png
in curind

Originally posted by monica_dicut